WojciechS
Go
|
Na DD piszą, że formuła 4es to "spróbuj s****dolić sobie sam(a)" - za przeproszeniem.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Molka a znasz ty formułę 4es twojego pryncypała?
znam tylko nie rozumiem co to ma do mojej propozycji by pogadac rzeczowo....
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
- i tyle rzeczowego komentarza.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
zeto55 nie prosiłem o ocenę mojego postępowania, więc nie zmuszj mnie, abym odpowiedział ci tak, jak na to zsługujesz. Stwierdzenie - "...chyba zaszkodziło na mózg..." dyskwalfikuje cię jako ewentualnego interlokuratora dla mnie, bo przez szacunek do siebie i innych użytkowników tego forum, staram się nigdy nie przekraczać pewnych granic.
Odnosze wrazenie, ze przyszedles tutaj wywolac awanture. Smialo.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Na DD tzw. autorytety forumowe, zalecaja wegle w ilosciach od 50-300g i to ma byc dieta niskoweglowa podobno.
300 g wegli? a gdzie to wyczytales? Twoj kolega Hannibal udzielal takich porad. Nawet do 300g wegli. Mam zapisane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
.... Hannibal udzielal takich porad. Nawet do 300g wegli. Mam zapisane.
Hanibal..... rzeczywiśscie taki tutaj bywał i chyba te 300 węgli go wcięło
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
No, no, no Średniowiecze i to w tej gorszej części, czy jakoś tak?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..no jakoś tak.. a może to już XXII wiek..
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A, elita? Czuć się elitą jest równie łatwo jak czuć się dumnym. Powód się zawsze znajdzie by się nabawić tej przypadłości. Ponoć trudno się z tego wyleczyć, bo takie przyjemne jest się czuć wg ulubionego wzoru choćby na elitę....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. Ponoć trudno się z tego wyleczyć ...
Ponoć po świeżym moczu przechodzi...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie ma to jak "pogadać rzeczowo" na DD, w stylu DD... Wesolutko jest!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Miód jest dla pszczół. Ludzie wybierają miód, a w zamian dosypują cukru i dziwią się potem, że pszczoły im zdychają. podazajac za Twoim tokiem mysli ,wezmy takie mleko,jest tylko dla cielat.A co czlowiek,to dziecko krowy,albo owcy.A produkty mleczne na stale zagoscili w jadlospisach.Czy dobrze,czy zle,sam czlowiek musi ocenic.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Nie ma to jak "pogadać rzeczowo" na DD, w stylu DD... Wesolutko jest!
na czym polegac majaTwoje rzeczowe rozmowy?Konkretne pytania daja albo konkretna odpowiedz na pytanie albo odpowiedz wymijajaca.Bez udzialu samego pytajacego,zadne konkrety nie padna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przykładowo Surwit i wsp., 1997 w badaniu z udziałem otyłych kobiet porównali wpływ dwóch wysokowęglowodanowych diet (72% energii dostarczanej z węglowodanów) z deficytem energetycznym, charakteryzujących się różną zawartością sacharozy (43% vs. 4% całkowitej energii dostarczanej) [2]. Przypomnę, że sacharoza składa się z jednej cząsteczki glukozy i fruktozy. Obie diety zawierały, więc odpowiednio: 118 g sacharozy (59 g fruktozy) vs. 46 g sacharozy (23 g fruktozy). Mimo, tak znacznych różnic w zawartości cukrów prostych (a zwłaszcza fruktozy) po 6 tygodniach przestrzegania zaleceń ubytek masy ciała i tkanki tłuszczowej (pomiar przy użyciu DEXA) nie różnił się w obu grupach. Jednocześnie nie odnotowano negatywnego wpływu diety bogatej w cukry proste na profil lipidowy, co zdaniem badaczy mogło mieć związek ze specyficznym kontekstem (niski udział tłuszczu w diecie). http://180rekompozycja.pl/czy-w-czasie-odchudzania-minimalizacja-spozycia-owocow-jest-konieczna/
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Są na tropie pierwszej zasady dietetyki Dr-a Kwaśniewskiego: "nie mieszaj paliw"!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|