|
Gwidon
Go
|
Należy jej się witką.. ...niewatpliwie ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale o co cho? Wieczór już to można sobie szklaneczkę winka ...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Ale o co cho? Wieczór już to można sobie szklaneczkę winka ... ...wszystko mozna ---- w optymalnych ilosciach ...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Skoro piszecie,że można,to pewnie można .Ja mam wiśniówkę ,pyszna jest .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A może tak na drugą nóżkę? A do białka wrócimy jutro...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adampio Ty byś mnie zabił? Shocked Chyba te paski Ci nie pomogły, tutaj potrzeba porządnego pasa.. Cool Laughing Otoz Reniu paski mi bardzo pomogly. Jak juz powiedzialem wczesniej, paski stwierdzily, ze nie zyje ketonami. Poniewaz jutro wielkie plywanie, bo male zawody, takie trzy godzinki, wiec sam jestem ciekaw ile bede mial plusow po takim "czyms". Jeszcze nie probowalem zmierzyc paskami po dosc duzym wysilku. Jutro powiem. Ale powiem Wam,ze dieta AGP jest tak samo dobra jak dr. Jana Kwasniewskiego, no moze jest bardziej skierowana w kierunku mojej osoby. Polecam
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A może tak na drugą nóżkę? A do białka wrócimy jutro... Ja już na trzecią. Ta wiśniówka ma to do siebie,że można jej wypić mało,bo słodka jest. PS.To kto tam pije,to kieliszki w górę. Za pomyślność i żeby włosy nie wypadały.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja już się nie odzywam.. bo znowu będzie na mnie.. ..dostosuję się do ogółu.. A czego Ty sie boisz? Ogolu?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A jaka Ty masz trzecia "noge"?
No mam,ale nie swoją.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No chyba, ze tak. To tylko pogratulowac. Wiec gratulije!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ty i picie, to to samo jak moja mama, ktora nie poszla do kosciola na poranna msze.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No to hop! Na większą nieśmiałość... A co tam włosy, niech lecą jak muszą!
|
|
|
|
|
|
|
|