Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537543 razy)
|
Iga
Go
|
Ja też ostatnio zgubiłam.Na tę okazję dziś musiałam sobie trochę podjeść pierniczków,żeby go odnaleźć. Nie wiem,czy to coś dało,bo i też ćwiczyłam sobie 45 min. Pewnie trzeba sprawdzić.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ja też ostatnio zgubiłam.Na tę okazję dziś musiałam sobie trochę podjeść pierniczków,żeby go odnaleźć. Nie wiem,czy to coś dało,bo i też ćwiczyłam sobie 45 min. Pewnie trzeba sprawdzić. W Twoim przypadku będziesz musiała się bardziej postarać by ten kilogram odnaleźć U mnie to idzie bardzo szybko Chwila nieuwagi i się rozrastam , szybciej o wiele niz niknę
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Sprawdziłam jak to jest.Jak się wykonuje ćwiczenia mniej intensywnie przez np. 45 min,do godziny,to wtedy się chudnie.100% sprawdzone.Ale trzeba na tyle intensywnie,żeby się spocić.Przy tętnie np. 125-130 uderzeń na minutę.W jeden dzień można schudnąć jeden kilogram.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zoniu,że zapytam.Masz jeszcze coś do zrzucenia? A jeśli tak,to ile? Bo znalazłam fajne ćwiczenia i widzę,że działają na spalanie tkanki tłuszczowej.Ja zaprzestałam,bo przecież coś cholera trzeba mieć.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Sprawdziłam jak to jest.Jak się wykonuje ćwiczenia mniej intensywnie przez np. 45 min,do godziny,to wtedy się chudnie.100% sprawdzone.Ale trzeba na tyle intensywnie,żeby się spocić.Przy tętnie np. 125-130 uderzeń na minutę.W jeden dzień można schudnąć jeden kilogram. Ooo, to by było coś dla mnie Chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 5 kg
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Nooo, teraz wiem dlaczego straciłam ostatnio ten kilogram Te ćwiczenia do złudzenia przypominają moją pracę przy malowaniu i tapetowaniu
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zasada jest dość prosta: gnuśność fizyczna prowadzi do gnuśności umysłowej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nooo, teraz wiem dlaczego straciłam ostatnio ten kilogram Te ćwiczenia do złudzenia przypominają moją pracę przy malowaniu i tapetowaniu Mnie najbardziej odchudza stres...jeśli mam jakieś klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć.. Ale tej metody nikomu nie polecam..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Mnie najbardziej odchudza stres...je¶li mam jakie¶ klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć.. Ale tej metody nikomu nie polecam.. Renia nie podpuszczaj, kiedy ty masz czas pracować ;P
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Mnie najbardziej odchudza stres...
Wiem,to jest rebus Jeśli usuniemy ze słowa "stres" litery; "t" "r" ,a wstawimy przed drugie "s" literę "k",wówczas dowiemy się,co tak naprawdę jest przyczyną chudnięcia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie najbardziej odchudza stres...je¶li mam jakie¶ klopoty (ostatnio miałam zawodowe) to na jedzenie nie chce mi się nawet patrzeć.. Ale tej metody nikomu nie polecam.. Renia nie podpuszczaj, kiedy ty masz czas pracować ;P Nie polecam. A na nadzór sklepu znajduję czas. Towar też często przywożę. Problemy zdarzają się z pracownikami i urzędami.. A co? Myślałeś, że ściemniam..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia nie podpuszczaj, kiedy ty masz czas pracować ;P
Wyobraź sobie, że nie każdy musi pracować minimum 8 godzin i nie każdy musi zaraz kłamać..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nie polecam. A na nadzór sklepu znajduję czas. Towar też często przywożę. Problemy zdarzaj± się z pracownikami i urzędami.. A co? My¶lałe¶, że ¶ciemniam.. Oki oki tylko jeszcze jakbyś mogła podać adres sklepu ??? może zajrzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie nie mogę. Tajemnica państwowa..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Tak myślałem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Guzik mnie to obchodzi..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Guzik mnie to obchodzi.. O kurczę...Renia - co tak obcesowo ???
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A to też nie było trudne do przewidzenia
|