administ
Go
|
To akurat się inaczej nazywa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy jego żona też o DO zapomniała... Może go postraszyli, że jak będzie stosował DO to będzie musiał leczyć się za własne pieniążki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kawę i herbatę się pije z cukrem, bo magnezu tak nie wypłukują, jak bez... I lepiej zakwaszające toksyny się neutralizują. To serio czy zartem? Mam nadzieje, ze zartem??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo fajnie napisane!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Bardzo fajnie napisane! Dziękuję. To poślę do OSO Może się przyda?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze! Nowe zalecenia żywieniowe... A stare były niedobre? Cymbały dać, a nie ludzkie zdrowie w ręce. PS ograniczenie tłuszczu do 5% i 15% białka, jeśli zwierzęce, może przynieść lecznicze efekty w cukrzycy typ II, ale przy ograniczeniach kalorycznych, przynajmniej na początku leczenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi też ten Twój artykuł bardzo się podoba. Taki "z życia wzięty"... tylko szkoda, że niezbyt wieje od niego optymizmem... "Samo życie"...
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Proponuję zastąpić słowo mainstreamowe (jakby nie po polsku) na "gówno nurtowe".
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Ooops, przepraszam. ł mi czasem nie wybija.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Ale artykuł oczywiście SUPER.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac.......pilem kawe i parsknalem na monitor.. Medycyna jutra? W cukrzycy typu II trzustka produkuje wystarczające ilości insuliny, które jednak nie może dostać się do receptorów w komórkach, ponieważ te receptory są zablokowane złogami cholesterolu jak i toksyn.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|