Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1629728 razy)
|
|
Stat
Go
|
Wygląda na to, że jest na dziś pewna poprawa.
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Wygląda na to, że jest na dziś pewna poprawa.
I jeszcze raz legenda do powyższego (ponieważ została zasłonięta) [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Co ma znaczyc ta kielbasa?
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Podejrzewam, że producenci kiełbas w Kanadzie mogą dodawać do swoich wyrobów jakieś chemikalia, które co zwiększają mój cukier. Dlatego postanowiłem to sprawdzić na wykresie. Tym samym zauważyłem, że po zjedzeniu kiełbasy w ilości ok. 150 gram i więcej na drugi dzień występowały wyższe niż w poprzedzających dniach poziomy glukozy na czczo - dni: 14, 22, 44, 45, 46, 63, 67. Może to tylko zbieg okoliczności, ale będę obserwował dalej.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Podejrzewam, że producenci kiełbas w Kanadzie mogą dodawać do swoich wyrobów jakieś chemikalia, które co zwiększają mój cukier. Dlatego postanowiłem to sprawdzić na wykresie. Tym samym zauważyłem, że po zjedzeniu kiełbasy w ilości ok. 150 gram i więcej na drugi dzień występowały wyższe niż w poprzedzających dniach poziomy glukozy na czczo - dni: 14, 22, 44, 45, 46, 63, 67. Może to tylko zbieg okoliczności, ale będę obserwował dalej. No to kielbase ze sklepu masz z glowy. Teraz sie zajmij eleminacja innych produktow.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Teraz sie zajmij eleminacja innych produktow.
Tzn? (To znaczy?)
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Chyba się zacznę zaopatrywać u "aboriginals". Nie wiem tylko czy robią kiełbasę.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
U Was to chyba robią porządne wędliny. Czytałem, że się dobrze odżywiają i są długowieczni.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zamiast kiełbasy pieczony boczek polecam , mielone kotlety duszone na maśle też b. dobre, a sznycel z boczku rewelacyjny, zaś z podgardla jeszcze lepszy Na kolejne dni: wątóbka z duszoną cebulą, kolagenowa zupa grzybowa (pomidorowa, ogórkowa), no i bigos. Na cały tydzień mi wyszło.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Tzn? (To znaczy?) To znaczy, ze rob tak jak z kielbasa. Zrob sobie monodiete i baw sie w pomiary i wykresy. Dojdziesz z pewnoscia do ciekawych wnioskow. Kielbasa ze sklepu delikatnie mowiac, to wielkie nieporozumienie. Dokarmiam ptaki miesem. Wrocil moj przyjaciel Fred. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=1792.msg47002#msg47002Ostatnio mial 4 piskleta. Odchowaly sie na swiezym mielonym i odlecialy. Kielbasy ze sklepu nie ruszaly. Smutno mi teraz bez nich. Czekam na nastepne mlode ptaszki.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No właśnie! Tojest świetna rada... Jak już wszystkie się wyeliminuje, to tylko kostuchy wypatrywać!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
No właśnie! Tojest świetna rada... Jak już wszystkie się wyeliminuje, to tylko kostuchy wypatrywać! Stat. Wyeliminujj wszystkie produkty niejadalne dla ciebie i podrzuc je Wojtkowi. On wszysko strawi i innych tez nakarmi trolowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
kangur, nie radź głupot, bo jeszcze kto da wiarę. Stat dostał wszystkie niezbędne rady do samodzielnego wyleczenia się z cukrzycy, ale... I nie troluj[b][/b] w temacie cukrzycy, bo się kompletnie na nim nie znasz!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
kangur, nie radź głupot, bo jeszcze kto da wiarę. Stat dostał wszystkie niezbędne rady do samodzielnego wyleczenia się z cukrzycy, ale... I nie troluj[/b] w temacie cukrzycy, bo się kompletnie na nim nie znasz!
A moge "[b]potrolowac" za Wojtka pozwoleniem na temat produktow niejadalnych?
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
kangur, nie radź głupot, bo jeszcze kto da wiarę. Stat dostał wszystkie niezbędne rady do samodzielnego wyleczenia się z cukrzycy, ale... I nie troluj[b][/b] w temacie cukrzycy, bo się kompletnie na nim nie znasz! A o których radach mówisz? O tych Twoich - przeczących temu co napisał dr Kwaśniewski? Jak ktoś może czymś takim się kierować? Przeczysz nawet sam sobie. Raz piszesz, że cukrzycy nie ma by potem stwierdzić, że jej wyleczyć samemu w domu nie można. Jesteś anonimem z pseudonimem tylko, ponadto niczego jeszcze nie uzasadniłeś, nawet nie podałeś źródła tych swoich przekonań, nie mówiąc już o jakichkolwiek na ich słuszność dowodach.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A moge "potrolowac" za Wojtka pozwoleniem na temat produktow niejadalnych?
Możesz, bo Stat to beznadziejny przypadek...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ciekawostka cukrzycowa: dr Płowecka zorganizowała turnus dla cukrzyków z Dietą Optymalną i... udokumentowane CUDA siem stały i to w dwa tygodnie!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
A moge "potrolowac" za Wojtka pozwoleniem na temat produktow niejadalnych?
Możesz, bo Stat to beznadziejny przypadek... Dzieki za pozwolenie. Myslalem, ze to beznadziejny instruktor, a tu sie okazuje ze to uczen gamon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|