Gavroche
|
A mnie uczyli, że tym większa wydolność mięśnia, im więcej włókien czerwonych typu 2B, które powstają z włókien białych przez trening, ale to było dawno, dawno temu... Ten Wojciech S to mi kogoś przypomina
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziadek mróz.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mnie uczyli, że tym większa wydolność mięśnia, im więcej włókien czerwonych typu 2B, które powstają z włókien białych przez trening, ale to było dawno, dawno temu... Ten Wojciech S to mi kogoś przypomina No wczas.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mnie uczyli, że tym większa wydolność mięśnia, im więcej włókien czerwonych typu 2B, które powstają z włókien białych przez trening, ale to było dawno, dawno temu... Ten Wojciech S to mi kogoś przypomina No wczas. Może wcale niekoniecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mnie uczyli, że tym większa wydolność mięśnia, im więcej włókien czerwonych typu 2B, które powstają z włókien białych przez trening, ale to było dawno, dawno temu... Ten Wojciech S to mi kogoś przypomina Mi też... ale pewności nie mam...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Bywalec konferencjowy".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy będzie nadużyciem, jeśli powiemy, że nasycone kwasy tłuszczowe zwierzęce warunkują wbudowywanie wapnia w kości oraz działają grzybo-, wiruso- i bakteriobójczo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczególnie słonina prawie gotowiec ,ale co za nuda dla wątroby
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Szczególnie słonina prawie gotowiec ,ale co za nuda dla wątroby ale słonina to głównie kwasy tł . nienasycone Więc chyba się tak nie nudzi całkiem ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, aby chlebem zagryźć, ale zachowując następującą kolejność: wódka, słonina, chleb, bo odwrotnie, to wódka nie wchodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a kto tam teraz zagryza wódkę słoniną? poledwiczka sojowa z bidronki, albo ciepły barszczyk śWiniary rozpuszczalny
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczególnie słonina prawie gotowiec ,ale co za nuda dla wątroby ale słonina to głównie kwasy tł . nienasycone Więc chyba się tak nie nudzi całkiem ? Ty dołożysz tirasmisu ,to będzie gotowiec
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a kto tam teraz zagryza wódkę słoniną? A koś jeszcze pije wódkę w tym kraju? To czemu tak smutno?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
a kto tam teraz zagryza wódkę słoniną? A koś jeszcze pije wódkę w tym kraju? To czemu tak smutno? Bo przychodzi taka chwila ,że bez smutno ,i z wódka też
|
|
|
|
|
|
|
|