Iga
Go
|
Eskimosi wtryniali mydło, aż im buźki się pieniły, ale nie każdy to Eskimos.
Ale takim mydłem,można by z siebie zrobić Eskimosa.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Eskimosa to dawniej, teraz jeno Inuici są w modzie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Widze "rzeczowe" rozmowy w stylu DD Jak dopiszę, że hydrofobowość sprzyja obojętności, to będzie "rzeczowo", czy nie zrozumieją na DD "o so cho"?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie wiem czy zrozunieja na DD bo "splywa to po mnie jak woda po kaczce"...oj chyba kaczka musi miec dobra hydrofobowosc.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
kaczka...
Ale bym zjadła kaczkę .Zobaczę,czy jakaś nie chodzi u kogoś na podwórku .
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Mam doskonały przepis na RAW kaczora, jeno IMO nie wiem, czy podać?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
IMO możesz podać,jeno ja chyba nie zrobię ,bo niestety na podwórzu były tylko kury.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale to uniwersalny przepis na drób najlepiej grasfeed. Łapie się ptaka i wiesza za szyję na ekologicznym sznurku, najlepiej konopnym pod powałą. W wersji light: czeka się, aż przestanie się trzepotać. Zacząć od konsumpcji piór, a skończyć na narządach. W wersji highmeat: czeka się, aż odpadnie na polepę. Spożycie rozpocząć jak w wersji light. UWAGA: wersja light jest na ciepło, a wersja highmeat na zimno. Smacznego!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie zajmować się proporcją BTW! BTW tylko tak sprawione ptaszysko ma wszystkie enzymy i minerały według RAW LC-fanów.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
A duszona (w drzwiach) nie może być..
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
Bardzo Ci jestem wdzięczna za ten skądinąd niełatwy przepis. Można jeszcze pod postacią pemikana -czeka się aż się porządnie wysuszy. Tylko co z krwią? Pić podczas,kiedy drób wisi? I czy odganiać muchy,czy też lepiej nie?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O to świetny przepis na wersję light. BTW tylko BTW zamiast "tyklo" miało być "jeno"!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
BTW zamiast "tyklo" miało być "jeno"!
Właśnie.IMO bardziej pasuje tu "jeno".
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O to świetny przepis na wersję light. To odpowiedź dla Reni.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bardzo Ci jestem wdzięczna za ten skądinąd niełatwy przepis. Można jeszcze pod postacią pemikana -czeka się aż się porządnie wysuszy. Tylko co z krwią? Pić podczas,kiedy drób wisi? I czy odganiać muchy,czy też lepiej nie? Najlepiej podstawić IMO jakieś ekologiczne naczynie i zlizywać, co skapnie z truchła, ale jeno w wersji highmeat. Much nie odganiać!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na dziś rzeczowej dyskusji w stylu DD m(n)i(e) wystarczy. Dziękuję szanownym Interlokutorkom, pozostająć z szacunem nie jeno.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
Na dziś rzeczowej dyskusji w stylu DD m(n)i(e) wystarczy. Dziękuję szanownym Interlokutorkom, pozostająć z szacunem nie jeno.
Ale o so chozi? Chyba sobie zrobię "pemikana" z jajecznicy.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O mydło litowe do mycia. To klasyka "rzeczowej" dyskusji DD.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Iga
Go
|
O mydło litowe do mycia.
IMO mydło litowe nie jest takie głupie,ale chyba komuś rozwalamy wątek-IMO .
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|