alicja
Go
|
Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy. Jest mi potrzebny kontakt z dobrym lekarzem optymalnym najlepiej z okolic Warszawy. Jeśli ktos moze podac mi jakis kontakt to bede wdzieczna
|
|
|
|
|
|
|
|
alicja
Go
|
Dziękuję za wiadomość napewno mi sie przyda. Masz racje, Ciechocinek nie jest daleko od Warszawy. Nie posiadam tej książki , dopiero zaczynam sie tym interesować. Jeśli miałbyś możliwość znalezienia w tej książce numeru telefonu to byłabym równiez wdzięczna. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
alicja
Go
|
Dzięki bardzo mi pomogłeś.
|
|
|
|
|
|
|
alicja
Go
|
Mam jeszcze jedna prośbę...... bo nie moge na tej stronce w nic wejść.... sprawdż czy sie da tam cos znależć . Bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
alicja
Go
|
Dzięki jeszcze raz Bardzo mi pomogłeś
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
alicja
Go
|
Witam przesłuchałam tego nagrania. Robi wrażenie. Chociaż świat zywienia przewraca do góry nogami , ale warto --- zdrowie jest najwazniejsze. Dziękuję i pozdrawiam Cie
|
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy. Jest mi potrzebny kontakt z dobrym lekarzem optymalnym najlepiej z okolic Warszawy. Jeśli ktos moze podac mi jakis kontakt to bede wdzieczna
Dr Mariusz Glowacki tel 839 93 31 ul.Cieszkowskiego 1/3 lok.80c Warszawa. Sprawdzony i godny polecenia. krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
slyszalam tez negatywne opinie np.adax,osobiscie,uwazam,M.Glowackiego za milego i kompetentnego lekarza opty.
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Wszystko ok, ale dlaczego pomijacie naszą Panią Doktor Ewę Bednarczyk-Witoszek, przecież to jeden z najlepszych lekarzy optymalnych i co najważniejsze wszystkie fachowe porady mamy na forum za free. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
ja też nie szukam lekarzy optymalnych -5 lat temu dałam sie nabrac na prądy i wizyte i jestem z tego do dziś skutecznie wyleczona - Tutaj na forum jest sama elita lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
M
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Coś wcisnęłam i mi się wysłało.
Mogę dodać od siebie, że w moich wieloletnich poszkiwaniach poznałam tylko jednego dobrego lekarza opty jest to: Ewa Bednarczyk-Witoszek , a lek.opty. znam dardzo wielu po 'tej' i po 'tamtej' stronie
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Też mam powody, żeby pochwalić Panią Doktor Ewę Bednarczyk-Witoszek. Jest superowa.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Oczywiście Pani Ewa jest najlepsza i jeszcze nikomu nie odmówiła pomocy możnaby rzec, że spadła nam z nieba. Z lekarzy optymalnych polecam również Macieja Garbienia duża wiedza i ogromne serce.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|