zeto555
Gość
|
Dr. Kwasniewki mowil o ilosci 30-50g najwartosciowszego bialka z zoltek, przy mieszaniu lub zjadaniu gorszych ta ilosc sie zwieksza.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Gość
|
Wlasnie Pala mowi, ze to jest MiNiMALNA ilosc bialka - pojmujesz co znaczy minimalna?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
AleĹź oczywiĹcie..
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Gość
|
Wlasnie. Ta ilosc wystarczy jak mowilem do np pisania postow na forum A tak powaznie to np ja musze miec tego bialka z zoltek minimum 50g , a poza zoltkami ok 70. W laczeniu zoltek z np miesem wyczodzi ok 60g.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
50g biaĹka z şóĹtek, to jest prawie 17 şóĹtek.. tyle Ty zjadasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Poza tym, koncze diete optymalna. Farvel.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
koncze diete optymalna. NajwyĹźsza pora, bo Dieta Optymalna jest dla chorych! Normalny zdrowy facet w kwiecie wieku zaĹźywa Ĺťywienia Optymalnego...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No wlasnie "WojciechS", teraz przechodze na diete AGP. Nie reformowalna, bez rotacji,nie betonowa i dopasowana dokladnie do mnie, bazowana na zasadach ZO, czyli .....nic dodac nic ujac.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No wlasnie "WojciechS", teraz przechodze na diete AGP.
Na czym ona polega?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Nie moge Ci powiedziec, poniewaz nie znam Twojego adresu. Jak Ci powiem to musze Cie zabic. Ale tak w skrocie, jest to dieta Adama Galicy-Piotrowskiego dopasowana dokladnie do moich potrzeb BTW 1:2,5-3,5 a nawet do 5-ciu : paski decyduja. I co, i zdrow. ( mam nadzieje)
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
BTW 1:2,5-3,5 a nawet do 5-ciu : paski decyduja.
Adam,a gdyby tak pominÄ
Ä te paski,to skÄ
d byĹ wiedziaĹ? Masz jakieĹ inne objawy prĂłcz ketonĂłw?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Otoz, najdziwniejszy chyba jest fakt, ze od dnia kiedy kupilem paski ketonow nie mialem Pomijajac juz ta kwestie mozna tylko stwierdzic, ze paski przdaly sie do stwierdzenia, ze ketonow nie mialem. Poza tym, jeszcze moge tylko dodac, ze zjadajac okolo 0,8 x waga ciala, ketonow nie ma albo sa sladowe. Ta pozycje najbardziej lubie, poniewaz kiedy sa sladowe to wiesz , ze masz troche ketonow i za malo weglowodanow. W momencie kiedy masz negatywne to nie wiesz ile "za duzo" weglowoadanow zjadlas. Ale to takie goralskie myslenie. Nic nie sugeruje. Chyba Nie
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Otoz, najdziwniejszy chyba jest fakt....
To zwykle tak bywa,Ĺźe jak coĹ jest,to staje siÄ niepotrzebne.MoĹźe leĹźeÄ latami i nic z tego nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie moge Ci powiedziec, poniewaz nie znam Twojego adresu. Jak Ci powiem to musze Cie zabic. Ale tak w skrocie, jest to dieta Adama Galicy-Piotrowskiego dopasowana dokladnie do moich potrzeb BTW 1:2,5-3,5 a nawet do 5-ciu : paski decyduja. I co, i zdrow. ( mam nadzieje) Adampio Ty byĹ mnie zabiĹ? Chyba te paski Ci nie pomogĹy, tutaj potrzeba porzÄ
dnego pasa..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
Nie moge Ci powiedziec, poniewaz nie znam Twojego adresu. Jak Ci powiem to musze Cie zabic. Ale tak w skrocie, jest to dieta Adama Galicy-Piotrowskiego dopasowana dokladnie do moich potrzeb BTW 1:2,5-3,5 a nawet do 5-ciu : paski decyduja. I co, i zdrow. ( mam nadzieje) Adampio Ty byĹ mnie zabiĹ? Chyba te paski Ci nie pomogĹy, tutaj potrzeba porzÄ
dnego pasa.. ...albo witki ... [zaĹÄ
cznik usuniÄty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do tego to Ty Gwidon jesteĹ szybki..