Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537542 razy)
|
Zonia
Go
|
A ja wciąż czekam na informację, jakie metody stosuje p. Ewa Bednarczyk-Witoszek na niedoczynność tarczycy? Liczę szczególnie na wypowiedź Zeto555.
Przyznam, że i ja byłabym wdzięczna za wszelkie informacje. Szczególnie, że metoda ponoć działa.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochani, dzwoniłam do OSBO i niczego optymistycznego z tej rozmowy nie wyniosłam:( Lekarzy optymalnych najwięcej jest na śląsku, ktoś w Lublinie, w Częstochowie. W sumie jest ich ponad 100, ale informacji o tym, kto i gdzie, nie mają, a szkoda. Szkoda, że tacy lekarze optymalni nie zgłaszają informacji o tym, że leczą optymalnie, właśnie do centrali, do OSBO. O ile prostsze by to było, jestem pewna, że nie tylko dla mnie. A tak, dalej mam problem i dalej nie wiele wiem
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Kochani, dzwoniłam do OSBO i niczego optymistycznego z tej rozmowy nie wyniosłam:( Lekarzy optymalnych najwięcej jest na śląsku, ktoś w Lublinie, w Częstochowie. W sumie jest ich ponad 100, ale informacji o tym, kto i gdzie, nie mają, a szkoda. Szkoda, że tacy lekarze optymalni nie zgłaszają informacji o tym, że leczą optymalnie, właśnie do centrali, do OSBO. O ile prostsze by to było, jestem pewna, że nie tylko dla mnie. A tak, dalej mam problem i dalej nie wiele wiem Naprawdę taki brak organizacji?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kochani, dzwoniłam do OSBO i niczego optymistycznego z tej rozmowy nie wyniosłam:( Lekarzy optymalnych najwięcej jest na śląsku, ktoś w Lublinie, w Częstochowie. W sumie jest ich ponad 100, ale informacji o tym, kto i gdzie, nie mają, a szkoda. Szkoda, że tacy lekarze optymalni nie zgłaszają informacji o tym, że leczą optymalnie, właśnie do centrali, do OSBO. O ile prostsze by to było, jestem pewna, że nie tylko dla mnie. A tak, dalej mam problem i dalej nie wiele wiem A to mnie zdziwiło. Byłam pewna, że wszyscy lekarze optymalni zgłaszają swoją działalność do OSBO. W takim razie chyba powinnaś zadzwonić do najbliższej arkadii i się dowiedzieć, albo do najbliższego bractwa (w swoim regionie powinni być zorientowani).
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Byłam pewna, że wszyscy lekarze optymalni zgłaszają swoją działalność do OSBO. W takim razie chyba powinnaś zadzwonić do najbliższej arkadii i się dowiedzieć, albo do najbliższego bractwa (w swoim regionie powinni być zorientowani).
Ja też miałam taka nadzieję reniu, okazuje się jednak, że tak nie jest. A może nie trafiłam dzisiaj na osobę kompetentną. W sumie to w ogóle niewiele wiedziała. Polecała turnusy w Lido, ale ich koszt...120-130 na dobę. Niestety, nie dam rady, nie teraz. Finanse nie pozwalają, nie teraz W poniedziałek zadzwonię do najbliższego Bractwa. Poznań chyba będzie najbliżej. Zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Od dzisiaj odliczanie zaczęłam na nowo. Ciekawa jestem efektów. Bilans dzisiejszego jedzenia równa się B-22,93:T-53,69:W-11,11 Daje to mniej więcej 1:2,3:0,5 Poprawcie mnie jeśli się mylę Chyba już wiem, jak dobierać produkty i ich ilości by te wskaźniki były prawidłowe. Dzięki Wam Kochani
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No i są pierwsze sukcesy. I to jakie !!! Takich wyników cukru nie miałam odkąd w ogóle zaczęłam sobie ten cukier mierzyć. Czyli jakieś dwa lata. adampino, DZIĘKUJĘ. Zastosowałam wskazane przez Ciebie proporcje i to działa!!! Wszyscy Kochani dołożyliście swoją cegiełkę do mojego pierwszego sukcesu. Poszłam za wszystkimi radami. Zero Karmi, ważenie produktów przed gotowaniem, smażeniem, węglowodany na koniec dnia, w postaci brokułów. Ziemniaki, niestety, maja jak dla mnie za duży IG Kiedy o 18-te zmierzyłam cukier, oczy chciały wyjść mi z orbit i...popłynęły łezki Zgadniecie jaki był wynik? Osobie, która pierwsza zgadnie, z dokładnością do 1 stawiam... no właśnie, co ja mogę postawić optymalnemu??? Jeśli zgadnie pani, to znam odpowiedź na to pytanie, ale niech to będzie niespodzianka, a jeśli pan, to coś wymyślimy, może wspólnie. No, chyba, że chciałby wygrać tę niespodziankę dla swojej żony, tudzież partnerki Nie posiadam się ze szczęścia i chcę się tym szczęściem podzielić z Wami, z tymi, którzy się do niego przyczynili
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Gratuluję, ale czy nie za wcześnie na takie HURA?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
RTS, dziękuję ja wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale biorąc pod uwagę, że od lat nie miałam takiego wyniku... Teraz wiem, że to możliwe, a myślałam, że w moim przypadku, przy takiej złożoności problemu, to się nie uda. A uda się. Jestem pewna. Skoro raz taki wynik się pokazał, to wiem, że będzie dobrze. To sygnał dla mnie, że teraz właśnie idę dobrą drogą
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
A ja wciąż czekam na informację, jakie metody stosuje p. Ewa Bednarczyk-Witoszek na niedoczynność tarczycy? Jeśli odstawka zbóż i rotowanie mlecznych, jeden typ białka dziennie i zachęcanie do jedzenia prażuchy z ziemniaków, to nic nowego, bo tym leczy każdą chorobę. Liczę szczególnie na wypowiedź Zeto555.
Smalec , co chcesz osiagnac takim gadaniem?? Dalem Ci informacje i kontakt, tak trudno wykrecic numer i porozmawiac przez telefon z osoba kompetentna/?
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
A ja wciąż czekam na informację, jakie metody stosuje p. Ewa Bednarczyk-Witoszek na niedoczynność tarczycy? Liczę szczególnie na wypowiedź Zeto555.
Przyznam, że i ja byłabym wdzięczna za wszelkie informacje. Szczególnie, że metoda ponoć działa. Zoniu! wejdz na strone www.dietaoptymalna.com , tam masz telefon do dr Ewy i moxzesz zadzwonic. Moja zone wlasnie skutecznie leczy z hashimoto.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja wyleczyłam się z hashimoto "zwykłą" DO. No ale u każdego jest inaczej..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja to tak rozumiem: choroba hashimoto polega na tym, że własny układ immunologiczny niszczy komórki tarczycy. Jeśli przez DO poprawimy sprawność tego układu, to przestaje on atakować tarczycę..i choroba się cofa.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zeto, dziękuję. W poniedziałek zadzwonię. Tylko powiedz mi proszę, czy ta Pani pomaga na takie odległości? Czy Twoja żona musi jeździć do Katowic? Reniu, nie wiem co u mnie powoduje niedoczynność tarczycy, ale wiem, że od kilku miesięcy nie mam odczuwalnych dolegliwości. Mam nadzieję, że choć tego się pozbyłam, ale po niedzieli się okaże, po badaniach
|
|
|
|
|
|
|
smalec
Go
|
Zeto, daruj, ale wszystko wskazuje na to, że Ty i parę osób naganiacie klientów lekarce. Normalny człowiek na forum dyskusyjnym powiedziałby, co stosuje jego żona na Hashimoto i zastrzegł, że lepiej skontaktować się z lekarzem osobiście. Ty i paru innych ukrywacie te informacje. Mieszkam w Warszawie i nie pojadę do lekarki do Katowic po to, żeby wysłuchać o konieczności rotacji mlecznych i jedzenia placków ziemniaczanych a dzwonić żeby na krzywy ryj uzyskać darmową poradę nie mam zwyczaju. Zresztą na mojego maila nie odpowiedziała a pytałem się czy przyjmuje czasem w Warszawie.
Z tych wszystkich awantur i kombinowania na forach widać, że kilka grupek interesu próbuje przejąć schedę po panu Kwaśniewskim i Ty się do jednej zaliczasz. Twoje postępowanie wskazuje, że jesteś kolejnym akwizytorem.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Smalec, no proszę Cię...jaką schedę??? Przecież obaj Panowie Kwaśniewscy żyją i cieszą się pewnie doskonałym zdrowiem i oby żyli nam 120 lat
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Zeto, dziękuję. W poniedziałek zadzwonię. Tylko powiedz mi proszę, czy ta Pani pomaga na takie odległości? Czy Twoja żona musi jeździć do Katowic? Reniu, nie wiem co u mnie powoduje niedoczynność tarczycy, ale wiem, że od kilku miesięcy nie mam odczuwalnych dolegliwości. Mam nadzieję, że choć tego się pozbyłam, ale po niedzieli się okaże, po badaniach Zonia - wszystko zalatwiasz telefonicznie.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Zeto, daruj, ale wszystko wskazuje na to, że Ty i parę osób naganiacie klientów lekarce. Normalny człowiek na forum dyskusyjnym powiedziałby, co stosuje jego żona na Hashimoto i zastrzegł, że lepiej skontaktować się z lekarzem osobiście. Ty i paru innych ukrywacie te informacje. Mieszkam w Warszawie i nie pojadę do lekarki do Katowic po to, żeby wysłuchać o konieczności rotacji mlecznych i jedzenia placków ziemniaczanych a dzwonić żeby na krzywy ryj uzyskać darmową poradę nie mam zwyczaju. Zresztą na mojego maila nie odpowiedziała a pytałem się czy przyjmuje czasem w Warszawie.
Z tych wszystkich awantur i kombinowania na forach widać, że kilka grupek interesu próbuje przejąć schedę po panu Kwaśniewskim i Ty się do jednej zaliczasz. Twoje postępowanie wskazuje, że jesteś kolejnym akwizytorem.
Z calym szacunkiem, ale ty nie jestes calkiem normalny. Prosisz kolejny raz o pomoc, o wskazowki, o rade, a kiedy dostajesz to mowisz takie rzeczy - malo powazny jestes kolego z tym naganianiem. Nie musisz sluchac o koniecznosci jedzenia plackow i calej DO jak nie chcesz. Przychodzisz i zarzucasz ludziom naganianie klientow, a nie pomyslisz, ze ktos chce Ci pomoc. Tak bylo na DD i to samo robisz tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Polecam Ewe Bednarczyk - Witoszek bo ona na prawde potrafi pomoc. Rotacja roznych produktow wcale nie jest taka zla - u mnie samo odstawienie i rotowanie mlecznych spowodowalo znikniecie urazow powstalych kilkanascie lat temu. Co do jadlospisu to moge powiedziec co zona je, ale chyba drogi Smalcu nie rozumiesz glownej zasady DO : " nalezy pamietac,ze kazdy czlowiek jest inne, ma inna przemiane materii i prowadzi rozny tryb zycia" . Jak to zrozumiesz to pojdziesz dalej bo na razie jestes w lesie. A to twierdzenie, ze jestem akwizytorem i naganiam klientow bylo ponizej pasa. Mysle, ze nie ma sensu zebym z Toba rozmawial, chyba ze przemyslisz raz jeszcze co napisales.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Szkoda, że jesteście tacy powściągliwi i nie próbujecie zgadnąć mojego super wyniku cukrowego A mnie aż pali żeby Wam go tu podać. W końcu to właśnie dzięki Wam te rekordy. Dzisiaj, na czczo kolejny rekord No i dłużej nie wytrzymam, powiem Wczoraj, najniższy wynik to 121 po dwóch godzinach od spożycia posiłku, a najwyższy 150 (po brokułach na kolację). A dzisiaj, na czczo - 135, podczas, gdy zawsze było to przynajmniej 150 To niesamowite, jak to działa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|