Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze. Tylko nie podali kto jest wprowadził w latach 60-tych..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..miało być - kto je wprowadził..........
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Nie ma nawe jak się je stosuje, ale już coś się ruszyło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet coś tam wspomnieli, że najlepiej działają wraz z odpowiednim odżywianiem..Chyba specjalnie nie podali jakie to jest, bo znają nastawienie większości..(nieznajomość tematu albo wrogość)
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ha! ale jakie odżywianie proponują! M.in. płatki owsiane i dużo błonnika. Owies jest dobry ... dla konia.
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Cała prawda o prądach selektywnych: Geneza , Właściwości , Indeks http://www.jedzoptymalnie.pl/prady.html Wybrano z instrukcji obsługi Pentapulsa , oryginalnego aparatu do prądów selektywnych , opracowanego przez polskiego lekarza , dra Jana Kwaśniewskiego z Ciechocinka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Kristan" daj nam jeszcze klucz do Twoich linków..
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Reniu , nie wiem jak ten "wytrych" działa. Na podglądzie jest ok , a potem , jak widać. Muszę chyba pójść na tą lekcję...choć nie wiem czy tornister jeszcze znajdę.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..a po płatkach owsianych obiecywali końskie zdrowie.. ..koń by się uśmiał..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu , nie wiem jak ten "wytrych" działa. Na podglądzie jest ok , a potem , jak widać. Muszę chyba pójść na tą lekcję...choć nie wiem czy tornister jeszcze znajdę.
"kristan" też się z tymi linkami męczyłam (już chciałam nawet zawiazać je na szyi ) One są bardzo delikatne. Nie lubią jak dotyka je jakaś literka, cyfra, czy inny znak. Zaraz się obrażają i nie chcą się otwierać. Również - nawet jak działają na podglądzie, a np. przesuniemy je niżej, to często po drodze gubią jakąś literkę czy znak i już też są obrażone. Admin kiedyś o tym pisał na Forum, ale nie mogę tego znaleźć..
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
..a po płatkach owsianych obiecywali końskie zdrowie.. ..koń by się uśmiał.. bo pewno kazali jeść z mlekiem
|
|
|
|
|
|
|
|