adampio
Go
|
konia z rzedem temu,kto przekona nieoptymalnego do ZO,DO A co to za nagroda "Gwidon"? Bo ja przekonalem 2 osoby do ZO
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Przekonalem nie = namawialem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
konia z rzedem temu,kto przekona nieoptymalnego do ZO,DO No ja jeszcze nikogo nie przekonałem, ale fakt faktem, że za bardzo sie nie wysilam Tych co przekonywałam i przeszli na DO, rodziny i lekarze przestawili z powrotem "na właściwe tory". Ale kobieta, która u mnie pracowała w domu i widziała jak ja się żywię, sama bez namawiania przeszła na DO i namowiła jeszcze innych z rodziny...nieraz (może i częściej) przykład daje więcej niż mowa...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
konia z rzedem temu,kto przekona nieoptymalnego do ZO,DO A co to za nagroda "Gwidon"? Bo ja przekonalem 2 osoby do ZO to wlasnie ci nieliczni masz szczescie adampio , w moim srodowisku i rodzinie nie ma NIKOGO optymalnego,wiec czuje sie troche osamotniony zywieniowo , moja ciocia od ktorej sie dowiedzialem o ZO, juz dawno tego zaprzestala stosowania,nie wiadomo czy wogole to ´dobrze zrozumiala,od jakiegos czasu lezy w domu starcow prawie jak roslinka podobno ze 100 procentowa miazdzyca mozgu w towarzystwie nie warto poruszac tego tematu,bo ma sie tylko nieprzyjemnosci i tzw. ciezkie powietrze nagroda jest oczywiscie zdrowie adamie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
nagroda jest oczywiscie zdrowie adamie To najwspanialsza nagroda pod naszym słońcem tylko dlaczego tak mało po nia sięga?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nagroda bezcenna, a mało po nię sięga, bo niezasługują! Złe geny, czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"kurna" to takie proste, że aż boli wystarczy jeść jak człowiek i tylko tyle!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet mysleć nie trzeba
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Złe geny, czy jakoś tak. Gdzies juz to czytalem. Tylko gdzie? A jezeli nagroda jest bezcenna to sie ciesze
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
wystarczy jeść jak człowiek i tylko tyle!
Najzabawniejsze i tragiczne w skutkach jest to, ze wiekszosc wierzy w to, ze je jak "ludzie" jesc powinni. Niestety to tylko wiara a nie wiedza. Choc tu zapewne sie myle, bo jak zapytasz takiego delikwenta czy on wie, jak powinien jesc, to odpowiada, ze wie i zjada 6 owocow dziennie i szesc warzywek dziennie, 5 zimniakow do obiadu i bez tluszczu bo to nie jest zdrowe. Czyli tu nalezalo by powtorzyc po madrym autorze wypowiedzi: " lepiej nie widziec niz wiedziec zle" i zastosowac sie do tego co juz udowodnione
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Zła wiedza jest gorsza od jej braku...Najzdrowiej jedzą te ludy, które nie wiedzą jak należy jeść "zdrowo".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A to teraz maja "ludzie" dylemat
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, nie! To nie jest "badanie o wpływie diet niskowęglowodanowych..." To jest potwierdzenie Wiedzy Dr-a Kwaśniewskiego!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jest tam coś o proporcjach czy walą chybił-trafił? Bo nie mogę sie z moim ułomnym angielskim połapać
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Całkowicie się zgadzam , że jest to potwierdzenie wiedzy dr J.Kwaśniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jest tam coś o proporcjach czy walą chybił-trafił? Bo nie mogę sie z moim ułomnym angielskim połapać Walą procentowo aż miło. Ale na gramy łatwo przeliczyć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Walą procentowo aż miło. Ale na gramy łatwo przeliczyć. A, to jestem spokojny zanim to obliczą i odkryją "hameryke" od nowa, zdążymy przypomnieć skąd wiedza pochodzi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj żeby ten Kwaśniewski był "ich", to już dawno problem prawidłowej diety byłby ogłoszony.
|
|
|
|
|
|
|
|