Autor
|
Wątek: Cukrzyca (Przeczytany 1650800 razy)
|
renia
|
A, przepraszam bardzo, "Lilek" skojarzyĹo mi siÄ z mÄĹźczyznÄ
... Alez nic nieszkodzi,moja sw.pamieci Babcia zawsze liluchna domnie mowila, PiÄknie Liluchna...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Niestety przez glupote przerwalam DO i orzez Korytko nabawilam sie wiecej ChorĂśb, Mam Cukrzyce 1-Od 35 lat(insulinozalezna),od 13 lat Hashimotto,dotego nadwaga (gdzies 12 kilo),od 2 lt tradzik rozowaty,i w tamtym roku doszedl mi paraliz nerwu z mĂśzgu do oka lewego,:(((,niewiem tak dokladnie od czego tu zaczac,jakie mialam BTW towiem,ale niewiem czy organizm musi ?od nowa? sie przebudowywac,Czy mam robic tam dalej ? gdzie skinczylam???nieznam zdnego lekarza optymalnego w Hamburgu lub okolic (
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bez lekarza bÄdzie ciÄĹźko. Nie masz moĹźliwoĹci wybraÄ siÄ do Polski?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno powinnaĹ zaczÄ
Ä od nowa DietÄ OptymalnÄ
, a nie kontynuowaÄ jÄ
od miejsca, gdzie jÄ
przerwaĹaĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na cukrzycÄ typ I DietÄ OptymalnÄ
? No sorry ale z tego co tu czytam od wielu lat, to bez lekarza, a najlepiej szpitala siÄ nie obÄdzie.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Trudne. NapisaĹbym coĹ, lecz Ĺźydostwo nie Ĺpi.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
? No sorry ale z tego co tu czytam od wielu lat, to bez lekarza, a najlepiej szpitala siÄ nie obÄdzie. No musze sprobowac,nie mam innego wyjscia,zaduzo mi sie juz porobilo (,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
? No sorry ale z tego co tu czytam od wielu lat, to bez lekarza, a najlepiej szpitala siÄ nie obÄdzie. Pewnie, Ĺźe najlepiej szpital i lekarz optymalny przy Ĺóşku. Ale jak siÄ tego nie ma, to lepiej juĹź jeĹÄ optymalnie, kontrolowaÄ sobie cukier i w razie poprawy stopniowa redukcja (zmniejszanie dawki) lekĂłw, czy insuliny...Lepsze to, niĹź koryto...Ale powinna byÄ konsultacja lekarska, oczywiĹcie masz racjÄ. Dlatego podaĹam "lilek" namiary na lekarza optymalnego w innym wÄ
tku...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Czy wychodze dobrze ze zalozenia,ze nadal tutaj na Forum zadnego cukrzyka typu 1 (insulinozaleznego) niema co by sie przy DO wyleczyl?
WyleczyĹ sie, ale nie przez drutowanie, dlatego siedzi cicho zeby nie szkodziÄ
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
? No sorry ale z tego co tu czytam od wielu lat, to bez lekarza, a najlepiej szpitala siÄ nie obÄdzie. DokĹadnie. Ale jesli chodzi o "swirusa", to wiemy jak leczyc, bo to polityczna choroba...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Czy wychodze dobrze ze zalozenia,ze nadal tutaj na Forum zadnego cukrzyka typu 1 (insulinozaleznego) niema co by sie przy DO wyleczyl?
WyleczyĹ sie, ale nie przez drutowanie, dlatego siedzi cicho zeby nie szkodziÄÂ Przepraszam ale co to jest /co znaczy ?drutowanie? ??
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Eksperyment to byĹa prĂłba powszechnego szczepienia na grypÄ! A koronaĹwirus to juĹź high performance, a nie grypowa amatorszczyzna!
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Jesli o corone chidzi to tutaj w Niemczech jest tragedia,:((,proboja tam wymuszac ze sobie wymyslili ze jak np mĂśj Maz ( nieszczepimy sie) zarazi sie w pracy i musi na quarantanne to firma ma mu nie placic na ten czas ( niweiem co to jeszcze bedzie,mimo ze paragrafowo nie wolno -zmuszaja nas tutaj,a ja juz nawt ze wzgledu na ten moj paraliz bym nie zrobila,i nawet jak bym zdrowa byla,moje Fzieci tez niemam zamiaru szczepic, Pozdrawiam , Lidia z Hamburga
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
WyleczyĹ sie, ale nie przez drutowanie, dlatego siedzi cicho zeby nie szkodziÄ Przepraszam ale co to jest /co znaczy ?drutowanie? ?? Leczenie przez drut, diagnozowanie, porady zdrowotne, stosowanie róşnych zaleceĹ, mozna tez wyniki przedstawic, zostanÄ
rozpatrzone Taki mini lockdown, nie musisz nic robic, tylko piszecie sobie o chorobach. To tak w zartach byĹ nie ulegla pokusie tej fascynacji Znasz arkadiÄ JastrzÄbia GĂłra? Ĺwietni lekarze, dorze zbilansowane posiĹki, oraz prÄ
dy selktywne. Od tego wypadaĹo by zaczÄ
Ä...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko, Ĺźe w tym roku ta Arkadia jest nieczynna...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
WyleczyĹ sie, ale nie przez drutowanie, dlatego siedzi cicho zeby nie szkodziÄ Przepraszam ale co to jest /co znaczy ?drutowanie? ?? Leczenie przez drut, diagnozowanie, porady zdrowotne, stosowanie róşnych zaleceĹ, mozna tez wyniki przedstawic, zostanÄ
rozpatrzone Taki mini lockdown, nie musisz nic robic, tylko piszecie sobie o chorobach. To tak w zartach byĹ nie ulegla pokusie tej fascynacji Znasz arkadiÄ JastrzÄbia GĂłra? Ĺwietni lekarze, dorze zbilansowane posiĹki, oraz prÄ
dy selktywne. Od tego wypadaĹo by zaczÄ
Ä... Dziekuje bardzo za podpowiedz )
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Dobry WieczĂśr,mam zapytanko, MĂśj kwas moczowy (mam nadzieje ze dobrze przetlumaczylam) jest na gĂśrnej granicy (=6) przezto mnie moje ? haluxy? ktĂśrych sie za mlodego nbawilam -bardzo bola, Czy ten podnieaiony wynik moze byc od ? ketonĂśw? a te z kolei od za mlo ?W? ? Czy moze mi prosze ktos podpowiedziec ,czy dobrze kumam? Jeszcze nigdy niemialam wysokich wynikĂśw kwasu moczowego (, Pozdrawiam cieplutko,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam odpowiedziulkÄ - mniej puryn w karmie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|