Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1652052 razy)
|
administ
Go
|
Teraz u nich McDonald też w modzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A cukrzyca dlalej "nieuleczalna". Boczek chce pieniedzy dla biedakow chorych. W czwartek Dariusz Gnatowski wziął udział w marszu "Wysłuchajcie Nas. POMÓŻCIE. STOP otyłości w cukrzycy". Mimo że sam ma kłopoty ze zdrowiem, przeżył chwile załamania, poważną kontuzję nogi, przez jakiś czas jeździł nawet na wózku inwalidzkim, był jednym z najaktywniejszych uczestników.
- Potrzebujemy wsparcia państwa, ale są ku temu przesłanki ekonomiczne. To co ministerstwo wyda na nowoczesne terapie, potem nie wyda na renty, zasiłki czy też usuwanie skutków choroby, a jest ich naprawdę wiele. Chcemy ludzi ratować na poziomie profilaktyki, a nie wtedy, gdy trzeba już komuś ucinać nogę - nawoływał do Ministerstwa Zdrowia Dariusz Gnatowski podczas marszu http://www.se.pl/rozrywka/plotki/dariusz-gnatowski-boczek-traci-wzrok_416444.html
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
A cukrzyca dlalej "nieuleczalna". Boczek chce pieniedzy dla biedakow chorych. W czwartek Dariusz Gnatowski wziął udział w marszu "Wysłuchajcie Nas. POMÓŻCIE. STOP otyłości w cukrzycy". Mimo że sam ma kłopoty ze zdrowiem, przeżył chwile załamania, poważną kontuzję nogi, przez jakiś czas jeździł nawet na wózku inwalidzkim, był jednym z najaktywniejszych uczestników.
- Potrzebujemy wsparcia państwa, ale są ku temu przesłanki ekonomiczne. To co ministerstwo wyda na nowoczesne terapie, potem nie wyda na renty, zasiłki czy też usuwanie skutków choroby, a jest ich naprawdę wiele. Chcemy ludzi ratować na poziomie profilaktyki, a nie wtedy, gdy trzeba już komuś ucinać nogę - nawoływał do Ministerstwa Zdrowia Dariusz Gnatowski podczas marszu http://www.se.pl/rozrywka/plotki/dariusz-gnatowski-boczek-traci-wzrok_416444.htmlOglądałam ich w telewizji i.......same grubasy. A nie trzeba chudnąć przy leczeniu cukrzycy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
- Potrzebujemy wsparcia państwa, ale są ku temu przesłanki ekonomiczne. To co ministerstwo wyda na nowoczesne terapie, potem nie wyda na renty, zasiłki czy też usuwanie skutków choroby, a jest ich naprawdę wiele. Chcemy ludzi ratować na poziomie profilaktyki, a nie wtedy, gdy trzeba już komuś ucinać nogę - nawoływał do Ministerstwa Zdrowia Dariusz Gnatowski podczas marszu http://www.se.pl/rozrywka/plotki/dariusz-gnatowski-boczek-traci-wzrok_416444.htmlOglądałam ich w telewizji i.......same grubasy. A nie trzeba chudnąć przy leczeniu cukrzycy? Właśnie. Ja się zastanawiałem, jak nadmiar tkanki tłuszczowej, przy zupełnie zdrowym organizmie, wpływa na metabolizm. Są badania, gdzie umiarkowane tycie na przestrzeni lat, wydłuża życie i poprawia zdrowotność. Potężne grubasy sumo na tradycyjnej diecie też nie chorowały, a i długość życia była zbliżona do przeciętnej...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
- Potrzebujemy wsparcia państwa, ale są ku temu przesłanki ekonomiczne. To co ministerstwo wyda na nowoczesne terapie, potem nie wyda na renty, zasiłki czy też usuwanie skutków choroby, a jest ich naprawdę wiele. Chcemy ludzi ratować na poziomie profilaktyki, a nie wtedy, gdy trzeba już komuś ucinać nogę - nawoływał do Ministerstwa Zdrowia Dariusz Gnatowski podczas marszu http://www.se.pl/rozrywka/plotki/dariusz-gnatowski-boczek-traci-wzrok_416444.htmlOglądałam ich w telewizji i.......same grubasy. A nie trzeba chudnąć przy leczeniu cukrzycy? A po co chudnac, najlepiej to chyba robic dalej to samo i dostac "magiczny" lek, ktory "wyleczy" z cukrzycy. Z tego tekstu przynajmniej tak wynika. Ta cala "profilaktyka" to po prostu nie zrec jak swinia i po sprawie, po co rzad ma wydawac jakas kolejna kase na programy>
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ta cala "profilaktyka" to po prostu nie zrec jak swinia i po sprawie, po co rzad ma wydawac jakas kolejna kase na programy>
Dokładnie, wokół mnie jest mnóstwo szczupłych osób, które nawet bez ŻO i złych genów potrafią zadbać o swoją sylwetkę.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wystarczy nie jesc slodyczy i nie obzerac sie. Znajoma jest na diecie ZP i co tydzien kg spada.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wystarczy nie jesc slodyczy i nie obzerac sie. Znajoma jest na diecie ZP i co tydzien kg spada.
Też mi się zdaje, że korytko z deficytem kaloryczny jest ok
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
ups ... Ty nie tutaj mialo wejsc ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ups ... Ty nie tutaj mialo wejsc ...
Też pasuje, on już dawno na insulinie leci
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to jest ZP??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co to jest ZP?? Żryj połowę Tyle czytasz tych "Pań domu" i nie wiesz?!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A po ŻP zaraz efekt jo-jo...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A po ŻP zaraz efekt jo-jo... Chyba, że nie będzie "po" Wstrzemięźliwe jedzenie jest przecież możliwe do końca życia.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Też mi się zdaje, że korytko z deficytem kaloryczny jest ok Znajomy odstawil zlodycze i cole, je 5-6 mniejszych porcji dziennie i w 3 miechy zjechal ze 102 na 85kg. Mowi, ze juz glodny nie chodzi. A ... i zaczal pic kawe ... ale z kapsulek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też mi się zdaje, że korytko z deficytem kaloryczny jest ok Znajomy odstawil zlodycze i cole, je 5-6 mniejszych porcji dziennie i w 3 miechy zjechal ze 102 na 85kg. Mowi, ze juz glodny nie chodzi. A ... i zaczal pic kawe ... ale z kapsulek Moja mama całe życie je "jak pół małej myszki" i wygląda lepiej niż większość optymalnych kobiet, które widziałem na zdjęciach, u nich jednak są widoczne "brzuszki" Na nic nie choruje i nie bierze żadnych leków, a żywi się głównie domowym ciastem i mlekiem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to jest ZP?? Żryj połowę Tyle czytasz tych "Pań domu" i nie wiesz?! Tego akurat nie czytam, zostawiam to tobie Myslalem, ze to kolejny etap DDP - Zadnych Produktow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|