administ
Go
|
Renia! miałaś się uczyć! Bo później wiesz na kogo będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Pisałam o ogólnych jadłospisach dla zdrowych, które wiadomo, że trzeba dostosować do jednostki i do zaleceń chorobowych. Nie znaczy to, że tyle tam pisze to tyle trzeba zjeść na choćby na siłę, nawet jakby się już chęci na jedzenie nie miało. Ale to jest chyba oczywiste. Takie jadłospisy są w Książce Kucharskiej JK na cały miesiąc. Mogą one służyć orientacyjnie za wzór co jeść...a ilości dostosować do potrzeb organizmu i wymogów chorobowych...
O zdrowych to wszyscy wiedzą. Przypominam, że nie tak dawno to Ty twierdziłaś iż w cukrzycy obowiązują zupełnie inne zasady żywienia, a ja przytaczałem słowa dr-a Kwaśniewskiego, że obowiązują zasady żywienia optymalnego. Dlatego jeszcze raz mówię - odśwież pamięć.
|
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Ale można też wysnuć wniosek zgoła odwrotny, że dzięki temu my ludzie i nasze mózgi ... Możesz rozwinąć tę myś? ... bo na prawdę nie wiem co chciałeś powiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisałam o ogólnych jadłospisach dla zdrowych, które wiadomo, że trzeba dostosować do jednostki i do zaleceń chorobowych. Nie znaczy to, że tyle tam pisze to tyle trzeba zjeść na choćby na siłę, nawet jakby się już chęci na jedzenie nie miało. Ale to jest chyba oczywiste. Takie jadłospisy są w Książce Kucharskiej JK na cały miesiąc. Mogą one służyć orientacyjnie za wzór co jeść...a ilości dostosować do potrzeb organizmu i wymogów chorobowych...
O zdrowych to wszyscy wiedzą. Przypominam, że nie tak dawno to Ty twierdziłaś iż w cukrzycy obowiązują zupełnie inne zasady żywienia, a ja przytaczałem słowa dr-a Kwaśniewskiego, że obowiązują zasady żywienia optymalnego. Dlatego jeszcze raz mówię - odśwież pamięć. Tobie nic nie warto pisać...beton...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chyba baton, bo beton ma IG zero!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba baton, bo beton ma IG zero! A tutaj to chyba jest mniej niż zero... pop swoje a czort swoje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...i?...może powiesz mi o co chodzi w Kawiarence? I tam - to mało ciekawe
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Ale można też wysnuć wniosek zgoła odwrotny, że dzięki temu my ludzie i nasze mózgi ... Możesz rozwinąć tę myś? ... bo na prawdę nie wiem co chciałeś powiedzieć... Że ludzkie mózgi się rozwinęły ponad zwierzęce.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale można też wysnuć wniosek zgoła odwrotny, że dzięki temu my ludzie i nasze mózgi ... Możesz rozwinąć tę myś? ... bo na prawdę nie wiem co chciałeś powiedzieć... Że ludzkie mózgi się rozwinęły ponad zwierzęce. Nie wszystkie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobra już idę, idę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Że ludzkie mózgi się rozwinęły ponad zwierzęce. A kudy tam ludzkiemu mózgowi do żyrafiego. Ten to się rozwinął na ponad sześć metrów!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
wspolczuje Stat'owi idzie w upartego,a lanie niemilosierne zbiera. Chyaba,ze chce zostac kolejnym 'bohaterem'. Wielu tu bylo takich bohaterow teraz sa tam.zostali zbanowani intelektualnie. Szkod byloby,abys dolaczyl do kolka rozancowego z za miedzy. Moze warto zaczac od poczatku? 24h glodowka i menu 'admina'. Chyba.ze wolisz by Pani Wanda Ciebie poprowadzila. Z zainteresowaniem bede sledzil eksperyment. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
... Wielu tu bylo takich bohaterow teraz sa tam.zostali zbanowani intelektualnie. ...
O jakim intelekcie mówisz? Opartym na zasadzie "wyśmiać grupowo każdego kto stawia pytania"? Niemal 100 letnia metoda na wschodzie uważana za intelektualną: "Jesteś Głupi i Masz Wszy", stosowana powszechnie we wczesnym PRL-u, przetrwała epokę Mao, w niektórych krajach aż do dziś? Trudno się z tego wyleczyć, co? Przechodzi na następne pokolenia? Moze warto zaczac od poczatku? 24h glodowka i menu 'admina'. Chyba.ze wolisz by Pani Wanda Ciebie poprowadzila. Z zainteresowaniem bede sledzil eksperyment. Powodzenia
A jakie miałbym gwarancje, że mnie nie otrujecie celowo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No mam nadzieję, że po takiej odpiwiedzi Stat pani Wanda przemyśli swą altruistyczną postawę. Pani Wando! Szkoda pani czasu marnować na takie inetrnetowe byty! Niech pani przestanie truć celowo! - zgodnie z życzeniem Stat.
|
|
|
|
|
|
|
|