Autor
|
Wtek: jadłospisy (Przeczytany 55762 razy)
|
adampio
Go
|
Lepiej pozno niz wcale
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja dziś (7.30)zjadłem takie śniadanie: - śmietana (36%)= 200g; - masło =30g; - żółtko= 18g; - cacao(12%)= 8g. I wyszło ca. tak BTW 8,5:95,2:4,3 czyli 1:11,2:0,5 kalorii 736. Cacao wymieszałem z 50g śmietany. Masło, żółtko, pozostałą śmietanę podgrzałem jak w przepisie na lody opty. Następnie obie mieszaniny połączyłem, wypiłem, oblizałem się i kubek (półlitrowy) i ................... na dworze deszcz, na forum też coś "iskrzy", a ja ......................jeszcze nie jestem głodny
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam nadzieję, że większość "matek karmiących" nie będzie mi tego miało za złe, że taki "samczy truteń" się pasie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mój "dzień" wyglądał tak: rano: -nóżki wp., masło, pomidor, cytryna; okolice obiadu: - smalec, łopatka wp., czekolada z orz., jaja, ziemniaki, barszcz, masło; kolacja(19-20max) -wątróbka, cebula, smalec, czekolada g., orzechy arachid.. BTW 103:281:96
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mój "dzień" wyglądał tak: rano: -nóżki wp., masło, pomidor, cytryna; okolice obiadu: - smalec, łopatka wp., czekolada z orz., jaja, ziemniaki, barszcz, masło; kolacja(19-20max) -wątróbka, cebula, smalec, czekolada g., orzechy arachid.. BTW 103:281:96
Podobne ilości i proporcje jak u Reca z DD...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...białka i węglowodanów jak na Lutzu, a nawet "lepiej"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
(Ad acta) 0,8-1:2,0-3,5:0,5-1,5 vs Rec i Lutz i kto jeszcze gotów razem wzięci... i to jeszcze nie koniec. Się ćwiczy,siem je A wojna nie jest dla żadnych dzieci, szczególnie tych rzekomo dobrych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta. A ja paczę i widzę fistaszki na kolację.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nussbeiser ma laskowe. Arachidy to takie spaczone orzeszki
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zwał jak zwał tam soja-białko ser-margaryna czekolada-spaczone orzeszki Na coś trzeba umrzeć
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zwał jak zwał tam soja-białko ser-margaryna czekolada-spaczone orzeszki Na coś trzeba umrzeć To czemu chleba nie jesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
100g białka i 100g węglowodanw, to chyba 'lekka" przesada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|