Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wątek: pomocy w proporcjach (Przeczytany 39235 razy)
|
Szara
Gość
|
To samo pomyslalam:)
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Gość
|
Szara, czytam, co napisaĹaĹ i jakbym czytaĹa o sobie....w poczÄ
tkach z DO
|
|
|
|
|
|
|
Szara
Gość
|
Ja na poczatku robilam to samo. Hulaj dusza piekla nie ma! No bo jak jest tlusto to na calego. Dlatego non stop wracam do ksiazek Dr Kwasniewskiego aby zniwelowac bledy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
T O TEZ ZALEZY OD WAGI NALEZYTEJ. Jesli kobieta bedie miala nalezna wage np 70kg to stanowczo za malo, a juz przy bardzo aktywnym trybie zycia to wrecz glodowka.
Masz racjÄ "Zeto" to jest uzaleĹźnione od wagi naleĹźnej, ja podaĹam takÄ
przeciÄtnÄ
iloĹÄ. OczywiĹcie jeĹźeli osoba jest wysoka i bardzo aktywna fizycznie, to powinna zjadaÄ biaĹka wiÄcej. .."Zatem spoĹźycie biaĹka powinno byÄ moĹźliwie maĹe: dla zdrowego czĹowieka na Diecie optymalnej wystarcza30-50 gramĂłw na dobÄ, jeĹli jest to biaĹko o wysokiej wartoĹci biologicznej" "KsiÄ
Ĺźka Kucharska" JK s.11.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Gość
|
Ja na poczatku robilam to samo. Hulaj dusza piekla nie ma! No bo jak jest tlusto to na calego. Dlatego non stop wracam do ksiazek Dr Kwasniewskiego aby zniwelowac bledy. Poczatkujacy zbyt doslownie biora slowa Kwasniewskiego, zeby jesc tyle ile sie chce i organizm sam wyreguluje. Tak na prawde ta samoregulacja przychodzi po czasie.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Gość
|
Ludzie zbyt malo wagi przywiazuja do slow dra. Kwasniewskiego : "kazdy organizm jest inny " - wklepia ksiazke na pamiec, a potem placz bo cos nie wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zeto - przecieĹź pisaĹam, Ĺźe wyĹźsi i bardzo aktywni fizycznie potrzebujÄ
wiÄcej. CoĹ Tobie na serio ten aspartam szkodzi..
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Gość
|
Zeto - przecieĹź pisaĹam, Ĺźe wyĹźsi i bardzo aktywni fizycznie potrzebujÄ
wiÄcej. CoĹ Tobie na serio ten aspartam szkodzi.. Bo tak przewaznie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|