|
Dasna
Go
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak się o nim mówi;nieważne jak,czy dobrze,czy źle,ale ważne,że się mówi.Na pewno chłopak jest zadowolony. Osobiście cenię Skarbka gawędy o modzie - http://www.youtube.com/watch?v=gir_3zzx2pk Ou, nie wiedziałam o kim piszecie jestem pod wrażeniem O Matko i córko
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale siem okazuje, że rawpaleo odwraca też efekty ewolucji. Skarbek zaczął już jadać na drzewie... Nie odwraca, to jest właśnie ewolucja i adaptacja do surowych ziemskich warunków. Animalizacja. Ale to już było, więc skarbek wraca do swoich korzeni...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ale to już było, więc skarbek wraca do swoich korzeni... Może mu się w końcu uda znaleźć na tym drzewie owłosioną partnerkę pierwszosortową.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ou, nie wiedziałam o kim piszecie jestem pod wrażeniem O Matko i córko Należy jednak pamiętać że prawdziwy skarbek jest tylko jeden.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jeno to nie ten skarbek, prawdziwy jeno ten molkowy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak się o nim mówi;nieważne jak,czy dobrze,czy źle,ale ważne,że się mówi.Na pewno chłopak jest zadowolony. Osobiście cenię Skarbka gawędy o modzie - http://www.youtube.com/watch?v=gir_3zzx2pk Tak przypuszczałam, powrót do natury.. i myk na drzewo..
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
:shock:Nie wiedziałam ,że gościu taki mocny, aż se chyba puszczę to przed snem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeno to nie ten skarbek, prawdziwy jeno ten molkowy... To już chyba nieaktualne..tego mole zjadły..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jeno to nie ten skarbek, prawdziwy jeno ten molkowy... E tam,jaki on molkowy. Ma jakąś inną na innym forume.Ładna dziewczyna nota bene.
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Hi hi, chyba odbieram komuś publikę.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A to już on wie Coś czuję,że on już przestał być skarbkiem. Ale Mola dzielnie walczyła,jak lwica.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale już 15m na drzewo nie dała rady wejść..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...Ale Mola dzielnie walczyła,jak lwica. Bo za mało hindusów...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Bo za mało hindusów... Wyjąłeś mi to z usta.Miałam to pisać. Reniu nie wiem,czy wiesz,ale Hanniczek ogłosił konkurs z nagrodami.300 hindusów i 2 tyg wczasów na drzewie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No pierwsze słyszę.. i co? i co?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No pierwsze słyszę.. i co? i co? Konkurs tylko dla kobiet,to przede wszystkim Reniu,choć próbujemy.300 hindusów i mamy wczasy na drzewie. Ja 100 zrobię,może do wiosny dobije 300.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Porządna paleo girl powinna zaliczyć tych 300 hindusów za jednym podejściem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. mamy wczasy na drzewie. :lo Ja tam wolę twardo stąpać po ziemi..
|
|
|
|
|
|
|
|