Libertador
Go
|
Ciekawa formula - musze sprobowac, chociaz boje sie ze nie wytrzymalbym tempa. Czasem mnie jednak "glowa boli" Głowa może "boleć" od piwa, albo innego alkoholu.. Ale to chyba z rana glowa boli po alkoholu, a mnie czesciej sie zdarza wieczorem. To chyba bardziej od zapracowania lub wysilku w ciagu dnia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie tłumacz się..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Staram sie teraz metoda prob i bledow jesc 50 gram bialka, 50 gram wegli a reszta tluszcz.Dziekuje z gory za wszelkie rady i sugestie.
Dzisiaj zjadłem: rano - sernik przepis nr 538 z KK-700 kawa ze smietanką później w pracy 2 parówki z ketchupem i... kawa ze smietanką w miedzyczasie parę łyków samej smietanki obiad (przed chwilą) - frytki, pomidor, mieso (pieczone) z łopatki kolacja? Jeszcze nie wiem - może w ogóle, może kawałek czekolady, albo lody optymalne - hmm wszystko zależy od tego czy bedę głodny. Ale jutro juz wiem, że będzie więcej smietanki bo jutro mam zaplanowane bieganie!
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Ja nie rozumiem co ma piernik do wiatraka- tj w moim przypadku bo ja jak siegne pamiacia to alergii na produkty mleczne nie mam.
Tu nie chodzi o alergie. Jak mowilem, produkty mleczne czesto blokuja spadek wagi i to nawet minimalne ich ilosci. Jesli ktos ma alergie na mleczne to wlasnie robi sie tygodniowe przerwy, a potem znowu mlezne raz na tydzien. Po jakims czasie alergia ustepuje. Ito wlasnie ma piernik do wiatraka, ze mozesz sie glodzic, a czasami jedzac mleczne kila gr dziennie nie stracisz nadwagi. Metoda polecana przez Ewe Witoszek i sprawdzona wielokrotnie .
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Go
|
ok, ok, tylko, ze ja nie mam nadwagii. ale o co chodzi z tymi mlecznymi bo nie rozumiem?
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Jest sposob na zbicie wagi nalezytej. Mozesz ograniczac bialko i to bardzo i wtedy spalasz wlasne miesnie, ale odbywa sie to kosztem zdrowia wiec po co?
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
To moze sauna?
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Waga nalezyta to waga jak sama nazwa wskazuje wiec po co to ruszac?
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
Po to by zmiescic sie w kategorii wagowej na zawodach. Bylo to wyjasnione kilka wpisow temu.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie będzie tak, że jeśli się "siłą" obniży wagę należną to straci się na kondycji?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie będzie tak, że jeśli się "siłą" obniży wagę należną to straci się na kondycji?
Nie, to dwa rozne aspekty.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Po to by zmiescic sie w kategorii wagowej na zawodach. Bylo to wyjasnione kilka wpisow temu.
Lepiej przeżyć jeden dzień jak orzeł ,niż sto lat jak świnia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dieta Optymalna nie służy do zbijania wagi należnej, tylko do uzyskania wagi należnej i poprawy kondycji ogólnej organizmu..tak, ze chyba nic z tego..
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Witaj Szara. Rozumiem że kick boxing jest sportem tlenowym ? Popraw mnie jeśli się mylę. Twoje treningi stanowią pewnie spory wydatek energetyczny. Zakładam że nie jesteś otłuszczona i wagę tych 5 kg chcesz zbić redukując tkankę mięśniową ?
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Go
|
Tluszczu u mnie malo, bo zebra mi widac i mam 6 pak na brzuchu Zmniejszam bialko wiec wolno,ale jakos schodzi tow dol. za to jem b.duzo tluszczu: 250-300gram na dzien.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Tak właśnie myślałęm, masz zbliżoną wagę do mojej 72 przy 182 cm wzrostu. I w moim przypadku redukcja w dół o 5 kg co nigdy mi się nie udało, zawsze wiąże się z redukcją masy mięśniowej, oczywiście również i siły. W moim przypadku pozytywnie działa lekki bieg 10 km 2-3 razy w tygodniu, nom i oczywiście dieta.
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Go
|
Biegam czasem w weekendy. Z dieta no to wiadomo,ze ZO. I obnizanie bialka, innej opcji nie ma chyba.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Ja puki co na sobie nic innego nie zastosowałem z należytym skutkiem. Jedno jest pewne zdecydowanie lepiej się czuję na tej diecie i łatwej mi panować nad wagą. Może ktoś inny się wypowie kto ma większe doświadczenie w tej materii
|
|
|
|
|
|
|
|