Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537547 razy)
|
zeto555
Go
|
Moja tez dobra tylko wredna. ale mozna na nia liczyc. Zreszta jakos sie dogadam bo tylko 8 lat starsza - tesciowa oczywiscie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zaraz będzie dwa tygodnie od ostatniego postu w tym wątku... Zoniu, nie dbasz wcale Mow jak Twoje zdrowie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zonia chyba teraz nie ma czasu chorować..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zonia chyba teraz nie ma czasu chorować.. No właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Brak czasu na chorowanie... Stąd wynalazek pogotowia, zdaje się, przynajmniej po znacznej części Zonia podczas remontu winna odpoczywać, bo jej wydajność dramatycznie spadnie , więc w dobrze pojętym intersie własnym może się tu odezwie
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochane, zdrówko w najlepszym porządku Najlepszym dowodem na to jest energia, która mnie rozpiera, a którą rozładowuję remontując mieszkanko. Jeszcze dwa miesiące nawet pomarzyć o takim wysiłku bym się nie odważyła. Wciąż byłam zmęczona, senna, na wszystko brakowało mi sił, a teraz nawet nie mam czasu o tym pomyśleć. Właściwie to nie ma o czym myśleć, bo tego już nie ma. Jest tylko ogromna energia i chęć do życia Teraz to już nawet zakwasy zniknęły
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Powiem więcej - nie mam nawet czasu pomyśleć o jedzeniu, regularnym. Rzadko bywam głodna, a jak już to o wiele mniej jem. Na przykład na początku DO jak nie zjadłam dwóch jajek w majonezie z sałatą i pomidorkiem, to się nie najadłam. Teraz zjadam jedno jajko i jestem potwornie syta
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jeszcze dwa miesiące nawet pomarzyć o takim wysiłku bym się nie odważyła. Wciąż byłam zmęczona, senna, na wszystko brakowało mi sił, a teraz nawet nie mam czasu o tym pomyśleć.
Zoniu,bo jak jest mus to mus,toteż ja zawsze mówię,że "kamieniołomy" są najlepszym lekarstwem na większość chorób. Potem możesz odczuć zmęczenie i jak spojrzysz na własną pracę,to zadasz sobie pytanie;jak mogłaś to wszystko zrobić?. Buzi dla Ciebie przesyłam. :***
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Iguniu, efekty już są widoczne i już się dziwię, że sama tego dokonałam Serdeczne uściski dla Ciebie Kochana
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, gratuluję. Niemniej pisz a tym wątku od czasu do czasu o swojej kondycji, jeśli nie dla siebie to innym, którzy potrzebują jak Ty wyzwolić się z okowów wrednej choroby, jaką niewątpliwie cukrzyca, zważywszy na skutki, jest. OK?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No to czas na kolację - wątróbka czeka i troszkę odsapnę
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Przez ten remoncik zapomniałam całkiem poinformować szanowne towarzystwo, że zgubiłam kolejny kilogram
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
gratuluję i zazdroszczę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przez ten remoncik zapomniałam całkiem poinformować szanowne towarzystwo, że zgubiłam kolejny kilogram Mam nadzieję, że nie będziesz go szukała Bo trudno by było Ci pomóc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|