Autor
|
Wtek: Bardzo skuteczny preparat (Przeczytany 87195 razy)
|
kodar
Go
|
...zdesperowani chorzy napewno chwytaja sie wszystkiego,a zdrowym latwo sie z tego smiac i nabijac , a taki antybiotyk,czy inny ,,normalny,, specyfik nie jest trucizna,ktos kiedys powiedzial- wszystkomoze byc lekiem albo trucizna-decyduje o tym dawka ... tez tak uwazam,ze glodnego,syty nie zrozumie,a tu chodzi o tyo,by wilk byl syty i owca pozostala cala
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...kazdy powaznie chory,gdyby wiedzial,ze gnojowka mu choc troche pomoze-pol by ja jak oranzade ...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Jeśli się jest chorym, to tym bardziej szkodliwymi substancjami można się szybko dobić.. Ale każdy ma prawo wyboru.. ...kazdy ma swoj mozg i sam powinien podjac ostateczna decyzje u kogo i czym sie leczyc,sek w tym,ze zdesperowani chorzy niejednokrotnie juz nie wiedza u kogo i czym sie leczyc ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To fakt...
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
Wojciech to ty jestes głupi baran, bo bez sprawdzenia wystawiasz opinie
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wojciech to ty jestes głupi baran, bo bez sprawdzenia wystawiasz opinie Bardzo serdecznie dziękuję za trafną opinię! Lubię, gdy jestem dla kogoś głupim baranem. Bardzo lubię...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Cytuje urywek listu,ktory napisal sam J.Humble.Kto chce niech czyta i korzysta:
"""""Zadaniem tego listu jest przekazanie informacji o MMS-2 tysiącom ludzi na świecie. MMS działa tak samo na wiele rzeczy. Chemicznie to oczywiste, że kwas podchlorawy może zabijać patogeny i zostało to udowodnione zanim skończycie zapoznawać się z tymi danymi będzie dla Was zupełnie oczywiste zabójcze dla patogenów działanie tego kwasu. Większość niedowiarków przekona się , że będzie im coraz trudniej rozpowszechniać złe informacje o MMS-2. Wszyscy negatywnie nastawieni blogersi nie mają pojęcia o czym mówią jeśli chodzi o MMS. MMS-2 będzie o wiele bardziej dostępny dla każdego kto zechce eksperymentować i możecie wierzyć, że jest już dostępny w większości krajów Afryki, wszystkich miastach USA, Kanady, Europy i na całym świecie. Jest tak powszechnie dostępny, iż nie może być stłamszony. Chciałbym jeszcze coś zaznaczyć. Często byłem krytykowany, że nie byłem bardziej dokładny w podawaniu danych, sugerowano, że powinienem przedstawić szczegóły, nazwiska, numery i badania krwi ludzi, którzy zostali wyleczeni. Było by miło gdybym mógł, niestety to niemożliwe. Czyż nie widzicie, że podał bym dowody na moje skazanie czego rządy w wielu krajach bardzo by pragnęły. Było by dla nich wspaniałą rzeczą gdybym powiedział hej chłopaki oto dowody wsadźcie mnie. Tylko w samych Stanach Zjednoczonych przez ponad 100 lat więcej niż 100 osób było skazanych na więzienie a ich książki spalone, niektórzy zginęli w tajemniczych okolicznościach, a o wiele więcej osób podzieliło ten los na całym Świecie. Jeśli macie wątpliwości wpisz w wyszukiwarce Google hasło „FDA suppression”. W ostatnich latach kilku moich przyjaciół zostało skazanych w USA na więzienie a ich firmy, domu, samochody, konta bankowe skonfiskowane i nigdy nie zwrócone. Myślicie, że przesadzam? Wejdźcie na internet i poszukajcie „Civil Asset Forfeiture Reform Act of 2000 HR1650” i sprawdźcie ile własności zostało skonfiskowanych np. w roku 2006. Więcej niż 6 miliardów dolarów w różnych nieruchomościach zostało skonfiskowanych i wystawionych na aukcjach. Więcej niż 3 miliardy dolarów wpadło do rządowej kasy w wyniku aukcji przeprowadzonych tylko w tymże roku. W tym tygodniu zostało ogłoszone, że Federalna Administracja Leków (FDA) ma prawo i władzę by uznać iż rtęć jest substancją nietoksyczną i może być przyjmowana w postaci szczepionki. Władze federalne mogą przyjść i zająć Twój cały majątek i oszczędności – wszystko co posiadasz w każdym czasie. Nie muszą mieć do tego powodu a swego majątku nigdy nie odzyskasz. Mam więc powód do paranoicznego zachowania choć za nie przepraszam. List ten publikuję z innych krajów Powodzenia z MMS-2. Nie pozwólcie by okropne ostrzeżenia na opakowaniu podchlorku wapnia Was odstraszyły. Testowałem to przez 2 lata. Jeśli dobrowolnie i w ciszy domu przygotujesz MMS-2 jak sugerowałem (tylko w kapsułkach rozmiaru zero) będzie on zarówno bezpiecznym i dobroczynnym chemikaliom wytwarzanym i potrzebnym Twemu ciału w limitowanych dawkach. Jeśli eksperymentujesz z tym odkryciem pij dużo wody. Ja przyjmuję MMS-2 dość często w ramach strategii zapobiegawczo-podtrzymującej. Nie mogę sugerować byście robili to co ja robiłem. To co jest cenne to informacja – klucz do redukcji i odwrócenia chorób. Myślący ludzie będą eksperymentować i obserwować co powszechnie dostępny MMS-2 potrafi. W wieku 76 lat mieszkam w kraju z brudną wodą, malarią, śpiączką, gruźlicą, opryszczką, gdzie 40 % populacji jest zarażona HIV. Jestem w kontakcie z każdą możliwą chorobą przenoszoną przez obcych ludzi, którzy pukają w nocy w moje drzwi szukając pomocy, a jednak ja pozostaję zupełnie zdrowy. Pisząc to wszystko 15 sierpnia 2009 jestem w pełni aktywny. Gdzieś z Afryki Jim Humble """"""""""
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ty uważaj, bo Ci zajmą majątek
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ty uważaj, bo Ci zajmą majątek mnie to nie grozi,nie mam majatku
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ty uważaj, bo Ci zajmą majątek mnie to nie grozi,nie mam majatku To w więzieniu zamkną.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie kracz ale kto? He he dobrze jest znac 'wroga'
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najbardziej przestępcze jest Nestle, jakby co. Szczególnie za odżywki dla niemowląt i uzdatnianie do jedzenia paszy zbożowej!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i w chinach mieli przekrety z tym mlekiem co dzieci poumieraly. Ichniejszy chinski szef chyba nawet rozstzelany zostal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na tym świecie są rzeczy, o których się fizjologom nie śniło
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Zapomnieli o naszych Winiarach
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Dobrze by było, gdyby firma nie była z Etiopii. Bo taka "Biedaronka" jest z Argentyny, na przykład. A nie z Portugali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|