Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537836 razy)
|
Zonia
Go
|
Ja pierwszy raz jadłam ją w wieku 51 lat.. tak, że się nie śpiesz - Przyjdzie na to czas................... Skoro w wieku 51 lat, to już niewiele czasu mi pozostało
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W drugiej połowie życia trzeba spróbować wszystkie te produkty, których się nie poznało w pierwszej..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
W drugiej połowie życia trzeba spróbować wszystkie te produkty, których się nie poznało w pierwszej.. Mam tylko nadzieję, że zdążę
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mnie pomogla przy menopauzie
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Mnie pomogla przy menopauzie Jak Tobie przy menopauzie, to komu przy andropauzie?
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Mnie pomogla przy menopauzie Tiaaa... to by znaczyło ,że na zdjęciu to już drugie wcielenie ...grubo przed meno , czy andro
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Z zeszlego roku
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sciemniam? No tak ta nowa nomenklatura. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Z zeszlego roku To tylko dowód na to, jak dobrze panowie na ZO się trzymają
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak facet się dobrze trzyma - to jest zasługą żony, a jak kobieta - to ŻO..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jak facet się dobrze trzyma - to jest zasługą żony, a jak kobieta - to ŻO.. Prawda Reniu, prawda
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jak bez zęba, Zoniu, już po bólu?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak facet się dobrze trzyma - to jest zasługą żony, a jak kobieta - to ŻO.. No tak, jak zwykle wyimagowana racja PAN!!!! ...........w koncu chlor tez robi swoje
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Niestety Tereniu, wciąż boli. Walczę ze stanem zapalnym, łykam antybiotyki co kilka godzin [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak facet się dobrze trzyma - to jest zasługą żony, a jak kobieta - to ŻO.. No tak, jak zwykle wyimagowana racja PAN!!!! ...........w koncu chlor tez robi swoje Jaka wyimaginowana.. ..kobiety mają zawsze rację, nawet wtedy, kiedy jej nie mają.. .. jeśli nie wierzysz, to spytaj się żony..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niestety Tereniu, wciąż boli. Walczę ze stanem zapalnym, łykam antybiotyki co kilka godzin Może przydałaby się kolejna wizyta, może jakiś okruszek zęba został.. Lekarz zapisał Ci te antybiotyki, czy samo sobie je zaaplikowałaś?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Niestety Tereniu, wciąż boli. Walczę ze stanem zapalnym, łykam antybiotyki co kilka godzin Może przydałaby się kolejna wizyta, może jakiś okruszek zęba został.. Lekarz zapisał Ci te antybiotyki, czy samo sobie je zaaplikowałaś? Lekarz mi je zapisał. Uprzedził, że był stan zapalny i przez kilka dni może pobolewać, do czasu aż stan zapalny zniknie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To chyba rwanie musiało być bolesne, skoro był stan zapalny - w takim wypadku znieczulenie słabo działa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|