Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Jak zbic wage nalezna? (Przeczytany 28798 razy)
|
adampio
Go
|
Dlatego na zasadzie elimanacji dojdziesz do tego czego zjadasz za duzo Proponuje ustawi najpierw weglowodany a nastepnie bialko. Bialka Ci nie zabraknie a organizm wie kiedy go za duzo naromiast W jestsesmy sklonni zjadac za malo, co jest czestym naszym bledem.
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Go
|
OK dzieki, bede probowac.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To juz predzej, ale kasza gryczana czy jakies dziwne rotacje nabialu?
Jeśli się zje, raz na jakiś czas, trochę kaszy gryczanej - w ramach dziennej porcji węglowodanów, to się nic nie stanie. A rotacje dotyczą tylko ludzi z nietolerancją pokarmową, którzy nie chcą całkowicie zrezygnować z pokarmów, które im nie służą..
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Sennosc czesto wystepuje przy jednorazowej , wiekszej ilosci cukrow prostych. Te rotacje to nie taka glupia rzecz. Czesto bywa tak, ze produkty mleczne skutecznie blokuja spadek wagi. Wowczas nalezy odstawic mleczne na tydzien, a raz w tygodniu zrobic calodniowy posilek tylko z mlecznych. Produkty zbozowe tez czesto blokuja odchudzanie. Musisz sprobowac - jesli uwazasz, ze masz nadwage to jedz raz w tygodniu tylko mleczne, a w pozostale dni tygodnia ani grama mlecznych.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To juz predzej, ale kasza gryczana czy jakies dziwne rotacje nabialu?
Jeśli się zje, raz na jakiś czas, trochę kaszy gryczanej - w ramach dziennej porcji węglowodanów, to się nic nie stanie. A rotacje dotyczą tylko ludzi z nietolerancją pokarmową, którzy nie chcą całkowicie zrezygnować z pokarmów, które im nie służą.. Osobiscie wole "krolowa"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sennosc czesto wystepuje przy jednorazowej , wiekszej ilosci cukrow prostych. Te rotacje to nie taka glupia rzecz. Czesto bywa tak, ze produkty mleczne skutecznie blokuja spadek wagi. Wowczas nalezy odstawic mleczne na tydzien, a raz w tygodniu zrobic calodniowy posilek tylko z mlecznych. Produkty zbozowe tez czesto blokuja odchudzanie. Musisz sprobowac - jesli uwazasz, ze masz nadwage to jedz raz w tygodniu tylko mleczne, a w pozostale dni tygodnia ani grama mlecznych.
"Zeto" ja tego nie rozumiem. Jeśli mleczne przeszkadzają w utracie wagi, to po co je zjadać raz w tygodniu? Albo jemy, albo nie jemy..
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Go
|
Ja nie rozumiem co ma piernik do wiatraka- tj w moim przypadku bo ja jak siegne pamiacia to alergii na produkty mleczne nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz82
Go
|
Dzieki renia. Poprzez ten link dowiedzialem sie, ze te bolesne skurcze łydek w nocy jakie od czasu do czasu kiedys mi sie zdarzały oznaczają niedobór weglowodanow. Musze obejrzec wszystkie 8 czesci wykladu.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Zeto" ja tego nie rozumiem. Jeśli mleczne przeszkadzają w utracie wagi, to po co je zjadać raz w tygodniu? Albo jemy, albo nie jemy..
Ale Renia,jak sama już dobrze zauważyłaś,tutaj nie ma co gubić.Gdyby była nadwaga,otyłość,to można by spróbować właśnie odrzucić całkowicie,a tak to nie ma najmniejszego sensu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzieki renia. Poprzez ten link dowiedzialem sie, ze te bolesne skurcze łydek w nocy jakie od czasu do czasu kiedys mi sie zdarzały oznaczają niedobór weglowodanow. Musze obejrzec wszystkie 8 czesci wykladu.
Tak. Bardzo dobre są te wykłady dr Pali. Ja też wszystkie części wysłuchałam i to dwukrotnie. Tam są odpowiedzi na praktycznie wszystkie pytania związane ze stosowaniem DO. Jest tam uzasadnienie chyba wszystkich dolegliwości z którymi możemy się spotkać i podanie sposobu pozbycia się ich.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Renia,jak sama już dobrze zauważyłaś,tutaj nie ma co gubić.Gdyby była nadwaga,otyłość,to można by spróbować właśnie odrzucić całkowicie,a tak to nie ma najmniejszego sensu. Ja tego nie napisałam w kontekście propozycji dla "Szarej" tylko było to pytanie do "zeta555" o sens rotacji w ogóle..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No wiem,wiem.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Edyta,pochwal sie swoja waga nienalezna i czym ja zbijasz?? :lol:A tak miedzy nami,to ci troszeczke zazdroszcze
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Edyta,pochwal sie swoja waga nienalezna i czym ja zbijasz?? :lol:A tak miedzy nami,to ci troszeczke zazdroszcze Moja waga nienależna to 49 kg na dzień dzisiejszy i tutaj się muszę pochwalić,bo stosuję formułę 3s czyli okrojoną wersję 4s Pana Witolda Jarmołowicza ,czyli seks,seks i jeszcze raz seks no i te rolki Gdybym stosowała 4s nie miałabym siły na rolki
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
i tak trzymaj,a raczej jezdzij
|
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
Edyta,pochwal sie swoja waga nienalezna i czym ja zbijasz?? :lol:A tak miedzy nami,to ci troszeczke zazdroszcze Moja waga nienależna to 49 kg na dzień dzisiejszy i tutaj się muszę pochwalić,bo stosuję formułę 3s czyli okrojoną wersję 4s Pana Witolda Jarmołowicza ,czyli seks,seks i jeszcze raz seks no i te rolki Gdybym stosowała 4s nie miałabym siły na rolki Ciekawa formula - musze sprobowac, chociaz boje sie ze nie wytrzymalbym tempa. Czasem mnie jednak "glowa boli"
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Ciekawa formula - musze sprobowac, chociaz boje sie ze nie wytrzymalbym tempa. Czasem mnie jednak "glowa boli" na "bolaca glowe" najlepsze zimne oklady
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawa formula - musze sprobowac, chociaz boje sie ze nie wytrzymalbym tempa. Czasem mnie jednak "glowa boli" Głowa może "boleć" od piwa, albo innego alkoholu..
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|
|