Teresa Stachurska
Go
|
Polka po czesku to połówka, czegokolwiek. A dziewczyna to chyba laska.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..laska po czesku to chyba miłość, a po polsku super dziewczyna.. No a tą połówkę, to nie wiem do czego przyrównać..normalnie czeski film..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Córcia przyjaciół się właśnie uczy czeskiego, trzeba będzie się dowiedzieć co i jak. Tylko co zaczęła. Ale że to piąty język to pewnie sobie łatwo poradzi, tym bardziej że uczy się w Czechach Na stałe tam pojechała, póki co.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba nie jest tak trudno nauczyć się czeskiego. Jest podobny do polskiego, tylko, że trochę śmieszniejszy..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czesi za śmieszniejszy mają... polski
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co za pepiczki..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
że polski być trudny, to słyszałam, ale żeby śmieszny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie Czesi mają specyficzne poczucie humoru.. Gdyby siebie posłuchali z płyty - pękliby ze śmiechu..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, jak szanowne zdrowie?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zoniu, jak szanowne zdrowie?
Dziękuję Tereniu - doskonałe, czego wszystkim najserdeczniej życzę
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, jak się masz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak się masz Kochanie...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochane jesteście, że o mnie pamiętacie Świetnie się mam !!! Dzięki Wam wróciłam do zdrówka i wreszcie mogę zrealizować moje plany. W lutym wyjeżdżam do Niemiec, nie będzie mnie może miesiąc a może kilka miesięcy, ale tutaj postaram się zaglądać w miarę czasu... Pozdrawiam wszyściutkich forumowiczów i zdrówka życzę. To naprawdę możliwe
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kochane jesteście, że o mnie pamiętacie Świetnie się mam !!! Dzięki Wam wróciłam do zdrówka i wreszcie mogę zrealizować moje plany. W lutym wyjeżdżam do Niemiec, nie będzie mnie może miesiąc a może kilka miesięcy, ale tutaj postaram się zaglądać w miarę czasu... Pozdrawiam wszyściutkich forumowiczów i zdrówka życzę. To naprawdę możliwe Zoniu, fajnie że się odezwałaś Powodzenia w podróży.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Dzięki Tereniu Serdeczne dzięki Kochana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pozdrawiam wszyściutkich forumowiczów i zdrówka życzę. To naprawdę możliwe Dzięki. Tobie też zdrówka i powodzenia życzę. Przypomnij sobie czasami o nas, abyśmy nie musieli martwić się o Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Dzięki. Tobie też zdrówka i powodzenia życzę. Przypomnij sobie czasami o nas, abyśmy nie musieli martwić się o Ciebie... Reniu, sercem wciąż jestem z Wami...tak wiele Wam zawdzięczam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo się z tego cieszę ale nam nic nie zawdzięczasz - jedynie sobie wytrwałości - no i Dr Kwaśniewskiemu odkrycia i podzielenia się wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Bardzo się z tego cieszę ale nam nic nie zawdzięczasz - jedynie sobie wytrwałości - no i Dr Kwaśniewskiemu odkrycia i podzielenia się wiedzą. Bez Waszej wiedzy jakoś kiepsko sobie radziłam
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, jak mało kto umiałaś pytać i jak mało kto byłaś konsekwentna, więc sukces był "na wyciągnięcie ręki". Masz konkretny talent , jako że o koncentrację i konsekwencję człowiekowi z chorobą jest raczej trudno.
|
|
|
|
|
|
|
|