Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1655512 razy)
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Może się i zmienia, ale kto o tym informuje przyszłe matki? Bo na pewno nie lekarze. Oni nadal polecają tylko syntetyczny kwas foliowy, o zdrowym odżywianiu nie ma mowy (no chyba, że o 5*WiO chodzi, w tym duuużo szpinaku)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze, 5*wio to podstawa zdrowia, tylko niepotrzebnie tyle mięcha jedzą, bo to bardzo rakotwórcze jest, co potwierdzają statystyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja też dziękuję za artykuł Gavroche, udostępniłam go na grupie, niech się ludziska uczą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja też dziękuję za artykuł Gavroche, udostępniłam go na grupie, niech się ludziska uczą Jasne, tylko to wszystko jest u starszego Kwaśniewskiego, który jest świetnym epigenetykiem, a w zasadzie jest mądrym gościem, który nie musi wiedzieć wszystkiego, bo rozumie "naturę rzeczy". Gdzieś w czeluściach Internetu widziałem wpis młodego człowieka, mówiący mniej więcej "ja zawsze powtarzam, że Kwaśniewskiego będą niedługo na kolanach przepraszać".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to Ty tak na bieżąco ten referat uzupełniasz? Pewnie w takim razie miał być na wczoraj... Wczoraj go wysłałam do Profesora, żeby mi tam coś ewentualnie podpowiedział czy ukierunkował. Ale już odpisał, że jest Ok, ale ja i tak dopisuję... Konferencja jest w maju, ale ja chcę mieć ten referat "z głowy" i czas na pisanie pracy. Trochę za dużo się "obijałam"... Jeszcze dopisałam o wpływie stylu życie na długość telomerów, a przez to na długość życia... http://www.akademiawitalnosci.pl/dean-ornish-spektrum/#more-6424 ( W końcu się zmieniłam i już nie piszę "na wczoraj"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja też dziękuję za artykuł Gavroche, udostępniłam go na grupie, niech się ludziska uczą Jasne, tylko to wszystko jest u starszego Kwaśniewskiego, który jest świetnym epigenetykiem, a w zasadzie jest mądrym gościem, który nie musi wiedzieć wszystkiego, bo rozumie "naturę rzeczy". Gdzieś w czeluściach Internetu widziałem wpis młodego człowieka, mówiący mniej więcej "ja zawsze powtarzam, że Kwaśniewskiego będą niedługo na kolanach przepraszać". Też gdzieś czytałam wypowiedź tego młodego człowieka A ten artykuł to tylko po to, by potwierdzić mądrość Doktora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
idea nie umiera nigdy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nadzieja umiera ostatnia, a idea zostaje...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wymarli, ale PAN który reprezentowali pozostał!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet nie wiem, bo nie pamiętam tych nazwisk prof. dr Halina Adamska-Dyniewska, prof. dr Tadeusz Bogdanik, prof. dr Włodzimierz Buczko, prof. dr Tadeusz Chruściel, prof. dr Andrzej Członkowski, prof. dr Andrzej Dziatkowiak, prof. dr Kornel Gibiński, prof. dr Zbigniew Gonciarz, prof. dr Jan Hasik, prof. dr Zbigniew Herman, prof. dr Maria Hoffman, prof. dr Janusz Jeljasiewicz, prof. dr Zdzisław Kleinrok, prof. dr Zbigniew Knapik, prof. dr Stanisław Kochlmunzer, prof. dr Elżbieta Kostka-Trąbka, prof. dr Marek Krawczyk, prof. dr Jerzy Maj, prof. dr Aleksander Mrozikiewicz, prof. dr Jan Nielubowicz, prof. dr Jerzy Polański, prof. dr Tadeusz Popiela, prof. dr Stanisław Pużyński, prof. dr Zbigniew Religa, prof. dr Wojciech Rowiński, prof. dr Andrzej Szczeklik, prof. dr Roman Szulc, prof. dr Marian Wilimowski, prof. dr Jerzy Wójcicki. Same trupy "naukowe"... Na jednego lek. med. się wybrali!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nazwałbym ich dobitniej, ale mi nie wypada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|