Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Bol zoladka (Przeczytany 21283 razy)
|
kodar
Gość
|
To i ja sie zapytam w tej sprawie. Czy mieszanie jajek, zoltek, smalcu, masla i kwasnej smietany w jednym daniu moze powodowac jakies sensacje zoladkowe? Probuje dojsc co mi wczoraj zaszkodzilo i wychodzi, ze przed dostaniem owych sensacji spozywalem tylko to.
wszystko mozliwe,obserwacja,to podstawa.Nazniejsze jest odpowiednie dzialanie.Elimunuj wszystko,co ci szkodzi.Zmieniaj,zamieniaj,bo kazdy organizm jest inny.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Chodzi o to ,Ĺźeby nie przesadzaÄ,nie iĹÄ na ĹźywioĹ,powoli.A jak juĹź sÄ
problemy to najlepiej "przepĹukaÄ" ĹźoĹÄ
dek wodÄ
-przynajmniej u mnie siÄ to sprawdzaĹo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi taka mieszanka Ĺźadnych sensacji nie wywoĹuje, chociaĹź rzadko te wszystkie skĹadniki jem w jednym posiĹku. A ile Ty spoĹźywasz dziennie wÄglowodanĂłw? Zbyt maĹa ich iloĹÄ teĹź moĹźe byÄ powodem "sensacji" ĹźoĹÄ
dkowych..
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Gość
|
To i ja sie zapytam w tej sprawie. Czy mieszanie jajek, zoltek, smalcu, masla i kwasnej smietany w jednym daniu moze powodowac jakies sensacje zoladkowe? Probuje dojsc co mi wczoraj zaszkodzilo i wychodzi, ze przed dostaniem owych sensacji spozywalem tylko to.
wszystko mozliwe,obserwacja,to podstawa.Nazniejsze jest odpowiednie dzialanie.Elimunuj wszystko,co ci szkodzi.Zmieniaj,zamieniaj,bo kazdy organizm jest inny. Pojedyncze produkty nie szkodza mi, tylko czy taka mieszanka moze zaszkodzic? Dodalem tej smietany do jajkownicy i przypuszczalem ze stad te sensacje. Jednakze ta sama smietana spozywana osobno nie szkodzila mi. Tak wiec nie wiem skad to wszystko. A czy mozliwe jest by boli i rozwolnienia dostac nie od jedzenia ani brudnych rak? Mi taka mieszanka Ĺźadnych sensacji nie wywoĹuje, chociaĹź rzadko te wszystkie skĹadniki jem w jednym posiĹku. A ile Ty spoĹźywasz dziennie wÄglowodanĂłw? Zbyt maĹa ich iloĹÄ teĹź moĹźe byÄ powodem "sensacji" ĹźoĹÄ
dkowych..
Z rana zadnych, tyle ile jest w samej jajkownicy, czyli moze ze 2g. Wieczorem natomiast staram sie dorzucic troche, przewaznie dochodze do 40-60, ale trudno to zrobic, bo slodzonych napojow nie moge, za ziemniakiem nie przepadam, albo nie mam czasu by usmazyc sobie frytki. Czasem troche wpadnie ze smietany, czasem z czekolady, czasem z ziemniakow, czasem z soku zurawinowego.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
Nie pamiÄtam kiedy mnie ostatnio bolaĹo cokolwiek w brzuchu, tym bardziej od wpomnianych produktĂłw w róşnych konfiguracjach czy z osobna.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
..... wiec podjadam np. suszonymi brzoskwiniamy badz rodzynkami ....
Nie wiem ,gdzie robisz zakupy, ale w naszych warzywniakach lub marketach sprzedawane suszone owoce sÄ
w procesie suszenia "delikatnie" kandyzowane. Np. Ĺliwki kalifornijskie- sama sĹodycz .
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
wszystko mozliwe,obserwacja,to podstawa. Do zgonu wĹÄ
cznie! Jak siÄ ma pecha i brak kilku genĂłw, to najlepsze zaszkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
Zapomnialam, ze wystartowalam ten watek!
Bole zoladka przeszly w sumie, ale dzis znowu zaczelo cos kluc po sniadaniu (50 gr masla, 60 gr boczku, 1 jajko i 2 zoltka aha, i 23 gr marchwi)
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Mowiac zoladek ktora czesc brzucha masz na mysli?
|
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
Lewa strona, ale pod zebrami i troche promieniuje do srodka. Sama nie wiem jaka to czesc czy organ, ale inni mi powiedzieli, ze tam jest zoladek. Ale co do bolu, to juz przeszedl!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Gość
|
Lewa strona, ale pod zebrami i troche promieniuje do srodka. Sama nie wiem jaka to czesc czy organ, ale inni mi powiedzieli, ze tam jest zoladek. Ale co do bolu, to juz przeszedl! To ĹźoĹÄ
dek, a zaraz pod nim trzustka
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|