administ
Go
|
Dla kogo przesada? Bo dla Ciebie z całą pewnością. Dla mnie zresztą też, ale "nie mierz swoją miarą" - czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
100g białka i 100g węglowodanw, to chyba 'lekka" przesada... No troche tak, bo weglowodanow powinno byc 199g, Ponomarenko tak ponoc zalecal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Najlepiej kierujac sie smakiem, bo bez smaku to jak ten taboret bez 3 szczebli, nie da sie na nim nigdzie podjechac......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Własnie, da ludzi i taborety...bez skrzyni biegów...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponomarenko tak ponoc zalecal.
Ponomarenko tak zalecał, aby wszyscy niezadowoleni z Diety Optymalnej, byli jeszcze bardziej niezadowoleni z formuły 4es Ponomarenki&Lutz'a, czy innej niskowęglowodanowej...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie, do tego tez dojda powoli Nie wymagajmy od wolnotrybiacych lotnosci umyslu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przecież wszystko musi zostać w Rodzinie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponomarenko tak ponoc zalecal.
Ponomarenko tak zalecał, aby wszyscy niezadowoleni z Diety Optymalnej, byli jeszcze bardziej niezadowoleni z formuły 4es Ponomarenki&Lutz'a, czy innej niskowęglowodanowej... Szkoda, że tak ciężko jest z zakupem tej książki "Formuła 4es" Chyba tylko dla VIP-ów ona jest...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zwał jak zwał tam soja-białko ser-margaryna czekolada-spaczone orzeszki Na coś trzeba umrzeć To czemu chleba nie jesz? NIe stać mnie na prawdziwy chleb
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ta. A ja paczę i widzę fistaszki na kolację. I czekoladę i wątróbkę, którą koty się ze mną dzieliły- jak miały jej dość- i jakieś przypadkowe jaja po 15gr(stłuczki) i nóżki, ponieważ w sierpniu były za darmo i w tym roku też będą. Jednym zdaniem, co z pańskiego stołu spadło. I nadal nie "paczę".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Strączkowe są niejadalne na DO Jakby nie liczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I słusznie i pomidory i cukier i... o! Na śmietanę nie miałem. A teram mam i... mogę się podzielić. Bowiem nie "paczę".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I słusznie i pomidory i cukier i... o! Na śmietanę nie miałem. A teram mam i... mogę się podzielić. Bowiem nie "paczę". Dawno to było, fakt. Ale całkiem niedawno było: "licz, licz i pacz, co jesz" I było też: "zapomniał wół..." Bo wszyscy będziemy mieć na płycie nagrobnej dwie daty i myślnik między niemi I co se zrobimy z tym myślnikiem, to "a co cię to g... obchodzi"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Patrzcie szeroko otwartymi oczami co jecie i liczcie, liczcie. Bezwarunkowo. Było też "nie zapomniał..." i jest. Ale "wołu" już mieszał DO tego raczej nie będę. My- tak! Wy- tak. Zgoda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Patrzcie szeroko otwartymi oczami co jecie i liczcie, liczcie. Bezwarunkowo. Było też "nie zapomniał..." i jest. Ale "wołu" już mieszał DO tego raczej nie będę. My- tak! Wy- tak. Zgoda. Widzisz, zapewne nie dopuszczasz takiej możliwości, ale ona jest jak najbardziej realna... Że jednak to patrzenie i liczenie nie robi Ci tak dobrze jak raczysz uważać Dlatego ja, na ten przykład, broń Boże nie skorzystam Zgoda?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Liche białko- śladowe ilości jajka przy takim wysiłku, mięcho w trzecim sorcie, niewiele wątróbki, bo ile taki kotek może oddać, reszta to roślinne białko i ... kolagen. Lichy tłuszcz- śladowe ilości masła, trochę z mięsa, pozostałość ze strączkowych. Liche węglowodany- skrobia tylko z ziemniaka, reszta z cebuli, buraka, w tym rafinowanego i strąków. Licha jakość i licha praca umysłu, ale poprawna tej pracy czynność. Nic się nie zmarnowało.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Widzisz, zapewne nie dopuszczasz takiej możliwości, ale ona jest jak najbardziej realna... Że jednak to patrzenie i liczenie nie robi Ci tak dobrze jak raczysz uważać Dlatego ja, na ten przykład, broń Boże nie skorzystam Zgoda? "Mądrej głowie dość w dwie słowie". Dasz radę. Po pierwsze: to, co piszę do Ciebie, a czego nikt już nie czyta, przeznaczone jest dla "Krzysiów"- na przykład. Po drugie: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4843.msg277190#msg277190
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Widzisz, zapewne nie dopuszczasz takiej możliwości, ale ona jest jak najbardziej realna... Że jednak to patrzenie i liczenie nie robi Ci tak dobrze jak raczysz uważać Dlatego ja, na ten przykład, broń Boże nie skorzystam Zgoda? "Mądrej głowie dość w dwie słowie". Dasz radę. Po pierwsze: to, co piszę do Ciebie, a czego nikt już nie czyta, przeznaczone jest dla "Krzysiów"- na przykład. Po drugie: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4843.msg277190#msg277190 Supcio
|
|
|
|
|
|
|
|