Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Liczydło Morgano (Przeczytany 23608 razy)
|
ArT_B_
Go
|
szkoda tylko że nie jest free...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
ale nie można budować swojej bazy produktów i potraw...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
To jest takie same jak na optymal-btw. aktis ....itd dziwny adres strony, bo to sa moje strony. Kalkulator na webparku powstal po 1 miesiacu stosowania DO. Potrzebowalem czegos wiecej wiec napisalem ten program PC optymal. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kto nie ma w głowie, to mu najwspanialsze "liczydło" nie pomoże, a nawet "opty"-dieta zaszkodzi! Jaka przykra dla wielu prawna, nie?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...no ja nie mam wszystkiego w glowie,dlatego posluguje sie tym liczydlem niejednoktotnie
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To przykra wiadomość... Ale ja też nie mam wszystkiego w głowie, a żadne liczydło do życia nie jest mi potrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
aha, korzystajac z tabel nie popełnimy błędu .. w liczeniu BTW.
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
aha, a to baaaardzo ważne jest , więc z dala od liczydeł , !
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja się na tym liczydle nie mogłam połapać (kupiłam na płycie) jeśli już liczę to "na piechotę"..albo na siebie..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A co wy liczycie, skoro już dawno policzone? Po jaką cholerę się męczyć tymi wyliczankami, skoro w Książce Kucharskiej jest wszystko podane? Zdrowy jada wg proporcji do syta, czyli dobowego zapotrzebowania, a chory wg proporcji i gramatury dodtosowanej do jednostki chorobowej, bo nie wie ile i czego może zjeść. Przeważnie dlatego jest chory, dlatego musi stosować chów klatkowy. Co tu (cytując polityków) "kuźwa" liczyć całe życie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wobec powyższego jak już nie ma co liczyć, to należy chyba liczyć pieniądze- to przypadłość i dar chowu klatkowego- i ... kilometry DO emeryturki. Yeeeah! ... Przeważnie dlatego jest chory, dlatego musi stosować chów klatkowy. Co tu (cytując polityków) "kuźwa" liczyć całe życie? Kociołek, a iluż to zupełnie zdrowych hipokrytów przewaliło się, przewala i przewalać będzie przez strony Forum mojego Przyjaciela, którzy nie liczyli, nie liczą i nie będą liczyć!?! Po co zaraz meczeć bezproduktywnie i zazdrośnie bronić liczenia, w dodatku zdrowym. Po pierwsze nie było, nie ma i nie będzie żadnego musu DO liczenia- wyjątek stanowi właśnie ów "chów klatkowy", który wszystko "musi". Po drugie, aby móc liczyć nie ma potrzeby być zdrowym, czy chorym. Wystarczy po prostu umiejętność poprawnego liczenia. Jej brak można uzupełnić poprzez naukę, a przecież powszechnie wiadomo, że zdrowy organizm to taki, który posiada- między innymi cechami- zdolność do uczenia, w tym się. Niekiedy jest to jedyne kryterium odróżniające go od warzywa, bądź zwierzęcia z właśnie sławionego chowu. ... Nie ma potrzeby więc odstręczać zdrowych od liczenia, na naukę nie jest wszak za późno. Stosuję "chów klatkowy", ponieważ mogę, a pisząc bardziej rozwlekle- stać mnie na to bez stosowania jakiegoś sugerowanego musu. Wszak: "Kto bogatemu zabroni" ... skorzystać z rady mojego Przyjaciela, @WojciechuS? "Liczyć całe życie" bezsprzecznie pozostaje w zgodzie z ponadczasowym "jak sobie panieńka kce". O!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na ZUS?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kociołek, a mogłem zostawić samo "A czemu nie". Ale wtedy byśmy temat zadeptali jak sztubaki jakie, czy inne kogutki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dodę tylko od siebie, że i zwierzęta i rośliny posiadają zdolność uczenia się, więc marny to wyróżnik z otaczjącej przyrody Ale mogę się mylić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|