Autor
|
Wtek: Bardzo skuteczny preparat (Przeczytany 87015 razy)
|
Zonia
Go
|
To może i ja coś dodam, jako ciekawostkę. Może ktoś już się z tym zetknął i może na ten temat powiedzieć coś więcej. Sezon na grzybki właśnie mamy i okazuje się, że wśród grzybków, które dotąd omijałam szerokim łukiem, mamy prawdziwego rodzynka - czernidlaka kołopakowatego http://www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/lecznicze_czernidlaki.htm
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Próbowałem kilka razy, niczego szczególnego nie zauważyłem poza tym że to bardzo sprytny grzyb - wyrwany ze swojego środowiska zmienia się szybko i próbuje chyba do niego wrócić przez rozpłynięcie i wycieknięcie.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
wyrwany ze swojego środowiska zmienia się szybko i próbuje chyba do niego wrócić przez rozpłynięcie i wycieknięcie. To prawda. Trzeba go bardzo szybko przyrządzić, by nie zrobiła się z niego czarna plama.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To zaleta, bo dla rawpaleowców, LCcarbowców szybko się robi highfungus...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Najważniejsze, że można sprzedawać płyn do czyszczenia rur, basenów itp. w cenie 75 PLN za 100 ml I o to w tym wszystkim chodzi. Jako następny środek proponuję wodę królewską - ona rozpuszcza nawet złoto, więc zarazki tym bardziej Baaaaardzo skuteczna. http://pl.wikipedia.org/wiki/Woda_kr%C3%B3lewska 100 ml wystarcza na baaaaaaaaaaardzo dlugo,zwazywszy,ze preparat zazywasz w zaleznosci od choroby po kilka kropelek jednorazowo. Najwazniejsze w tym wszystkim jest baczne zwracanie uwagi na to co jemy i w jakich ilosciach a wtedy zadne ulepszacze albo wspomagacze na pewno nie potrzebne. Warto jednak wiedziec,ze w momencie przedobrzenia a tym samym zlapania bakterii czy wirusa mamy skuteczna i szybka pomoc w postaci np.preparatu MMS. Dlatego aby nie doszlo do przedobrzenia w postaci zbyt duzej dawki dziennej bialka lub weglowodanow nalezaloby umiec obserwowac wlasny organizm.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Próbowałem kilka razy, niczego szczególnego nie zauważyłem poza tym że to bardzo sprytny grzyb - wyrwany ze swojego środowiska zmienia się szybko i próbuje chyba do niego wrócić przez rozpłynięcie i wycieknięcie. ..czy te oczy moga klamac???...
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Kodar, no fajnie, że jesteś osoba piszacą pozytywnie o preparacie MMS. też stosowałam go przez pewien czas i muszę powiedzieć, ze działa. Doszłam do 13 kropel i za cholerę nie mogę już więcej go stosować, stał się dla mnie bardzo śmierdzący. Mojemu synowi w kilka dni wysuszył trądzik, z tym, ze on smarował twarz lecz nie pił go...Ja natomiast zaczęłam b. ostro bo od 6 kropel. Chciałabym ponowić zaŻywanie ale muszę chyba jeszcze odczekać pewien czas. Chcę podpisać się jednak pod tym wszystkim co napisałaś o tym preparacie. Mamy sezon na infekcje, wrazie jakiejś np. koziej grypy warto potraktować ten suplement bardzo poważnie... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Kodar, no fajnie, że jesteś osoba piszacą pozytywnie o preparacie MMS. też stosowałam go przez pewien czas i muszę powiedzieć, ze działa. Doszłam do 13 kropel i za cholerę nie mogę już więcej go stosować, stał się dla mnie bardzo śmierdzący. Mojemu synowi w kilka dni wysuszył trądzik, z tym, ze on smarował twarz lecz nie pił go...Ja natomiast zaczęłam b. ostro bo od 6 kropel. Chciałabym ponowić zaŻywanie ale muszę chyba jeszcze odczekać pewien czas. Chcę podpisać się jednak pod tym wszystkim co napisałaś o tym preparacie. Mamy sezon na infekcje, wrazie jakiejś np. koziej grypy warto potraktować ten suplement bardzo poważnie... Pozdrawiam. wszystko aby pomagalo nalezy stosowac z umiarem.Preparat nalezy stosowac zgodnie z zaleceniami.Wcale nie trzeba stosowac az 13 kropli.Dla zabazpieczenia przed wirusami i bekteriami jeden raz na tydzien a nawet dwa po 6 kropli z aktywatorem po 5 kropli aktywatora na jedna krople MMS preparatu zastosowac.. Do okladow rowniez zawsze z aktywatorem w odp.proporcji. Dobrze zrobilas,ze przerwalas.Bralas zbyt duze dawki i stad wstret do preparatu.Przyjmowanie preparatu zawsze z aktywatorem zaczyna sie od 1 kropli nigdy wiecej. W czasie zagrypienia nalezy po 2-3 krople nawet co godzine az do wyzdrowienia. Zawsze z aktywatorem czyli wedlug przepisu.Aktywuje preparat jedna jego krople,piecioma kroplami octu balsamiczego,po trzech minutach mieszania dodaje szklanke wody mineralnej.Tak rozrobionym preparatem smaruje zmiany skorne,albo plucze gardlo i jame ustna albo wypijam. Jako ciekawostke moge podac,ze stosujac preparat zewnetrznie pozbylam sie wyprysku,ktory towarzyszyl mi od czterdziestu lat Zainteresowanym sluze moim doswiadczeniem,dlatego smialo stawiajcie pytania
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
co to jest ten preparat MMS bo nie moge doczytac i jak go zdobyć
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
co to jest ten preparat MMS bo nie moge doczytac i jak go zdobyć
aktualny jak nizej: http://www.mmsmiracle.pl/dozowanie.htmTadzio,preparat mozna zakupic w internecie a moze tez w aptece.W tutejszych aptekach jest do zamowienia. Preparat bardzo skutecznie niszczy wszelkie bakterie,wirusy i pasozyty.Wyobrazasz sobie borowanie zeba bez znieczulenia i odrobiny bolu.???Ja tak wlasnie mialam po pukaniach i systematycznym zazywaniu preparatu az do wizyty u stomatologa Preparat uzywa sie tylko i wylacznie po zaktywowaniu go za pomoca pieciu kropli aktywatora na jedna krople preparatu MMS. Aktywatorem moze byc:sok cytrynowy lub limonkowy.Prowadzycy moje dzieci lekarz zaproponowal nam jako aktywator ocet balsamiczny. Zaczynac zawsze od jednej kropli preparatu zmieszanymi z piecioma kroplami octu balsamicznego lub jak wyzej.Krople mieszac w duzej szklance ok.trzy minuty(mozna i dluzej)nastepnie uzupelnic do calej szklanki woda.Mozna uzywac wewnetrznie jak i zewnetrznie. Masz pytania,stawiaj z checia odpowiem. Preparat jest dla zarlokow i leniwcow pospolitych
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
Dzieki za odpowiedz , zainteresowala mnie ta sprawa jutro sciągnę sobie ta książkę na chomiku .pl bo jest dostepna, bo dzisiaj cos nie moge jej otworzyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj na Forum był artykuł o szkodliwych skutkach działania tego preparatu. Może ktoś wie gdzie? Chyba ostatnio Teresa go zamieściła..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...moze krytykuja jak wszystko,DO tez krytykuja jak wszystko co dobre, bo kasa ucieka ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki Iga. To jest to.. Ja bardziej wierzę w to, że takie chemikalia mogą szybciej zaszkodzić, niż pomóc, a na zalety podawane przez producentów nie warto zwracać uwagi..przynajmniej bez upewnienia się o bezpieczeństwie jego stosowania..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
co to jest ten preparat MMS bo nie moge doczytac i jak go zdobyć tadzio, kup sobie Domestos. To najtańszy preparat MMS na rynku!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...moze krytykuja jak wszystko,DO tez krytykuja jak wszystko co dobre, bo kasa ucieka ... No tak DO też krytykują. Ale najważniejsze w leczeniu jest to, żeby nie szkodzić. Przy DO poleca się tylko naturalne produkty, tutaj nie ma strachu, a z chemikaliami to różnie bywa..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
co to jest ten preparat MMS bo nie moge doczytac i jak go zdobyć tadzio, kup sobie Domestos. To najtańszy preparat MMS na rynku! WAŻNE! Wymaga rozcieńczenia, bo to koncentrat!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
WAŻNE! Wymaga rozcieńczenia, bo to koncentrat! To podobnie jak w przypadku leków homeopatycznych.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Reklamowany w internetowej sieci "Miracle Mineral Supplement" niemal w jednej trzeciej składa się z potencjalnie niebezpiecznego chlorynu sodowego (NaClO2) - ostrzega serwis "BBC News/Health".
"Miracle Mineral Supplement"(MMS) zawiera 28 proc. chlorynu sodowego, stosowanego między innymi do odkażania wody oraz jako środek dezynfekcyjny w przemyśle mięsnym. Pod wpływem kwasów - na przykład kwasu cytrynowego - wydziela się z niego silnie odkażający i wybielający dwutlenek chloru.
Internetowe reklamy zachwalają Miracle Mineral Supplement w płynie lub tabletkach jako uniwersalny środek na wszystko - od HIV i zapalenia wątroby po grypę H1N1. 100 mililitrów roztworu potrafi kosztować nawet 33 funty, co jest wysoką ceną za wybielacz.
Nawet, jeśli MMS jest stosowany zgodnie z zaleceniami, może spowodować wymioty i biegunkę, a niewłaściwe użycie grozi niewydolnością oddechową.
Food Standards Agency stara się wytropić sprzedawców tego "cudownego środka" na terenie Wielkiej Brytanii i zaleca wyrzucanie oszukańczego suplementu. To straszne! Powoduje wymioty i biegunkę! No cóż, ciekawe dlaczego nie staszą Solą Glauberską albo inną wodą węgierską która również powodować może wymioty i biegunkę. Abstrachując od tego czy ten środek jest rzeczywiście tym czym opisują, to takie straszenie przez "oficjalne" media jest żenująco żałosne. Ale oczywiście lepiej się leczyć u lekarza... ciekawe tylko skąd się biorą te wszsytkie gabinety bioenergo i inne chiropraktyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|