Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Szanowny Jubilacie , Drogi Doktorze Kwaśniewski , proszę przyjąć serdeczne życzenia urodzinowe , długich lat życia w pełnym zdrowiu , prawdzie , która odzwierciedla najtrafniejsze słowa , radości niosącej najwyższe myśli , oraz najwznioślejsze z uczuć zwane miłością. Tego Ci życzę Drogi Mistrzu. Stanisław Dec
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dla pana doktora Jana Kwaśniewskiego najserdeczniejsze życzenia , pogody ducha, spokoju, zdrowia i wszelakiej dobroci życzę z całego serca.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A i ja sie dolaczam.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości. 100 lat!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szczęścia w gronie rodzinnym i długich lat życia....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pociechy z syna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
urodziny mode On 100 lat i duzo zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ode mnie rowniez Wszystkiego Dobrego duzo slonca i pogody ducha oraz wiecznego usmiechu od ucha do ucha
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Do wszystkiego się podłączam I ode mnie jeszcze raz zdrowia !
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też złożyłem życzenia osobiście i przekazałem wszystkie, które tu się pojawiły! Jan Kwaśniewski serdecznie dziękuje za pamięć i życzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur życzy Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Wszystkiego najlepszego.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Największemu z Polaków w dniu 77 urodzin wszystkiego co najlepsze.
Drogi Panie Doktorze życzę: Byś zajął należne Ci miejsce w dziejach - Odkrywco ukrytego. By imię Twe nigdy już nie było wzgardzone - Głosicielu WIEDZY. Aby Dobro, które ludziom dawałeś tak bezinteresownie, wróciło teraz do Ciebie zwielokrotnione - Mędrcu Wszechczasów - Najpotężniejszy w całym ludzkim rodzie.
wdzięczny na zawsze MK
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Najlepsze życzenia dla dr Jana Kwaśniewskiego, a przede wszystkim życzę, aby świat medyczny przejrzał szybko na oczy i docenił to, co Doktor zrobił dla ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panu Doktorowi stu zdrowych i szczęsliwych lat!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobry wieczór Przyjacielu mój! To będzie kolejny, szczęśliwy rok w Twoim towarzystwie, czego sobie bezczelnie życzę. Twój Radzio
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Może mnie trochę nie być, więc z 51 godzinnym wyprzedzeniem takie oto życzenia: Oby się Doktorowi darzyło i by za rok mógł powiedzieć, że codziennie wydarzyło się coś radosnego i inspirującego.A generalnie, życzę oczywiście osiągnięcia, w dobrym zdrowiu, 3000+ za stu-letność.(czy ile to tam z kwoty bazowej wynikać wtedy będzie)
|
|
|
|
|
|
|
|