juan
Go
|
BACA dziekuje za informacje napewno przydatne musze zaopatrzyc sie w aspargin,pamietam ze podawałam aspargin synowi jak był maly.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Hummm może i ja spróbuję zamienić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak to czytam to sobie tak myślę, że to jest bez sensu...pić dużo kawy, która szkodzi i do tego brać aspargin, który mniej szkodzi od magnezu z witaminą B6... Ja od dzisiaj zmniejszam picie kawy do max 2 kubków dziennie. To jest głupotą z jednej strony dbać o zdrowie, a z drugiej je niszczyć.
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Czy jest jakiś dowód na to że picie kawy szkodzi. W necie można spotkać sporo sprzecznych informacji. Może to ktoś jednoznacznie potwierdzić ?
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Czy jest sens brac suplementy skoro wszystkie wit. i mineraly mozna zlalezc w produktach naturalnych i do tego zalecanych w DO? Jedna tabletka asparginu zawiera 250mg magnezu i tyle samo potasu. W 100g pestek dyni jest jest 540mg magnezu i 810g potasu. maf
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy jest jakiś dowód na to że picie kawy szkodzi. W necie można spotkać sporo sprzecznych informacji. Może to ktoś jednoznacznie potwierdzić ?
Ja uważam, ze tylko nadmiar kawy szkodzi..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale znam osoby, które źle się czują po kawie i całkowicie z niej zrezygnowali..
|
|
|
|
|
|
|
juan
Go
|
renia ale jak z niej zrezygnowac jesli smakuje no i 'stawia'na nogi
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
renia ale jak z niej zrezygnowac jesli smakuje no i 'stawia'na nogi Nie rezygnuj. Nic na sile. Za pare miesiecy, jak juz pojesz troche tluszczu, bedziesz sie zastanawiala po co Ty ja w ogole pilas?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio" a Ty nie pijesz kawy?
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
No nie wiem rano kawka ze śmietanką 30, dla mnie jest nie do zastąpienia.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No nie wiem rano kawka ze śmietanką 30, dla mnie jest nie do zastąpienia. Bo porannej kawy nie da się niczym innym zastąpić
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
"adampio" a Ty nie pijesz kawy? W pracy pije jeden maly kubek i na tym koniec. Malo tego, pije nie dlategoo, ze mam na nia ochote a tylko dlatego, ze jest to jakas taka "tradycja" na poranna kawe. Czesto nie pije kawy w ogole a tylko herbate. Najlepiej stawia na nogi kakao z koniakiem ale w przcy nie ma kako.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No właśnie w pracy to kakao nie wypada pić.. A ja się zastanawiam co zamiast kawy pić po południu i pod wieczór? Za herbatą nie przepadam..kawy już po obiedzie nie chce pić..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A ja się zastanawiam co zamiast kawy pić po południu i pod wieczór?
Jak to co? Koniak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie mam koniakówek..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...z alkoholi najlepsze wino wytrawne ...nic tak zycia nie upiekszy jak ladna kobieta i jeden glebszy ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No w końcu mamy jakiś nowy temat..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...nic tak zycia nie upiekszy jak ladna kobieta i jeden glebszy ... Czy to staropolskie przysłowie?
|
|
|
|
|
|
|
|