adampio
Go
|
Nie bardzo rozumiem pewnych wpisow i dlatego pytam " napisalem cos nie tak?"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie wszystko w porządku, tylko ja to źle zrozumiałam...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie bardzo rozumiem pewnych wpisow i dlatego pytam " napisalem cos nie tak?"
W kwestiach rozumienia "pewnych wpisów" jestem bezradny, ale rozumiem , że pytanie kierujesz i do mnie. Więc odpowiem, napisałeś to co chciałeś i tyle, nie mnie to oceniać. Teraz użyję skrótu (zdaje się, że myślowego)- wybierasz się do Polski w okresie kiedy- być może, będzie Konferencja Optymalnych?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
W kwestiach rozumienia "pewnych wpisów" jestem bezradny, ale rozumiem Cool, że pytanie kierujesz i do mnie. Jak mam to zrozumiec?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Według własnego uznania, przecież nie wypada mi cokolwiek Ci sugerować, czy- tym bardziej- narzucać.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Czyli nie masz zdania na ten temat? Po prostu sie wypowiedziales,tak? Bez zadnego sensu, napisales cos aby napisac. Jestes bezradny? Mnie sugerowac nic nie musisz, bo ja nie jestem bezradny, jak widzisz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli nie masz zdania na ten temat? Po prostu sie wypowiedziales,tak? Bez zadnego sensu, napisales cos aby napisac. Jestes bezradny? Mnie sugerowac nic nie musisz, bo ja nie jestem bezradny, jak widzisz Nie widzę, ale może zobaczę. Ucieszy mnie to. Nie prosiłeś o wypowiedź, a jedynie o odpowiedź. I to w dodatku dwa razy. Zadajesz kolejne pytania, a nie udzieliłeś mi odpowiedzi na jedno jedyne. Tak nie wypada i dobrze o tym wiesz. A co do Konferencji- tam można się właśnie wypowiadać i to bez forumowego szumu. Oczywiście po uprzednim zaanonsowaniu się. Jest to spowodowane organizacją o porządkiem konferencji. Mnie jednak bardziej interesuje to co może nastąpić po Konferencji OSO. Osobiście jestem gotowy pomóc, chociażby przy w obieraniu ziemniaków na np. placki ziemniaczane wg. przepisu z książki- wiesz jakiej . Parę postów temu, w innym wątku wyraziłeś wolę spotkania- drażniłeś się zapewne.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie wiem co napisac. Wiec sie nie wypowiem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W takim razie, z pewnością gdy tylko OSO określi termin, ponowię swoje pytanie. Podobno DO troszkę izoluje od inaczej jedzącej części społeczeństwa, ale nie w n i e s k o n c z o n o ś ć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co się stało? Dlaczego Adampio zlikwidował konto?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z pewnością nie z powodu cukrzycy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musiał się poważnie zdenerwować. A szkoda... Często można różne odpowiedzi różnie interpretować i przyjmować... jako złośliwe te, które nie miały takiego celu... Naprawdę szkoda...może wróci... Były tutaj sporo lat i różne "wojny" przetrzymał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało buć "Był" a nie "Były"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być "być" a nie "buć"... też się zdenerwowałam...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Musiał się poważnie zdenerwować. A szkoda... Często można różne odpowiedzi różnie interpretować i przyjmować... jako złośliwe te, które nie miały takiego celu... Naprawdę szkoda...może wróci... Były tutaj sporo lat i różne "wojny" przetrzymał... No to ja chyba nie czytam ze zrozumieniem - co tu mozna było odczytać jako złośliwość? W sumie każdy jest dorosły i robi co zechce, ale nawet sie po tylu latach nie pożegnać?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Musiał się poważnie zdenerwować. A szkoda... Często można różne odpowiedzi różnie interpretować i przyjmować... jako złośliwe te, które nie miały takiego celu... Naprawdę szkoda...może wróci... Były tutaj sporo lat i różne "wojny" przetrzymał... No to ja chyba nie czytam ze zrozumieniem - co tu mozna było odczytać jako złośliwość? ... To, co zaintonowała Renia właśnie należy czytać bez zrozumienia. Przecież to haos emocjonalny. Adam "strzelił focha" i w sposób zauważalny wróci.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Musiał się poważnie zdenerwować. A szkoda... Często można różne odpowiedzi różnie interpretować i przyjmować... jako złośliwe te, które nie miały takiego celu... Naprawdę szkoda...może wróci... Były tutaj sporo lat i różne "wojny" przetrzymał... No to ja chyba nie czytam ze zrozumieniem - co tu mozna było odczytać jako złośliwość? ... To, co zaintonowała Renia właśnie należy czytać bez zrozumienia. Przecież to haos emocjonalny. Adam "strzelił focha" i w sposób zauważalny wróci. albo zrezygnowal z ZO,albo obrazalski,albo mial dosc tutaj co niektorych
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Co się stało? Dlaczego Adampio zlikwidował konto? Nic się nie stało! Stracił jedynie zdolność wypowiedzi. Czytać nasze "pierdoły" nadal może, ... tyle że z "trybun", co wielu czyni, a niektórzy nawet sobie chwalą. Poza tym istnieją przecież inne sposoby komunikacji np. "facebuk", itp Przecież powszechnie wiadomo, że- jeżeli nie ma kogoś na którymkolwiek portalu społecznościowym, to znaczy nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... albo mial dosc tutaj co niektorych Pyszne! A dasz radę żeby doprecyzować? Bo może okazać się, że "ślepiec przeżył, a jedynie pomagier-ofiara zginął pod ciężarówką". Żeby pomagać ludziom nie wystarczy "chcieć pomagać", należy to robić. "Zapłata" wróci po stokroć!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żeby pomagać ludziom nie wystarczy "chcieć pomagać", należy to robić. "Zapłata" wróci po stokroć! Najwyraźniej "zapłata" stała się niektórym zbyt ciężka do udźwignięcia!
|
|
|
|
|
|
|
|