Zyon
|
Widze, ze praca Adama u podstaw przynosi juz pierwsze efekty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widze, ze praca Adama u podstaw przynosi juz pierwsze efekty Nauczyłam się manipulacji cytatami...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo niby normy nie są ważne, ale lęk jest.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Co zaś do dr Michalaka Trójglicerydy natomiast wydają się być jedynie skutkiem wzrostu cukru i insuliny we krwi i same w sobie nie przyspieszają w istotny sposób starzenia się a my mamy wysoki cukier ( wg tuczarnianych norm ) i niskie TRG . Zdanie nie jest prawdziwe?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, ja to nie znam własnych parametrów prócz tętna... Cukier z insuliną też nie tańczy tak jak igła z nitką.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to jak z samochodem, jak ma przytarte pierścienie, to nawet nie trzeba sprawdzać poziomu oleju, jak z rury dymi, tylko lać i czekać aż się rzęch zatrze... A jak się chce szybciej, to nie lać a jeszcze lepiej spuścić płyn z chłodnicy i jazda. Na pewno wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co zaś do dr Michalaka Trójglicerydy natomiast wydają się być jedynie skutkiem wzrostu cukru i insuliny we krwi i same w sobie nie przyspieszają w istotny sposób starzenia się a my mamy wysoki cukier ( wg tuczarnianych norm ) i niskie TRG . Zdanie nie jest prawdziwe? Tego nie wiem, ale wiem, że jak się poprawnie stosuje zalecenia Doktora Kwaśniewskiego, to ma się i cukier i triglicerydy endogenne na poziomie gwarantującym dobre zdrowie, niezależnie od celowo błędnie zaniżonych normatywów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jam mam niższy cukier na ŻO niż przedtem... Już byłam zakwalifikowana do osób z "nietolerancją glukozy"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Porady Doktora Kwaśniewskiego dla uspokojenia cukrzyków, a nie zdrowych ludzi żywiących się wg Jego zasad, manipulanci wmówili jako "powszechnie obowiązujące", ale po co to tłumaczyć i tak niezrozumiałe pozostanie... Zdrowemu jest wszystko jedno ile czego ma, no chyba, że chce być "chory" na własne życzenie - to najlepiej zrobić biochemię krwi i to koniecznie nie na czczo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i analizę włosa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I żywą kroplę na czarnym tle...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I test na szczelność jelit...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
paski są bardzo dobre i każdemu polecałbym na początku drogi, aby nie wejść w nawyk przedawkowywania węglowodanów.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja je stosowałam raczej w celu dojadania W do kreski. Szczególnie jak nie chciało mi się liczyć. Choć takie drogi też mają swoje zaułki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Bo czym skorupka za młodu nasiąknie ....... Szkoły muszą co najmniej dwa razy w semestrze przeprowadzić zajęcia, w ramach których dzieci uczą się m.in. zasad zdrowego odżywiania http://stooq.pl/n/?f=988246metale ziem rzadkich na stole, czyli WiO zawita do szkół. Program finansowany jest z budżetu UE (88 proc.)
|
|
|
|
|
|
|
|