Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1650384 razy)
|
RafałS
|
No, ale przecież Dr Kwaśniewski mówił i pisał już w 1970, że cukrzyca jest wyleczalna, a że jak się poprawnie odżywia, to żaden syndrom metaboliczny, czy inna autoagresja nie ma prawa się rozwinąć... I kto chciał to skorzystał... Otóż to, ale w szkołach takich rzeczy nie uczą. Dietetyka, żywienie, kuchnia to są te bastiony opierające się prawdziwej nauce.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
No, ale przecież Dr Kwaśniewski mówił i pisał już w 1970, że cukrzyca jest wyleczalna, a że jak się poprawnie odżywia, to żaden syndrom metaboliczny, czy inna autoagresja nie ma prawa się rozwinąć... I kto chciał to skorzystał... To mialam Pecha bo nie slyszalam o Dr.Kwasniewskim zza moich mlodych lat...ale zato Teraz (po 26 latach zycia z cukrzyca) skorzystac chce...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A za moich szcenięcych lat pojawił się duży wybór niejadalnych produktów przemysłu "spożywczego". Nowa jakość.
|
|
|
|
|
|
|
Stefan
Go
|
Wywołać u kota cukrzycę, to trzeba się bardzo starać! U psiaków znacznie łatwiej się udaje. Też się dziwiłem, że tak można, mój kolega też wpędził kota w cukrzycę. Tyle, że on sam gruby strasznie i ma dziwne ataki senności.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Tyle, że on sam gruby strasznie i ma dziwne ataki senności.
Zapewne syndrom typu II.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To mialam Pecha bo nie slyszalam o Dr.Kwasniewskim zza moich mlodych lat...ale zato Teraz (po 26 latach zycia z cukrzyca) skorzystac chce...
To może być trudne, bo 26-latnią utrwaloną cukrzycę raczej ciężko leczy się. Trzeba mieć spore doświadczenie i laboratorium. A dwadzieścia sześć lat temu Dr Kwaśniewski pracował jeszcze w sanatoirum w Ciechocinku, nim po roku kazali Go zwolnić za niebywałe wyniki w leczeniu chorób nieuleczalnych... A w zasadzie, za ostatni występ w TVP w programie Urszuli Rurarz. Później nastąpił nakaz zabraniający mówienia czegokolwiek o Diecie Optymalnej w "MisjaTV"... Co za czasy to były. Ale teraz jest to samo, albo gorzej, bo nikomu nie zależy, a każdy "dureń decyzyjny" uspakaja sumienie "opinią ekspertów", bo wiadomo, że ekspert dla durnia jest jak wyrocznia. Ale jak mawia pewna sekretarka, pewnego prezydenta - "To sami mądrzy ludzie są, więc mylić się nie mogą". Otóż mylą się droga pani sekretarko, ponieważ nie są tymi za których ich pani uważa. Albowiem mędrcy powiadają, że: "Nie ma mądrych. Mądrzy są tylko Bogowie..." Możesz "lilek" pozwać do sądu, albo trybunału europejskiego rząd polski (jako spadkobiercę poprzednich rządzących), że zataiali i zatajają, przed opinią publiczną epokowe odkrycie Dr-a Kwaśniewskiego. Choć wiem, że i tak nie pojmą i jeszcze się zdziwią, czego się od nich chce. I dobrze, bo Dieta Optymalna, choć powszechnie dostępna, nie jest dla każdego, bo niektórzy mogą sobie nawet zaszkodzić własną głupotą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To może być trudne, bo 26-latnią utrwaloną cukrzycę raczej ciężko leczy się. Trzeba mieć spore doświadczenie i laboratorium.
Tym bardziej, że to jest cukrzyca typu I...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w zasadzie, za ostatni występ w TVP w programie Urszuli Rurarz. Później nastąpił nakaz zabraniający mówienia czegokolwiek o Diecie Optymalnej w "MisjaTV"... Ostatni raz Tata wystąpił w TVP jednak nie w 1986, a w listopadzie 1987r. Nakaz, obowiązujący do dziś, wydano zaś zaraz po tym występie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym na końcu Twojej wypowiedzi taką "buźkę" wstawiła... " "... zamiast tej " "
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dlaczego? Robienie za "celebrytę" to straszne niewolnictwo jest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, ja uważam, że dobra idea jest ważniejsza, niż komfort własny...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
To mialam Pecha bo nie slyszalam o Dr.Kwasniewskim zza moich mlodych lat...ale zato Teraz (po 26 latach zycia z cukrzyca) skorzystac chce...
To może być trudne, bo 26-latnią utrwaloną cukrzycę raczej ciężko leczy się. Trzeba mieć spore doświadczenie i laboratorium. A dwadzieścia sześć lat temu Dr Kwaśniewski pracował jeszcze w sanatoirum w Ciechocinku, nim po roku kazali Go zwolnić za niebywałe wyniki w leczeniu chorób nieuleczalnych... A w zasadzie, za ostatni występ w TVP w programie Urszuli Rurarz. Później nastąpił nakaz zabraniający mówienia czegokolwiek o Diecie Optymalnej w "MisjaTV"... Co za czasy to były. Ale teraz jest to samo, albo gorzej, bo nikomu nie zależy, a każdy "dureń decyzyjny" uspakaja sumienie "opinią ekspertów", bo wiadomo, że ekspert dla durnia jest jak wyrocznia. Ale jak mawia pewna sekretarka, pewnego prezydenta - "To sami mądrzy ludzie są, więc mylić się nie mogą". Otóż mylą się droga pani sekretarko, ponieważ nie są tymi za których ich pani uważa. Albowiem mędrcy powiadają, że: "Nie ma mądrych. Mądrzy są tylko Bogowie..." Możesz "lilek" pozwać do sądu, albo trybunału europejskiego rząd polski (jako spadkobiercę poprzednich rządzących), że zataiali i zatajają, przed opinią publiczną epokowe odkrycie Dr-a Kwaśniewskiego. Choć wiem, że i tak nie pojmą i jeszcze się zdziwią, czego się od nich chce. I dobrze, bo Dieta Optymalna, choć powszechnie dostępna, nie jest dla każdego, bo niektórzy mogą sobie nawet zaszkodzić własną głupotą. Sprobuje a noz widelec -Adminie...chociaz te nieszczesne Hashimotto i nadwagi sie bym pozbyc chciala....pozyjemy ,zobaczymy......A co z tym nieszczesnym Kotkiem-podpowie mi Pan jak zywic Panie Tomaszu??
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na hashi dobrze "działa" selen http://www.drdach.com/Selenium_Hashimotos.html. Jadaj produktu bogate w ten pierwiastek. Jadasz ok 30gB:140-170gT:45-55gWw Jak ja "tyję" jadam B:T:W 1:3-4:0,5-0,8 u mnie się sprawdza Zawsze "bezpieczniej" jest zjeść więcej B niż Ww. Takie jest moje zdanie. Węglowodan Twój wróg
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Na hashi dobrze "działa" selen http://www.drdach.com/Selenium_Hashimotos.html. Jadaj produktu bogate w ten pierwiastek. Jadasz ok 30gB:140-170gT:45-55gWw Jak ja "tyję" jadam B:T:W 1:3-4:0,5-0,8 u mnie się sprawdza Zawsze "bezpieczniej" jest zjeść więcej B niż Ww. Takie jest moje zdanie. Węglowodan Twój wróg : :PDziekuje Ci bardzo Mariuszu,sprobuje...ja jem B tylko w postci zoltek (200gr dziennie-czyli 32,6gr)....T-nie liczylam ale napewno przy 200gr dziennie-moze powinnam troszke obnizyc?....W- w postaci ziemniaka raz poraz jablko (cukier mi sie tylko troszke podnosi)-jadalam 45gr.-zwiekszylam do 50gr-sprawdzic ketony musze ....sprobuje ten seelen....
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
trochę śmieszne z tym kotem. Przecież to drapieżnik i tam ma jeść. Aco je obecnie? Jak się za przeproszeniem skasztani, to aż nos chce urwać.....
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
trochę śmieszne z tym kotem. Przecież to drapieżnik i tam ma jeść. Aco je obecnie? Jak się za przeproszeniem skasztani, to aż nos chce urwać.....
:lol:Witaj Baco,niewiem co dokladnie ten kot je ale napewno nie to co powinien ....ja tylko "jej" powiedzialam zeby zadnycg W mu nie dawala jesli gotowe pokarmy jada to lepiej na zoltka+watrobke zamienila+podroby ale niewiem czy sie gotuje czy smazy-a jesli smazy to tez jak My na smalcu? pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Na hashi dobrze "działa" selen http://www.drdach.com/Selenium_Hashimotos.html. Jadaj produktu bogate w ten pierwiastek. Jadasz ok 30gB:140-170gT:45-55gWw Jak ja "tyję" jadam B:T:W 1:3-4:0,5-0,8 u mnie się sprawdza Zawsze "bezpieczniej" jest zjeść więcej B niż Ww. Takie jest moje zdanie. Węglowodan Twój wróg A ja po angielsku ni wzab nie umie ...po niemiecku to tak,ale dziekuje za tak dobre checi Mariuszu....pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Witaj kochana Reniu,dziekuje za linka,pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to możesz napisać do tej pani z Min. Zdrowia, co to stwierdziła, że główny diebełtolog kraju i inni eksperci twierdzą, że Dieta Optymalna jest ... Niech sobie poczytają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|