Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537977 razy)
|
Zonia
Go
|
I kto miałby mi to czytać?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale bardzo dobre musi kosztować. Z drugiej strony 170US$ to taniocha za tyle wiedzy!
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Pytałem o tytuły bo ja mam 10 różnych książek dr Kwaśniewskiego i z każdej można uzyskać cenne informacje.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ale bardzo dobre musi kosztować.
Najlepsze jest zawsze za darmo
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
I kto miałby mi to czytać? To tylko taki zestaw uszeregowanych znaków graficznych, więc w czym problem?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale bardzo dobre musi kosztować.
Najlepsze jest zawsze za darmo Ale nie dla każdego. Na przykład taki syndrom "30g" może sam siebie "nabić w szkło" ...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Pytałem o tytuły bo ja mam 10 różnych książek dr Kwaśniewskiego i z każdej można uzyskać cenne informacje.
W drodze są jeszcze: Tłuste życie i Książka kucharska
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Po ile sztuk i czy też z allegro?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Po ile sztuk i czy też z allegro?
Wyczuwam ironię - mylę się ?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ależ ironią nie może być szczerze zadane pytanie wynikające ze wcześniejszych przesłanek! Jeśli jednego tytułu Dieta Optymalna zamówiłaś aż conajmniej trzy sztuki, bo podajesz, że dwie stare i zakładać można, że przynajmniej jedną "nova", to również można zakładać, że... Można też zakładać, że...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
to również można zakładać, że... Można też zakładać, że...
Nie prościej było zapytać, po kie licho mi aż dwie takie same książki? Nie zapytałeś, wolałeś .... Dla siostry Wojciechu, jest ta druga, dla siostrzyczki mojej
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Rodzeństwo fajnie mieć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
to również można zakładać, że... Można też zakładać, że...
Nie prościej było zapytać, po kie licho mi aż dwie takie same książki? Nie zapytałeś, wolałeś .... Dla siostry Wojciechu, jest ta druga, dla siostrzyczki mojej Zoniu - życzę Ci powodzenia w przekazaniu wiedzy o DO siostrzyczce. Ja mam dwie siostry. Jedna jest na DO i sobie bardzo zdrowie podreperowała i jest mi wdzięczna (podobnie jak Ty - jest po chorobie nowotworowej) z kolei druga siostra uważa DO za absurd. Może jak zdrowie ją opuści (nie życzę jej tego) to zmieni zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Rodzeństwo fajnie mieć.
Też masz ?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zoniu - życzę Ci powodzenia w przekazaniu wiedzy o DO siostrzyczce. Ja mam dwie siostry. Jedna jest na DO i sobie bardzo zdrowie podreperowała i jest mi wdzięczna (podobnie jak Ty - jest po chorobie nowotworowej) z kolei druga siostra uważa DO za absurd. Może jak zdrowie ją opuści (nie życzę jej tego) to zmieni zdanie.
Teraz moja siostra wiele sama zrozumie, jak poczyta, dowie się u źródła Tak, jak ja jest cukrzykiem, ale ona od wieelu lat i już od dawna na insulinie. Będzie jej trochę trudniej niż mi. Ona gotuje dla calej rodzinki, ja tylko dla siebie więc mogę sobie eksperymentować z produktami, ilościami, wg własnych potrzeb. Nawet namawiam ją żeby chociaż przez dwa tygodnie pomieszkała u mnie - zawsze co dwie głowy to nie jedna ale nie ma takiej możliwości
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby ta wiedza dotarła do niej. Najgorzej, jeżeli ktoś nie chce czytać - a już wie, że DO nie działa... Wystarczy chcieć..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Reniu, mojej siostry nie trzeba było wcale przekonywać. Potrzebna jej tylko żywa wiedza
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To masz szczęście - a ona jeszcze większe.. . PS> Weź się w końcu "Zonia" za to czytanie..
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, śpisz czy czytasz?