WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
http://www.resmedica.pl/pl/archiwum/zdart19912.html - a Kędzia&Kędzia ma za sobą cały autorytet anglosaskiej nauki... I na tej podstawie jeszcze raz: "Pięć razy frukty i miód są zdrowe. Jeszcze raz: pięć razy frukty i miód są niezbędne dla serca i mózgu. I jeszcze raz..."
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A no chyba, ze tak. Jak caly artorytet nauki to musi miec racje! Atkins, Lutz i Kwasniewski, ktorych prace popierane sa przez CALY AUTORYTET NAUKI, nie maja tu szans Natomiast "Kedzia" ma. A propos, kto to jest "Kedzia"?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sam znalazlem Autorami publikacji są pracownicy naukowi Instytutu Roślin i Przetworów Zielarskich
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
BRAVO!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wracając do midu - trójniak i czwórniak ( http://miodypitne.info.pl/) porównywalne do węgrzyna z góry Tokai! Nie ma nic lepszego na serce od tych trunków w dawce leczniczej.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Masz chore serce?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Masz chore serce?
Tak postawione pytanie ingeruje w prywatność.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Można wejśc na DD i rzeczowo podyskutowac. Merytoryczna na argumenty dyskusja mile widziana.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tak postawione pytanie ingeruje w prywatność. Myslalem, ze w slowniku DD slowo "prywatnosc" nie istnieje OK. Than, niech miod jedza Ci ludzie, ktorzy maja problem z sercem w ilosciach leczniczych. Czyli dzienna porcja, jak Pan profesor Kedzia pisze, 120 gr kulhydratu dziennie. Natsepnie ziemniaki i wazywa w ilosci piec, jak Ty to mowisz i moje pytanie koncowe: czy to jest DD? Bo jezeli tak, to chyba czegos tu nie zrozumialem. Mowi sie o DD, ze to "odlam" ZO ale ja tu widze, ze to taki "odlam" jak katolicyzm i islamizm Dziwie Ci sie, ze chce sie Tobie tracic czas na czytanie takich pierdol jak ZO, skoro DD jest takie "slodkie".........Ale to juz Twoja prywatna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Na DD tzw. autorytety forumowe, zalecaja wegle w ilosciach od 50-300g i to ma byc dieta niskoweglowa podobno.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Wracając do midu - trójniak i czwórniak ( http://miodypitne.info.pl/) porównywalne do węgrzyna z góry Tokai! Nie ma nic lepszego na serce od tych trunków w dawce leczniczej. Pewnie ten miod i fruktoza pomoze na Twoje serce, ale chyba zaszkodzilo na mozg. No coz , musisz wybrac co chcesz miec zdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Na DD tzw. autorytety forumowe, zalecaja wegle w ilosciach od 50-300g i to ma byc dieta niskoweglowa podobno.
Co za bzdury, od pięciu lat takich nie słyszałam.To prowokacja czy nieprzemyślany żart?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie myślałam, że o fruktozie może być taki zabawny wątek..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
zeto55 nie prosiłem o ocenę mojego postępowania, więc nie zmuszj mnie, abym odpowiedział ci tak, jak na to zsługujesz. Stwierdzenie - "...chyba zaszkodziło na mózg..." dyskwalfikuje cię jako ewentualnego interlokuratora dla mnie, bo przez szacunek do siebie i innych użytkowników tego forum, staram się nigdy nie przekraczać pewnych granic.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
czemu tak? ja nie żartuję
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
300 g wegli? a gdzie to wyczytales?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Molka a znasz ty formułę 4es twojego pryncypała?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
A co to jest 4es?
|