Zonia
Go
|
Laska się robię laska nebeska... Tak jest. Najwyzszy czas, zebys sie pokazala zamiast tego kotka. I kto to mówi? Przyganiał kocioł garnkowi Ale spoko...przyjdzie i na to czas
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
zazdroszczę ci... ja znowu walczę z dną...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
zazdroszczę ci... ja znowu walczę z dną... Bidulku Jak ja Ci współczuję
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ja jak strasznie...
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
ale mimo to... następny kg w dół:D razem już 5 :D:D
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
ale mimo to... następny kg w dół:D razem już 5 :D:D No to z Ciebie też się "lasek" robi
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
Zonia widze że nie jesteś w "temacie"... teraz mówi się "ciacho"
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zonia widze że nie jesteś w "temacie"... teraz mówi się "ciacho" A dziwisz mi się? Wiesz ile ja mam lat ?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ciacho to brzmi bardzo nieoptymalnie
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ciacho to brzmi bardzo nieoptymalnie O, właśnie ! Pewnie dlatego nie użyłam tej nazwy, choć jest mi znana
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Bo takie zwroty typowe są dla osób przy "korycie", o nieprawidłowej funkcji mózgu
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Bo takie zwroty typowe są dla osób przy "korycie", o nieprawidłowej funkcji mózgu No, przestań, bo się ArT_B_, a to taki sympatyczny chłopak
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Bo takie zwroty typowe są dla osób przy "korycie", o nieprawidłowej funkcji mózgu No, przestań, bo się ArT_B_, a to taki sympatyczny chłopak Miało byc oczywiście : No, przestań, bo się ArT_B_ obrazi, a to taki sympatyczny chłopak Very Happy
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Zonia widze że nie jesteś w "temacie"... teraz mówi się "ciacho" A dziwisz mi się? Wiesz ile ja mam lat ? Optymalnie nie starzeja sie mala
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zeto,od aspartamu można nie zdążyć się zestarzeć.Lepiej jednak się starzeć pięknie,zdrowo itd.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Zeto,od aspartamu można nie zdążyć się zestarzeć.Lepiej jednak się starzeć pięknie,zdrowo itd. Ale formalina konserwuje przecie...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ale formalina konserwuje przecie... Tak.Szczególnie te małpki,co to pozdychały na raka i leżą w zamrażalkach do dnia dzisiejszego,żeby nie psuć wyników "badań" .
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
kodar coś nie działa ten twój link... Zonia ja nieobrażaliski jezdem;)
|
|
|
|
|
|
|
|