|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ma Banana na ustach
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście, że się nabierze, bo doświadczenia zbiera się latami. Sam też się kiedyś nabrałem, bo tak juz na tym świecie jest. Jakiego "eufemizmu" Radzio używa? "Czarnunia kropunia"- gdy ma być na życzenie gawiedzi bardziej gejowsko. Nie pamiętam, "w dupę"? No, jakieś gejowskie takie "W dupę" to nie jest eufemizm, a wulgaryzm- niekoniecznie gejowski. "W mordę jeża", to też wulgaryzm i to w dodatku zoofilski. O! na przykład. Ale jak to wypisał mój ulubiony Autor "... chyba o to chodzi".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Juz dawno te linki tutaj przerabialismy, ale lepiej pozno niz wcale Na DD też, tak to leci cyklicznie W innych tematach też To jest właśnie racjonalny sposób na nudę. O!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście, że się nabierze, bo doświadczenia zbiera się latami. Sam też się kiedyś nabrałem, bo tak juz na tym świecie jest. Jakiego "eufemizmu" Radzio używa? "Czarnunia kropunia"- gdy ma być na życzenie gawiedzi bardziej gejowsko. Nie pamiętam, "w dupę"? No, jakieś gejowskie takie "W dupę" to nie jest eufemizm, a wulgaryzm- niekoniecznie gejowski. "W mordę jeża", to też wulgaryzm i to w dodatku zoofilski. O! na przykład. Ale jak to wypisał mój ulubiony Autor "... chyba o to chodzi". W mordę jeża-świetne! Ostrożniunio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|