Autor
|
Wtek: Bardzo skuteczny preparat (Przeczytany 87026 razy)
|
Iga
Go
|
...ciekawe tylko skąd się biorą te wszsytkie gabinety bioenergo i inne chiropraktyki.
Ponieważ jest na nie popyt.Tak samo jak na te cudowne wynalazki.Chory,zdesperowany,miotający człowiek złapie się za wszystko byleby mu trochę ulżyło,a efekt placebo robi swoje,więc taka szarlataneria nigdy nie zaginie.I im droższa taka mikstura tym bardziej cudowna,a co za tym idzie...skuteczniejsza w działaniu.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ponieważ jest na nie popyt.Tak samo jak na te cudowne wynalazki.Chory,zdesperowany,miotający człowiek złapie się za wszystko byleby mu trochę ulżyło,a efekt placebo robi swoje,więc taka szarlataneria nigdy nie zaginie.I im droższa taka mikstura tym bardziej cudowna,a co za tym idzie...skuteczniejsza w działaniu.
A czym różni się taki preparat od tych setek, tysięcy produkowanych legalnie? Weźmy taką Viagrę chociażby, że o tragiczniejszych w skutkach lekach bezpiecznych nie wspomnę. Ano tym że nie produkuje go żadna firma i nie zarabia na nim, o przepraszam, na życiu i zdrowiu (lub farmaceuty), milionów.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A czym różni się taki preparat od tych setek, tysięcy produkowanych legalnie? Weźmy taką Viagrę chociażby, że o tragiczniejszych w skutkach lekach bezpiecznych nie wspomnę.
Ano tym że nie produkuje go żadna firma i nie zarabia na nim, o przepraszam, na życiu i zdrowiu (lub farmaceuty), milionów.
Nie wydaje mi się,żeby efekt placebo działał na erekcję,a to,że leki mają skutki uboczne,no to już inny problem.Wszystko ma jakiś skutek uboczny. Osobiście nie wierzę w takie cudeńka za setki PLN-ów.Im więcej zainwestujemy w jedzenie,tym mniej później wydamy na leczenie.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Przyznaję, nie jestem w stanie dyskutować z takim założeniem. Jakby nie patrzeć, utrzymanie organizmu w wysokiej wydolności jest zawsze, w każdej sytuacji podstawą zapobiegania problemom.
Tyle, że ja odnosiłem się do innej sfery, ponieważ ludzie chorują i biorą różne bezpieczne lekarstwa, w odróżnieniu od niebezpiecznych powodujacych wymioty i biegunkę, te bezpieczne nader często w konsekwencjach są dużo tragiczniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No to wiadomo,że leki szkodzą,że mają swoje skutki uboczne,że nie leczą człowieka,nie usuwają przyczyn,a jedynie usuwają objawy. Tak czy siak lepiej jest zainwestować jednak w to dobre jedzenie,a umrzeć to i tak każdy umrze,niezależnie czy stosuje cudowne specyfiki,czy leki,czy dobre odżywianie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...tak jest nad lekami,ktore przepisal ,,normalny,,kekarz nikt sie nie zastanawia,ze szkodza i maja cala litanie skutkow ubocznych,bo maja stempel ministerstwa zdrowia...
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
Przeczytałem ksiązkę, na razie pobieznie i widze ,że preparat MMS jest godny zastanowienia sie na d nim, wobec tego kupiłem na allegro za 85zl z przesylką i zobacze jak to działa, najpierw zewnętrznie do płukania chorych migdałów syna, bo dzisiejsza młodzież nie chce sie odżywiać optymalnie. Zjedzenie np, batonika mars na ulicy jest ok ale kielbasy to siara
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie boisz się wypróbowywać ten preparat na synu?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zjedzenie np, batonika mars na ulicy jest ok ale kielbasy to siara
Już sobie wyobrażam,jak każdy chodzi z laską...kiełbasy... Albo z podgardlem. Najlepiej zjeść jednak w domu,w spokoju,a nie na dworze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi bardzo nie podoba się jak ludzie chodzą i jedzą. Nawet jak żują gumę to wygląda obrzydliwie. Jeśli ekspedientka je, to ja odchodzę i nie kupuję..Myślę, że połowa z tych jedząco-chodzacych nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że stale coś podjadą i sądzi, że mało je..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Myślę, że połowa z tych jedząco-chodzacych nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że stale coś podjadą i sądzi, że mało je..
Dokładnie!Tu trochę ,tam trochę i robi się tego spora ilość. Też nie lubię jedzenia na dworze.O żuciu gumy to nawet nie mówię.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już sobie wyobrażam,jak każdy chodzi z laską...kiełbasy... Albo z podgardlem. Najlepiej zjeść jednak w domu,w spokoju,a nie na dworze. Iga, już nie przesadzaj.. przecież dziecku do szkoły można dać taki świński ryjek... zdrowie to podstawa..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Baranie jądra też są praktyczne w podróży i szkole...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Najlepiej zjeść jednak w domu,w spokoju,a nie na dworze. Na polu najlepiej wypadają majówki! Jak się tak siądzie na kocyku, w słoneczny majowy dzień, to nawet jaja na twardo smakują inaczej...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Nie no,majówka to co innego.Również śniadanko,obiad czy kolacja na dworze,przy stole latem w słoneczku,to jest przyjemność...wielka przyjemność. W tamtym poście ,to chodziło mi o ludzi,którzy idąc, jedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Mogę Ci jeszcze polecić oczy jagnięce.Jak nie wiesz gdzie szukać,to wpisz w google "oczy jagnięce" i kliknij w grafikę.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Najlepiej się je wciąga oczywiście na surowo.. POWAŻNIE? Ale, którą dziurką?
|
|
|
|
|
|
|
|
|