administ
Go
|
Ale przecież mówią - 5*wio teraz obowiązuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jakie to byłoby proste jakby ludziom powiedzieli co maja jeść. Zawsze na smalec z tych emerytur by im starczyło. a tak pozaśmiecali ludziom głowy i wieli lat potrzeba żeby uwierzyli że cukrzycy można się pozbyć - tak jak ja jej się pozbyłam. A patrzą na mnie dziwnie - bo jak odstawiłam leki to pewnie cukrzycy nie mam. Taki żart Ja to nawet już się boję mówić, że znam ludzi wyleczonych z cukrzycy. Patrzą na mnie jakbym im mówiłam, że miałam kontakt z UFO...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To prawie jak w OSO ,z małymi wyjątkami
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to jest wspaniałe osiągnięcie współczesnej wiedzy medycznej, postąpili zgodnie ze sztuką...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
99% koryta + podejmuje niepoważne decyzje i większości to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wygląda jakby to było coś bardziej poważnego niż cukrzyca.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chudnięcie to bardziej na jedynce, a tu przecież stoi że sobie dobrą zmianę jakąś wprowadził.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ta cukrzyca to jest straszna choroba... a moja znajoma z cukrzycą przestała się leczyć i odstawiła tabletki... Niepoważna... Cukrzyce jest łatwo wyleczyć na DO .Jednak żeby tak zostało, potrzebna jest korzystna zmiana stanu psychicznego ,a to nie takie proste .Zaburzenia psychiczne są głównym czynnikiem nawrotu choroby .Reniu jeśli byś miała cukrzycę od kawy ,to wtedy można łatwo zrozumieć tych , co są skazani na walkę ze swoimi słabościami .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|