administ
Go
|
Ładne talerzyki Muszę natychmiast prostować, bo kto nie widzi jeszcze uwierzy! To są spodeczki pod szklanki. Śniadanko na spodeczku nie nadaje się dla tych, co mają metaboliczne przepały z nadmiaru zjadanego białka!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ile cholesterolu... Bo ja uwielbiam się niezdrowo odżywiać. Ale nie każdy musi tak głupio postępować!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zastanawiałam się jakie jest BTW takiego śniadanka i wyszło mi "na oko" B - 20 T - 60 i W - 10...dużo się pomyliłam?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Reniu w 3 żółtkach 20g białka ...? Muszą duże być te białka Takie śniadania jadają bez urazy "domatorzy" do obiadu,ewentualnie "spacerowicze" do obiadu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mariusz a nie widzisz placka serowego pod żółtkiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wygląda to tak...
Nie obawiasz się, że Administrator Forum Tobie te zdjęcia usunie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi kazał linkować...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mariusz a nie widzisz placka serowego pod żółtkiem... Muszę natychmiast prostować, bo kto nie widzi jeszcze uwierzy! To są spodeczki pod szklanki. Co by nie było, nie zaglądam ludziom w gary . Koniec dywagacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie wiem czy wygrasz... chyba zdjęcie jest ważniejszym dowodem niż słowa... ja się będę tej wersji trzymała...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...niby tak... ale światków nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...świadków...oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jacyś Jehowi się znajdą ,zapewne. Ok koniec off topu
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zastanawiałam się jakie jest BTW takiego śniadanka i wyszło mi "na oko" B - 20 T - 60 i W - 10...dużo się pomyliłam? Tego nie wiem, nie liczę, bo mam się bardzo zdrowo póki co. Ostatnie wyliczanki bilansowe robiłem do Książki Kucharskiej 700... Ale o ile mnie pamięć nie myli, to w żółtku jest gdzieś tak 3-4g B, 6-8g T i zero wit.C, dlatego dodatek papryki robi z tego śniadanka posiłek pełnoporcjowy. Przy zaburzeniach glukagonowych spowodowanych przeważnie obżarstwem, nie ma żadnych szans na to, aby starczyło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wygląda to tak...
Nie obawiasz się, że Administrator Forum Tobie te zdjęcia usunie... Wywali zdjęcia na 100%, ale dopiero za miesiąc...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to miesiąc możemy się jeszcze sycić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tego nie wiem, nie liczę...
To może chociaż powiesz co jest pod tymi żółtkami? Placki serowe...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pod żółtkami jest spodeczek, a pod spodeczniem blat, pod blatem szafka, pod szafką podłoga, pod podłogą pralnia, pod pranlią piech, pod piachem skała, pod skałą... I jak dotrzemy do jądra!
|
|
|
|
|
|
|
|