Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1650838 razy)
|
Blackend
|
To ulubione pytania Admina, ale dobrze by było je doprecyzować dziesiętnymi po przecinku, wtedy będzie już perfekcyjnie.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
To ulubione pytania Admina, ale dobrze by było je doprecyzować dziesiętnymi po przecinku, wtedy będzie już perfekcyjnie. Nie kumam,sorry:(
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Ta Pani co mi pomaga nie ma czasu od 2 tygodni,a ja niemam sie kogo zapytac ,wiec pytam tutaj,bo mi sie 3 kg przytylo,czyli cis zle robie,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej od węglowodanów możesz tyć, ale masz problemy hormonalne i bierzesz leki, to też mogą być inne powody. A z tym białkiem, to 30g dobrego białka dr Kwaśniewski zalecał przy chorych nerkach. Mniej niż 30g nie ma być nawet przy najlepszym białku. Zobacz Lidio:... https://www.youtube.com/watch?v=wHhcJ9GW45s
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Raczej od węglowodanów możesz tyć, ale masz problemy hormonalne i bierzesz leki, to też mogą być inne powody. A z tym białkiem, to 30g dobrego białka dr Kwaśniewski zalecał przy chorych nerkach. Mniej niż 30g nie ma być nawet przy najlepszym białku. Zobacz Lidio:... https://www.youtube.com/watch?v=wHhcJ9GW45sCzesc kochana Reniu,Nie ,ja jem dalej 50 g B,to bylo tylko pytanie,ja TYLKO wegowodanow nie dojadam,lubie duzo tluszczu,nieraz za duzo, Wieczorem jak W za malo to w postaci jablka jem,tez nie najlepiej ale jak mace jadlam to mam rece z rana opuchniete ( u mnie jest cos zezbozem nie tak), Nie zawsze tak mam ale jesli to zamalo wegli,B bardzo pilnuje,
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Raczej od węglowodanów możesz tyć, ale masz problemy hormonalne i bierzesz leki, to też mogą być inne powody. A z tym białkiem, to 30g dobrego białka dr Kwaśniewski zalecał przy chorych nerkach. Mniej niż 30g nie ma być nawet przy najlepszym białku. Zobacz Lidio:... https://www.youtube.com/watch?v=wHhcJ9GW45sNa ja sama na wlana odpowiedzialnosc te tabletki tarczycowe o polowe zmniejszylam,moze to bylo ?za szybko??
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od tego właśnie możesz tyć, bo przy niedoczynności tarczycy się tyje. Lepiej sama nie kombinuj...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Od tego właśnie możesz tyć, bo przy niedoczynności tarczycy się tyje. Lepiej sama nie kombinuj... Jawiem ,tylko tak szybko? Teraz biore znow cala i czekam co sie dziac bedzie,to ja musze najwidoczniej powoli,:(
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Jest też taka teoria, że "tyje się z powietrza"... Ostatnie badania "naukowe" donoszą, że wzrost stężenia co2 w powietrzu powoduje stymulacje produkcje oreksyny i dlatego przez "efekt cieplarniany" "z powietrza się tyje"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to się wyjaśniło dlaczego te kagańce każą nosić. Żeby odchudzić społeczeństwo.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Jest też taka teoria, że "tyje się z powietrza"... Ostatnie badania "naukowe" donoszą, że wzrost stężenia co2 w powietrzu powoduje stymulacje produkcje oreksyny i dlatego przez "efekt cieplarniany" "z powietrza się tyje"... No to ciekawe bardzo,a tak na powaznie?
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Ja tez napisalam ze to ?ja ? gdzies bledy robie,tylko jeszcze niewiem gdzie,i szukam,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lidia, ja nic lepszego Ci nie doradzę, jak konsultacje u lekarza optymalnego. Wiem, że to kosztuje, ale nic cenniejszego od zdrowia nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Lidia, ja nic lepszego Ci nie doradzę, jak konsultacje u lekarza optymalnego. Wiem, że to kosztuje, ale nic cenniejszego od zdrowia nie ma...
Jawiem ale niewiem ktory z lekarzy mnie przy cukrzycy i t tarczycy poprowadzic moze,nie mieszkm w Polsce i niewiem jakdobrego lekarza znalezc mam, Jawiem ze to kosztuje,ale to mi sie niepodoblo z ta pania sekretarka,
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Skontaktuj się z OSO, to Ci powinni podać kontakt na lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Skontaktuj się z OSO, to Ci powinni podać kontakt na lekarzy. Przepraszam ze zapytam ale kto lub co jest OSO?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|