administ
Go
|
Właśnie, szczególnie stresująco mają przed kolejnymi wyborami, ale jakoś ciągną.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z pomocą ludu pracującego miast i wsi jakoś tam idzie od pierwszego do pierwszego, ale bez premii byłoby ciężko.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No, chyba, że się na prowincji zamieszka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale prowincja to nie Warszawka! Bez korków niektórzy już żyć nie potrafią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie i dlatego takie fajne jak karkówka z grilla i piwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale obecna warszawka nie urażając Warszawiaków, bo to nie o nich, to kompletna prowincja i zadupie Europy. I to na własne życzenie, choć będą do upadłego bredzić, że się wszyscy na nich zmówili - dyplomatołki. Tak to jest jak się kartofle pośle na salony...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"ryzyko zamknięcia przed polskimi przedsiębiorcami unijnego rynku usług" - to byłaby prawdziwa katastrofa. Zabranie dopłat, to przy tym betka. Dobry tekścik poza niepotrzebną gloryfikacją poprzedniej ekipy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian
Go
|
Witam, mam pytanie, jeżeli mam stan przed cukrzycowy , to powinienem stosować dietę optymalną tak jak przy cukrzycy , czy wystarczy proporcja 1:1,5 - 2:0,5, Proporcje takie gdyż jestem bardzo otyły.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Musisz poczekać na Gaworka.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
mam pytanie
Może napisz co wiesz, to będzie prościej się komuś nad zagadnieniem pochylić. Nie chodzi o cytaty z książki! Twój jadłospis spisany z natury z trzech kolejnych dni poprzedzających jego publikację zwykle dobrze obrazuje co wiesz. Bez jadłospisu to jest tylko konkurs na gdybanie o dobrych chęciach i postrzeganiu starań.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Witam, mam pytanie, jeżeli mam stan przed cukrzycowy , to powinienem stosować dietę optymalną tak jak przy cukrzycy , czy wystarczy proporcja 1:1,5 - 2:0,5, Proporcje takie gdyż jestem bardzo otyły.
Co to znaczy "stan przedcukrzycowy" i na jakiej diecie od jakiego czasu? Bo zgubiłem szklaną kulę wczoraj na imprezie.
|
|
|
|
|
|
|
|