Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537946 razy)
|
BACA
Go
|
Jakie masz książki ? Tak przy okazji to w nowej pod poz 45 na końcu / rozdział "cuda bez cudów" / jest akurat mój przykład.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
oj, będzie się działo Bracia Rusy mawiają: We'll live, we'll see...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
oj, będzie się działo Bracia Rusy mawiają: We'll live, we'll see... A no, pożyjemy, zobaczymy
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jakie masz książki ? Tak przy okazji to w nowej pod poz 45 na końcu / rozdział "cuda bez cudów" / jest akurat mój przykład.
Na razie doszły do mnie obie diety optymalne, stara i nowa. Miałeś na myśli Księgę Cudów? Czy ten przykład jest Twojego autorstwa, czy to tylko przykład, pasujący do Ciebie? Strasznie dużo tych chorób jak na jednego I takie rezultaty !!! Super
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
To jest wyłącznie mój przypadek. Jest to wizyta w Gliwicach w tamtejszej Arkadii. Jeszcze wtedy dr Kwaśniewski przyjmował pacjentów i nie było żadnych problemów z przyjęciami. Jest to opisane w jeszcze jednej książce oraz w necie.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Gratuluję BACA, przede wszystkim hartu i determinacji, no i osiągnięć
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja zaczęłam od pierwszej i byłam zafascynowana. Po przeczytaniu jej przez jedną noc, zaraz na drugi dzień zaczęłam DO stosować (gotowe przepisy).
Zoni, która od jakiegoś czasu funkcjonuje już opty, nie przebijesz Jak Tobie trzeba było paru godzin by podjąć decyzję, tak u Zoni (licząc od czytania książki) tych godzin wyjdzie dużo więcej ale ze znakiem ujemnym. Nikt Zoni nie dogoni Kilka osób tu się pojawiających po dobre rady zostało skutecznie odesłanych do lekarzy i lektur, a Zonia dała sobie z nami radę i śpiewaliśmy jak z nut co tylko chciała. Zuch Zoniu, przyjemnej lektury
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nikt Zoni nie dogoni Pięknie..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na razie doszły do mnie obie diety optymalne, stara i nowa. Zonia a jak kupiłaś starą Dietę Optymalną?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ja zaczęłam od pierwszej i byłam zafascynowana. Po przeczytaniu jej przez jedną noc, zaraz na drugi dzień zaczęłam DO stosować (gotowe przepisy).
Zoni, która od jakiegoś czasu funkcjonuje już opty, nie przebijesz Jak Tobie trzeba było paru godzin by podjąć decyzję, tak u Zoni (licząc od czytania książki) tych godzin wyjdzie dużo więcej ale ze znakiem ujemnym. Nikt Zoni nie dogoni Kilka osób tu się pojawiających po dobre rady zostało skutecznie odesłanych do lekarzy i lektur, a Zonia dała sobie z nami radę i śpiewaliśmy jak z nut co tylko chciała. Zuch Zoniu, przyjemnej lektury Przecie mówiłam, że jesteście KOCHANI Wojciechu, na allegro kupiłam - jak nowiutak
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Wojciechu, na allegro kupiłam - jak nowiutak jak nowiutka*
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Stare kupiłam aż dwie A co? Lubię mieć
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A trzech nie było?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przy trzech by mogła być zniżka.. albo czwarta gratis...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A trzech nie było?
A jasne, że były
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przy trzech by mogła być zniżka.. albo czwarta gratis... Stawiam na czwatą[b] [b]gratis... Lubię flondry...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Na Allegro trza się bić Tam gratisów nie dają...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oj, to może na amazonie lepiej?
|