Autor
|
Wtek: DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy (Przeczytany 537427 razy)
|
Zonia
Go
|
Zoniu, jak mało kto umiałaś pytać i jak mało kto byłaś konsekwentna, więc sukces był "na wyciągnięcie ręki". Masz konkretny talent , jako że o koncentrację i konsekwencję człowiekowi z chorobą jest raczej trudno. Na pewno nie brakowało mi determinacji, inaczej źle by ze mną dzisiaj było, ojjj - źle. A tak, w końcu mogę teraz zrealizować, co już kilka lat temu zaplanowałam i wciąż musiałam odkładać. Mów co chcesz Tereniu, ale bez Was nie dałabym rady
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich planów...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No to życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich planów... Dzięki Reniu Już odliczam dni. Jeszcze tylko tydzień...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu,
będziesz mieć dostęp do komputera? Żeby - wiadomo - utrzymywać kontakt z tut., że tak powiem, Klubem?
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
"W lutym wyjeżdżam do Niemiec, nie będzie mnie może miesiąc a może kilka miesięcy"
Jesli bedziesz gdzies w okolicach Düsseldorfu to zapraszam na kawe. Czuje sie tak jakbym juz Cie znala. Czesto bywam tu na Forum, czytam ale pisanie to nie jest moja najmocniejsza strona
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ami, proponuję pisać. Można się rozkręcić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet tak, że potem trudno wyhamować...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Tereniu, oczywiście, że będę tam miała internet i na pewno odezwę się tu jak już się tam "zamontuję". Aniu, przez pierwszy miesiąc będę w Getyndze więc niezbyt blisko Ciebie - ponad 200 km, ale potem będę 180 km od Getyngi, z tego co widzę, to nawet jakoś w Twoją stronę mnie poniesie, między Wuppertal a Hagen, wynika z tego, że później będę bardzo blisko Ciebie, zatem wszystko się może zdarzyć
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Tereniu, oczywiście, że będę tam miała internet i na pewno odezwę się tu jak już się tam "zamontuję". Aniu, przez pierwszy miesiąc będę w Getyndze więc niezbyt blisko Ciebie - ponad 200 km, ale potem będę 180 km od Getyngi, z tego co widzę, to nawet jakoś w Twoją stronę mnie poniesie, między Wuppertal a Hagen, wynika z tego, że później będę bardzo blisko Ciebie, zatem wszystko się może zdarzyć Sorry, miało być nie Aniu a Ami
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Lecisz samolotem, czy jedziesz pociągiem, autobusem, samochodem?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
W życiu nie leciałam samolotem i chyba bym się nie odważyła... Jadę autokarem
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Sporo ludzi się boi samolotu. Nawet wśród tych, którzy latają. Jak nie jest zbyt daleko można wybierać czym się podróżuje
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Sporo ludzi się boi samolotu. Nawet wśród tych, którzy latają. Jak nie jest zbyt daleko można wybierać czym się podróżuje Autokarem będzie mi najwygodniej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I nie musisz uważać na fotoradary...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
I nie musisz uważać na fotoradary... A tak, ja nie muszę, ale mam nadzieję, że kierowca będzie rozsądny
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest ich zawsze dwóch. Stan pojazdu i kierowców jest sprawdzany - tak, że będziesz mogła się zrelaksować.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, ile godzin będziesz jechać tym autobusem?
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Ami, proponuję pisać. Można się rozkręcić ok,postaram sie
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
W życiu nie leciałam samolotem i chyba bym się nie odważyła... Jadę autokarem ja tez tak kiedys mowilam, ale gdy raz sie odwazywalam to juz poszlo. Bardzo cenie sobie krotki czas lotu - 1,5 godz Düsseldorf-Warszawa no i oczywiscie tez cena - mozna latac taniej niz jechac autokarem. Polecam
|
|
|
|
|
|
|
|
|