MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dr Kwaśniewski jest najlepszym fachowcem w dziedzinie dietetyki. Nie ulega to żadnej wątpiwości. Kto nie czytał "Jak nie chorować?" wie bardzo niewiele na temat prawidłowego odżywania.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Dr Kwaśniewski jest najlepszym fachowcem w dziedzinie dietetyki. Nie ulega to żadnej wątpiwości. Kto nie czytał "Jak nie chorować?" wie bardzo niewiele na temat prawidłowego odżywania. ...No tak,to zamiast wiczorkami na Forum pisac biore sie pozniej za czytanie ...dziekuje za uwage...pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr Kwaśniewski jest najlepszym fachowcem w dziedzinie dietetyki. Nie ulega to żadnej wątpiwości. Kto nie czytał "Jak nie chorować?" wie bardzo niewiele na temat prawidłowego odżywania. Kto czytał raz - wie trochę, kto dwa razy - trochę więcej...ja czytam trzeci raz i stale "nowe" rzeczy tam "odkrywam"... Ta książka jest tak treściwa, że naprawdę ciężko zapamiętać wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Lepiej zrozumiec niz zapamietac. Ksiazke zawsze mozna otworzyc. Wazne,aby wiedziec gdzie szukac
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz rację, tylko, że ja jeszcze mam trudności ze zrozumieniem wszystkiego...ale uczę się... Szukam zawsze praktycznego sensu teorii...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Lepiej zrozumiec niz zapamietac. Ksiazke zawsze mozna otworzyc. Wazne,aby wiedziec gdzie szukac Bezwzględnie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma się rozumieć...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się dobrze poszuka, to się coś tam znajdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to się uspokoiłem, przynajmniej jajka nie zdrożeją
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Placeboalchemicy trzymają się mocno!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nawet Małachowicz 'zaczal' smazyc na oleum rzepakowym, nie z pierwszego tloczenia wraca stare,tak trzymac
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
pomylka Robert Makłowicz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to się uspokoiłem, przynajmniej jajka nie zdrożeją Nie bądź tego taki pewien...Ja odnoszę wrażenie, że oni coraz cieniej piszczą...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
pomylka Robert Makłowicz
Domysliłem sie o kogo chodzi Przy okazji, to on ma niezłą nadwagę
|