Autor
|
Wtek: czy warto glosowac na Tuska ? (Przeczytany 100016 razy)
|
renia
|
...moze i glupie ,ale,, towar,, niezly ... Właśnie tak wyglądasz - na zachwyconego "towarem" - ale tutaj się liczy przekaz polityczny dla narodu..a nie..........
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
poczytalem trochę tych postów i powiem krotko , aby popierać PIS trzeba mieć prawidłową czynność umysłu jak rzecze dr. Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
poczytalem trochę tych postów i powiem krotko , aby popierać PIS trzeba mieć prawidłow± czynno¶ć umysłu jak rzecze dr. Kwa¶niewski
Dr. Kwaśniewski rzecze raczej że aby popierać jakąkolwiek partie trzeba mieć akurat PATOLOGICZNĄ CZYNNOŚĆ UMYSŁU
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Niestety, uważam, że jednak należy w ogóle głosować, ponieważ taką nam zgotowano rzeczywistość. Prawdę mówiąc wolałbym w tym przypadku robić za leśniczego...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Czyli mniej cię bolą plecy jeśli co jakiś czas pójdziesz "wybrać" sobie kto ma trzymać bat ??? P.S. ech to socjalistyczne wychowanie
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Czy tutaj panuje jakas cenzura? moj post o Pis zniknal
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Czyli mniej cię bolą plecy jeśli co jakiś czas pójdziesz "wybrać" sobie kto ma trzymać bat ??? P.S. ech to socjalistyczne wychowanie Wyraźnie dałem do zrozumienia, że wolałbym być leśniczym, jeżeli Ci to coś mówi...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
WyraĽnie dałem do zrozumienia, że wolałbym być le¶niczym, jeżeli Ci to co¶ mówi...
niestety nic
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Czy tutaj panuje jakas cenzura? moj post o Pis zniknal
zdecydowanie,moj rowniez, adminie,dzieki,ze za mnie myslisz,zrozumialam,nie tu i nie teraz,ale szkoda
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
WyraĽnie dałem do zrozumienia, że wolałbym być le¶niczym, jeżeli Ci to co¶ mówi...
niestety nic To jest "opowieść" partyzanta z okresu II wojny; pierwszego dnia starliśmy się z Niemcami i pogoniliśmy ich z lasu. Drugiego dnia Niemcy pogonili nas z lasu, trzeciego my ich, czwartego oni nas, piątego my ich, a szóstego leśniczy się wk... i pogonił ich i nas.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
No szkoda, ze ktos tak po prostu wywala te posty. Wydaje mi sie , ze nie bylo w nich nic niewlasciwego. Zywienie Optymalne to piekna droga zycia , a przez takie podejscie administaracji do forum coraz mniej ludzi tutaj przychodzi, a szkoda. Z ŻO nie zrezygnuje - za dlugo na niej jestem i zbyt wiele zawdzieczam , a z forum moga mnie wyrzucic.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...czy warto glosowac na Tuska? - na to pytanie kazdy musi sobie odpowiedziec sam , do puki nie zmienia odzywiania w sejmie to nie ma co sie specjalnie ludzic , jedni przychodza drudzy odchodza , a i tak pewnie pija razem wodke ale to fajna fucha spac w sejmie , a kasa leci ...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Wczorajsza debata pokazała tylko jaki Kmorowski jest 'cienias'.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
pan Komorowski sie wydaje byc tylko marionetka, nie dziwi nic, skoro od 20 lat jego przyjacielem jest pan Tusk.A jak mowi przyslowie ,kto z kim przebywa tak sie sam nazywa.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
pan Komorowski sie wydaje byc tylko marionetka, nie dziwi nic, skoro od 20 lat jego przyjacielem jest pan Tusk.A jak mowi przyslowie ,kto z kim przebywa tak sie sam nazywa. To nie tak do końca, ponieważ byłoby to zbyt proste. Powoływanie się dzisiaj na postulaty solidarnościowe, przy okazji realizując "liberalny obraz systemowy" jest totalnym zaprzeczeniem wszystkich tych idei. Należy zadać sobie pytanie: czy faktycznie jesteśmy za społeczeństwem solidarnościowym. Otóż, jeżeli chodzi o kontynuację systemu; "czy się stoi, cazy się leży...", to jestem generalnie przeciw. Jednak, jeżeli ktoś zadałby mi pytanie - czy jestem za kultywowaniem programu ochrony nieudaczników i naciągaczy systemu państwa opiekuńczego, to jednoznacznie powiem; NIE. Dzisiaj jest niewątpliwie jednak większym zagrożeniem dla nas wszystkich rząd ludzi, niezwiązanych z ideami patriotycznymi. W d... mam dywagacje na temet śmierci p. Blidy, jestem zbyt blisko ze sprawami Górnego Śląska. Ktoś, kto nie zna realiów tego rejonu nie powinien w ogóle zabierać głosu. "Dzięki" tyakim ludziom, jak p. Blida górnicy zarabiają dzisiaj ok. 2000 netto, tak broniła ich wynagrodzeń za pracę. Zaprasdzam wszystkich do tej bezpiecznej, fantastycznie wynagradzanej pracy, znam to z autopsji. TVN i TVN24 prowadzi 24 godziny na dobę kampanię wyborczą komorowskiego ( to nie błąd, ta mała litera ), a jednocześnie krytykuje telewizję publiczną, która poświęca wyborom kilka minut dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Trochę więcej optymizmu. Zadaniem polityka to tak przedstawić carny kolor, aby naród debrał ngo jako szary a najlepiej różowy. Takie są uroki polityki. Czy ktoś słyszxał, aby przed wyborami kandydat na prezydenta, posła, radnego powiedział do wyborców, że nie może być lepiej, że są kłopoty gospodarcze. W Polsce jeszcze długo nie będzie kapitalizmu na wzor zachodni. Nie można wszystkiego dać w prywatne ręce. Parasol socjalny wielu grupom społecznym jest konieczny. Nie można wszystkiego krytykować, Należy najpierw dostrzegać pozytywne zmiany jakie nastąpiły. Napewno nie zagłosuję na PIS - pozostało tylko PO. Pójście na wybory i oddanie ważnego głosu, to mój obywatelski i patriotyczny obowiązek. Kazdy może mieć własne zdanie, byle go wyraził w godny i kulturalny sposób. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Powyższa moja wypowiedź dotycz wypowiedzi Sławka z dnia 6 czerwca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|