Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537592 razy)
|
RTS
Go
|
Też zależy co dolega. Na niektóre dolegliwości będzie jak znalazł. Na inne nie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Nie no,co Wy.Jak byłam chora to przez kilka lat kropli alkoholu nie mogłam się napić,więc ja Zonię rozumiem. ...nikt do niczego nie namawia,bron boze,jesli cos szkodzi,odstawic bezwarunkowo ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...nikt do niczego nie namawia,bron boze,jesli cos szkodzi,odstawic bezwarunkowo ... Ja wiem,że Wy nie namawiacie,ale może nie rozumiecie ,że ktoś po prostu nie może. Jakbym sama kiedyś nie mogła,to pewnie też by to dla mnie było dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jedynym wytłumaczeniem dolegliwości trzustkowych, jak dla mnie, jest to, że golonce nie spodobała się kromeczka chleba razowego I w ogóle w tym dniu za dużo tłuszczu najpewniej zjadłam, choćby w samej golonce, była spora Najwidoczniej za spora - ot, łakomstwo i tyle Zoniu, golonka to ma więcej białka niż tłuszczu..Może jakieś leki brałaś, bo trzustka nie lubi chemii..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zoniu, golonka to ma więcej białka niż tłuszczu..Może jakieś leki brałaś, bo trzustka nie lubi chemii..
Leków nie brałam, ale zafundowałam tłustej golonce kromkę węgli, co moim zdaniem zrobiło mieszankę nie do przyjęcia Wiadomo - dożo tłuszczu + dużo węgli - niewskazane niestety Do wódeczki nie namawiajcie - nie lubię
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Uwielbiam te Wasze żarty
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Bardziej szkodzi białko + węgle, dlatego wynalazca kanapek jest w niełasce, bo jest to mięso + bułka.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Bardziej szkodzi białko + węgle, dlatego wynalazca kanapek jest w niełasce, bo jest to mięso + bułka.
No, białka w tej golonce, jak pisze również Renia, było caaałkiem sporo. Wnioski nasuwają się same
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, białka .......
..Po kaszubsku to..kobieta..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No, białka .......
..Po kaszubsku to..kobieta.. No widzicie Panowie? Zamiast kobiet...białka
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Ale jakaś słodka dziewczyna jest wskazana czy nie, bo to przecież białko i węgle.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ale jakaś słodka dziewczyna jest wskazana czy nie, bo to przecież białko i węgle.
Ależ oczywiście Pamiętać jednak należy, że jeśli nie będzie pod ręką dziewczyny, to białko znakomicie ją zastąpi No, może nie znakomicie, ale jako substytut się nada
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
BACO, Tobie jednak zalecałabym dziewczynę raczej półsłodką. Wiesz...w naszym przypadku słodycz może narobić niezłego bałaganu. Tak więc cukrzycy - półsłodkie dziewczyny, reszta świata jak najbardziej słodkie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No, białka .......
..Po kaszubsku to..kobieta.. ...w krainie Kingsajz kobieta to ......kobiałka, czyli wszystko w jednym.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
|
|