Zonia
Go
|
wiem wiem... niestety miałem z tym problem wcześniej i mam teraz... ale staram sie i walczę i pomomo tego że posiłkuję się kalkulatorem Morgano liczenie gramów dalej mnie przeraża i przyprawia o ból głowy... To może spróbuj z tym kalkulatorem, mnie on najbardziej odpowiada
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
wiem wiem... niestety miałem z tym problem wcześniej i mam teraz... ale staram sie i walczę i pomomo tego że posiłkuję się kalkulatorem Morgano liczenie gramów dalej mnie przeraża i przyprawia o ból głowy... To może spróbuj z tym kalkulatorem, mnie on najbardziej odpowiada Sorry, zapomniałam o linku : http://www.exerceo.pl/index.php
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
lepiej nie kombinuj,lepiej obserwowac wlasny organizm i dobierac,do wlasnych mozliwosci. Nikt za ciebie nie ustali jadlospisu do twoich potrzeb.Kazdy jest inny i zyje w innych warunkach,a psychiczny bagaz posiadasz rowniez.Znasz produkty,ktore najlepsze,to moze wybieraj tak bys i syty byl i serce pracowalo rowno.Zaglodzic nalezaloby dne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
czyli mogę jeść więcej tłuszczyku... dobrze kombinuję? białko przeważnie z jajek, śmietanki 30% (do kawy 100g) i wieprzowinki Bardzo dobrze kombinujesz. Proporcja B:T jak 1:1,5 - 2 jest dla osób rozpoczynających DO i posiadających "tylko" nadwagę - bez towarzyszących temu chorób...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ArT B gdybyś jeszcze miał możliwość kontaktu z lekarzem optymalnym, to by było bardzo dobrze..Jeśli cierpi się na jakieś choroby to trudno odpowiednio dopasować BTW..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
[quote author=ArT_B_ link=topic=4333.msg106513#msg106513 date=128579186 co do trybu życia to jest siedzący Ja tutaj nie widzę powodów do zadowolenia Zamień motor na nogi ,przynajmniej to dla siebie zrób
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
lepiej nie kombinuj,lepiej obserwowac wlasny organizm i dobierac,do wlasnych mozliwosci. Nikt za ciebie nie ustali jadlospisu do twoich potrzeb.Kazdy jest inny i zyje w innych warunkach,a psychiczny bagaz posiadasz rowniez.Znasz produkty,ktore najlepsze,to moze wybieraj tak bys i syty byl i serce pracowalo rowno.Zaglodzic nalezaloby dne i chyba tego będe się trzymał myślę... a przynajmniej wydaje mi się że myślę;) że jak będe dzienne białko trzymał na poziomie 70-80g to dna zdechnie z głodu a na odchudzanie przyjdzie jeszcze czas ArT B gdyby¶ jeszcze miał możliwo¶ć kontaktu z lekarzem optymalnym, to by było bardzo dobrze..Je¶li cierpi się na jakie¶ choroby to trudno odpowiednio dopasować BTW..
lekarzy optymalnych jak na lekarstwo.... Ja tutaj nie widzę powodów do zadowolenia Zamień motor na nogi ,przynajmniej to dla siebie zrób Iga wiedz że motocyklizna to jedyna nieuleczalna choroba na którą nawet ŻO nie pomaga;)
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Iga wiedz że motocyklizna to jedyna nieuleczalna choroba na którą nawet ŻO nie pomaga;)
No wyobrażam sobie,bo kiedyś miałam okazję jako pasażer jeździć na takich "czoperach" Niezapomniane wrażenia
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Iga wiedz że motocyklizna to jedyna nieuleczalna choroba na którą nawet ŻO nie pomaga;)
Można przesiąść się na crossa/enduro. Inny teren - trochę więcej ruchu. Tylko nie w wersji "rozjeżdżanie każdego spokojnego miejsca".
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A nie lepiej na rowerku pośród TIRów?
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
No wyobrażam sobie,bo kiedy¶ miałam okazję jako pasażer jeĽdzić na takich "czoperach" Niezapomniane wrażenia no to już jesteś zainfekowana teraz to już tylko kwestia czasu :D:D Można przesi±¶ć się na crossa/enduro. Inny teren - trochę więcej ruchu. Tylko nie w wersji "rozjeżdżanie każdego spokojnego miejsca". to są raczej moje klimaty http://www.youtube.com/watch?v=9Mvnl7Z0-WQ&hd=1
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A nie lepiej na rowerku pośród TIRów? Oj! to duży zapęd trzeba mieć...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No wyobrażam sobie,bo kiedy¶ miałam okazję jako pasażer jeĽdzić na takich "czoperach" Niezapomniane wrażenia no to już jesteś zainfekowana teraz to już tylko kwestia czasu :D:D Pozostaje mi czekać tylko na księcia na czoperze Oj! to duży zapęd trzeba mieć... I umiłowanie do rowerów i do dreszczyku emocji
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
No widzę - styl transformers chyba, więc wszystko przed tobą.
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
Pozostaje mi czekać tylko na księcia na czoperze z tym księciem to cie trochę poniosło... :D:D No widzę - styl transformers chyba, więc wszystko przed tob±. aj tamzaraz transformers... chyba że na zlocie... chodziło mi o ścieżkę dźwiękową
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Pozostaje mi czekać tylko na księcia na czoperze z tym księciem to cie trochę poniosło... :D:D Nie sądzę Obecnie nie mam znajomych z czoperami,więc jak się jakiś znajdzie,to potraktuję go, jako księcia na czoperze ;D
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Jeżeli chodzi o DNĘ to na początku wyłącz ze spożycia podroby, czekoladę oraz ogranicz mięso i alkohol. Poza tym kwas moczowy oczywiście nie jest przyczyną dny.
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
Jeżeli chodzi o DNĘ to na pocz±tku wył±cz ze spożycia podroby, czekoladę oraz ogranicz mięso i alkohol. Poza tym kwas moczowy oczywi¶cie nie jest przyczyn± dny.
podroby rzadko, czekolady wcale, alkohol to wieczorne piwo jak jeszcze ograniczę mięso to pozostanie mi jedynie trawsko...
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
DNA jest chorobą związaną z przewagą układu S i kto mówi tu o samej trawie. Chodzi o rozpoczęcie DO z wykluczeniem na początku tych pokarmów. Jest to cytat dr Kwaśniewskiego z ODPOWIEDZI NA LISTY II str 40. Masz tyle pokarmów do wyboru. Chyba chcesz by Ci podano wszystko na tacy.
|
|
|
|
|
|
|
|