Sandman80
Go
|
Czyli kłamią, czy prawdę piszą? Słyszałem że statystki sa słabe ale nie wiedziałem ze aż tak, lekki szok jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze kilka lat i może "odkryją" Dietę Optymalną... Najprzód sobie umoszczą, bowiem tak nakazuje historia.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
https://www.facebook.com/groups/137985096222891/permalink/734093236612071/ : Betsy Flapjack 2 maja 2014 r. o 19:43 pisze: "kochani czas na podsumowanie jestem świeżo po badaniach spadłam 7 kilogramów z wagi! od 12/04 nie biorę insuliny i tabletek na cholesterol!!!- hemoglobina glikowana spadła do poziomu 67 z 81! trójglicerydy spadły do 4.7 z 10 .7,wciąż za wysoko ale jestem w progresie cholesterol wysoki z tą mała różnicą ,że HDL czyli ten dobry 7!! z całego na poziomie 8.4 serum ALT spadło z 80 na 45,więc wątroba działa prawidłowo GFR w nerkach podwyższyło się,więc nerki też działają sprawniej elektrolity i cała pozostała reszta w normie !!! ciśnienie krwi jak u 16-tki!! rozpłakałam się ze szczęścia duuuuuuuużo zdrowia Wam życzę,bo moje ma się zdecydowanie lepiej cieplutkie pozdro x x x - wspaniale."
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Z Anglii
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z Anglii Wiadomo "Flapjack" bo pyszna przekąska Może uda się zrobić wersję optymalną?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie mam pomysłu Spokojnie, mamy czas W oryginalnej, domowej wersji to cholernie tłuste i obrzydliwie słodkie paskudztwo. Pycha Ale może mączka z migdałów, tylko odrobina cukru... Ty jesteś mistrzem
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Coś mi się widzi że ganache lepsze, szczególnie że można z pleśniowym serem No i śliwki w czekoladzie robione w domu I wynalazki z mascarpone. W planie mam mak z gorzką czekoladą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja zrobiłem flapjacki w dwóch wersjach. Jeden z pokruszonych płatków migdałowych, masła i cukru w proporcji 1:1:0,25. Drugi standardowy płatki owsiane, masło i cukier w proporcji 1:1:1. Ten migdałowy bez sensu, tzn. smaczny i kaloryczny, ale zupełnie nie flapjackowy. A ten prawdziwy, to masakra cukrowa Na Wyspach uważają toto za zdrowe...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Słodkości potrafią wykręcić człowieka na lewą stronę
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słodkości potrafią wykręcić człowieka na lewą stronę True. Na śniadanie zjadłem jajecznicę z 3 jaj na szpiku, a zaraz potem spróbowałem obu przysmaków, do wysokości ~ 20 g węgli i pełność na maksa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakie masz hobby? Cukrzykiem jestem, pompy zbieram
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak pewnie będzie, już specjaliści od "innowacyjności" skutecznie sie tym zajmą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|